- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.821
buda güzelmiş ama benim dediğim yarım şort tarzı,dikişsiz olyu ya onlar o yüzden rahat.ben bugün bi kompedana bakim.
yok canım uzamnlar kır derece yeterli diyorlar... ben beyazlarımı havluları falan arada 60 a atıyorum morarmasın diye o kadarwıyyy ben boşuna mı 90 derecede yıkıyorum çamaşırları
siyah yok canım gebelere zaten siyah renk çamaşırda önermiyor doktorlar %100 pamuklu ve beyaz giyin diyolar canım Allah korusun herhangi bi kanama akıntı rengi konusunda göründüğü için ve beyaz kaynatılabiliyor yıkama konusunda daha hijyenik yani canım.
benim çamaşırlarım hala sıkmıyor çünkü ben normaldede çok sıkınca rahatız olduğum için biraz büyük kullanıyorum. canım istersen hamile kilodu al. artık her iç çamaşırcısında var. kolay bulursun ama pamuklu olmasına dikkat et. yada böyle büyük kilotlar oluyor ben onlardan aldım 4-5 tane şimdilik onlarıda kullanıyorum. çok rahat oluyor. ben bu büyük kilotların 3 ünü 5 tl ye aldım. hem fiyatıda çok uygun oluyor. hamile kiloduna göre.
bende almadım ama ihtiyacım olacak yavaş yavaş sanırım...aam fotograflarını görünce bile daralıyorummmm onların... giyenler konuya bir el atsa iyi olacak...
benim çamaşırlarım hala sıkmıyor çünkü ben normaldede çok sıkınca rahatız olduğum için biraz büyük kullanıyorum. canım istersen hamile kilodu al. artık her iç çamaşırcısında var. kolay bulursun ama pamuklu olmasına dikkat et. yada böyle büyük kilotlar oluyor ben onlardan aldım 4-5 tane şimdilik onlarıda kullanıyorum. çok rahat oluyor. ben bu büyük kilotların 3 ünü 5 tl ye aldım. hem fiyatıda çok uygun oluyor. hamile kiloduna göre.
ben gene hamile iççamaırı giyemiyorum o koca göbeğime minicik el kadarcıklardan giyiyorum eşimde kızıyor bişe olsa yolda rezil olacaksın millete diye.
sıkmasa bende devam edicem giymeye ama,yanlarımı o kadar sıkıyoki bacaklarım uyuşuyo artık,ne kadar minnaksa donlarım :))
sende zayıfsın anlaşılan
Tek tek alıntı yapamadım kızlar çok teşekkür ederim hepinize
Kızımız başta göstermek istemedi yine ama 20 dk koridorda dolaştınca yorulduğumu anladı annesine kıyamadı açtı bacağını
ahahahh inanmıyorum cok cirkin :)
minnicik şirin bebeişlerimizi bu hale getirmeyelim
bunun daha şirinleri vardi arkadasin biri diğer topikte paylaşmıştı ..
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım Allah ım nasip kısmet ederse 2 nci evladıma haziran ayında kavuşacağım. İstanbul da oturuyorum şu an 17 nci haftamdayım fakat cinsiyeti tam olarak öğrenebilmiş değilim.. Doktorlardan biri emin değilim ama kıza benziyor dedi, ikincisi 2 gün ara ile önce erkek sonra kıza benzetti anlayacağınız işin içinden çıkabilmiş değilim:) 2 hafta kadar önce aşırı baskı ve zonklama hissettim,doktor düşük tehlikesi olduğunu ve dikkat etmemi söyledi iğne yazdı ve progestan ilaç verdi şimdilik iyiyim çok şükür.. Ataşehir yakınlarında tavsiye edebileceğiniz doktor var mı acaba.. 2 li ve 3 lü testi yaptırdım şükürler olsun sorun yok. 4 lü test önceki hamileliğimde yoktu bunu yeni duydum. Dediğim gibi gittiğim 2 doktorda bana pek doğru gibi gelmiyor sizlerin tavsiyeleri neler acaba... Şimdiden teşekükrler.:)
Cok komikmis. Ben bulursam alirim. Cok eglenceli:)
özgü, duru, beren, naz, ipek ,bahar ,
kız ismi en güzel hangisi sizce
ben bir türlü karar veremedim de