- 28 Kasım 2011
- 1.772
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.881
doğumdan bahsetmişsiniz arkadaşlar.ben 2 kez normal doğum yaptım.3.bebeğimi de bi aksilik olmazsa normal doğum yapmak istiyorum.sorularınız olursa normal doğumla ilgili elimden geldiğince cevaplarım
merhaba leyl arkadaşım.. ben anne adayıyım ve burayı da fırsat buldukça okuyorum.. ilk mesajımı da birkaç gün evvel yazdım fakat bir kişi haricinde kimse hoşgeldin demedi,ilgilenmedi.. yazılan mesajlar gözden kaçabiliyor demek ki diye düşündüm, pek takılmadım doğrusu..arkadaşlar çok saolun gerçekten desteğiniz için,güya birbirimizi anlamak ve destek olmak için burdayız birinizde okuyup bir yorum yazmamışsınız..diğer haziran annelerinde böle olmazdı,birbirimize destek olurduk eminim..duyarlılığınız için teşşekkür ederimmmmmm
ya arkadaşlar dün aksam bişiey sordum ama kise cevap vermedi..sizin bilginiz varmı renli ultrasonla ayrıntılı ultrason aynı şeymi?? bilen varmı?
:)kişiden kişiye değişir ama çok uzun mu sürüyor ve çok mu acıyor?sonra tuvalete çıkınca da acı oluyor mu??:18:
sancılar sıklaştığında zor oluyor biraz , sancı kesiliyor o arada biraz kendini topluyorsun,düzenli olarak sancı geliyor ve açılma doğuma uygun olana kadar bu şekilde sancılar geliyor.sonra doğum masasına alınıyorsun.doğum çabuk oluyor açılma tamamlanınca.sonra dikiş atılıyor.bikaç gün dikiş acıyor tuvalete çıkınca sonra geçiyor.ben hiç yatmadım doğumdan sonra eve gelince.sancılar zor olan bölüm benim için 1 saat sürdü.
1 saat iyiymiş yine,ben daha çok sürer diye korkuyordum.ne yapalım katlanacağız arrtık..çok sağ ol ,allah hayırlısı ile kolay doğum versin hepimize:)
Selam annişler nasılsınız?. Bugün doktor kontrolümüz vardı,cinsiyet bi önceki kontrolde %70 kızdı,şimdi %100 kız dedi,açtı bacaklarını kızım güzelce4lü test yaptırdık bugün,sonucunu haftaya alıcaz inş.Dua edin iyi çıksın sonuçlarımız. En son 3 hafta önce kontrole gitmiştik,ben 3 haftada taamm 4 kilo almışım,doktor şok oldu diyet verdi,kusmalarım bulantılarım geçince kıtlıktan çıkmış gibi yedim,hamur işi,çikolata,kızartma vs yasak.sebze ve et ağırlıklı beslenmem gerekiyormuş,abur cuburun hepsi yasak.ilk 3 ay 4 kilo verdim,sonra da o kiloları bigüzel aldım.. Az yemem lazım
ben de kilo alamadım diye üzülüyorumdaha 1.5-2 kg kdr aldım sadece. nrmal mi diye düşünüyorum. hamilelik öncesi kilom 45. gelişimi iyi gidiyordu ama dr a en son 2 hafta önce gittik bir ara aldım ve verdim tekrar şimdi de ibre 47 de sabitlenmiş duruyor...
ben 3,5 kilo aldım
2 haftadır falan da almıyorum artık kilo
çok almam inşallah