2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

doğumdan bahsetmişsiniz arkadaşlar.ben 2 kez normal doğum yaptım.3.bebeğimi de bi aksilik olmazsa normal doğum yapmak istiyorum.sorularınız olursa normal doğumla ilgili elimden geldiğince cevaplarım

doğumdan bahsetmişsiniz arkadaşlar.ben 2 kez normal doğum yaptım.3.bebeğimi de bi aksilik olmazsa normal doğum yapmak istiyorum.sorularınız olursa normal doğumla ilgili elimden geldiğince cevaplarım

:)kişiden kişiye değişir ama çok uzun mu sürüyor ve çok mu acıyor?sonra tuvalete çıkınca da acı oluyor mu??:18:

merhabalar,sarıböcek sağol hoşbuldum
merhaba leyl arkadaşım.. ben anne adayıyım ve burayı da fırsat buldukça okuyorum.. ilk mesajımı da birkaç gün evvel yazdım fakat bir kişi haricinde kimse hoşgeldin demedi,ilgilenmedi.. yazılan mesajlar gözden kaçabiliyor demek ki diye düşündüm, pek takılmadım doğrusu..
ama sen buraya bir sıkıntını yazmışsın; sıkıntına ortak olacak, iç rahatlatacak birşeyler duymak istemen ve cevap alamaman üzücü olmuş..
ben kendi adıma, sayfayı yeni açtım dolayısıyla mesajını da yeni gördüm..
inşaAllah ultrasonda incelendikten sonra bebeğinin sapasağlam olduğunu göreceksin,
lütfen içini ferah tut, zaten bu testlerin sonucu yalnızca olasılık..o nedenle 10.000 de bir de çıksa her sonuçta bir risk var..sen kalbini ferah tut, bebeğini de üzme olur mu?
Allah sağlıkla sıhhatle kucaklayacağımız günleri de göstersin inşaAllah..ultrason sonrası yaz mutlaka olur mu canım bebeğinin hayırlı,güzel haberlerini inşaAllah..

ya arkadaşlar dün aksam bişiey sordum ama kise cevap vermedi..sizin bilginiz varmı renli ultrasonla ayrıntılı ultrason aynı şeymi?? bilen varmı?

detaylı ultrason; her zaman muayenede açtıkları gibi siyah beyaz değil,sarı renkte bir görüntü de açıyorlar bebeği incelerken, o sebeple sanırım bazıları renkli de diyor detaylıya..yani ayrıntılı ultrasona gireceğiz, bebeğimizi daha net görmüş olacağız inşaAllah..

:)kişiden kişiye değişir ama çok uzun mu sürüyor ve çok mu acıyor?sonra tuvalete çıkınca da acı oluyor mu??:18:

sancılar sıklaştığında zor oluyor biraz , sancı kesiliyor o arada biraz kendini topluyorsun,düzenli olarak sancı geliyor ve açılma doğuma uygun olana kadar bu şekilde sancılar geliyor.sonra doğum masasına alınıyorsun.doğum çabuk oluyor açılma tamamlanınca.sonra dikiş atılıyor.bikaç gün dikiş acıyor tuvalete çıkınca sonra geçiyor.ben hiç yatmadım doğumdan sonra eve gelince.sancılar zor olan bölüm benim için 1 saat sürdü.

1 saat iyiymiş yine,ben daha çok sürer diye korkuyordum.ne yapalım katlanacağız arrtık..çok sağ ol ,allah hayırlısı ile kolay doğum versin hepimize:)

1 saat iyiymiş yine,ben daha çok sürer diye korkuyordum.ne yapalım katlanacağız arrtık..çok sağ ol ,allah hayırlısı ile kolay doğum versin hepimize:)

amin hepimizi kurtarsın Allahım.çok erken aslında doğumu düşünüp gerilmek için.şuan hamileliğimizin tadını çıkaralım bulantılar falan da geçti çok şükür..bol bol naz yapmak güzel oluyor.saat başı arıyor eşim nasılsın nasıl hissediyorsun kendini falan diye.bazen öylesine yatıyorum o bana hizmet ediyor. keyifli ya

slm kızlaaarr, tüm annişler, hamişler ve onların şirin bebişleri.. uzun zamandır giremiyorum. az önce şöyle bi göz attım da cvp verilmeyen arkadaşlar olmuş. üzüldüm açıkçası. yine toparlanacağız eski halimize döneceğiz inş yaa.. tüm gelenlere hoşgeldin diyorum..

canımya hemen hemen senle bazı şeylerimiz benziyor,banada doktor 100de 70 kız dedi,23 nü bekliyorum o zaman tam öğrenecem eşimde adı elif olsun istiyor bakalım bende farklı olsun istiyorum bakalım elifte hoşuma gidiyor kuranda geçmesi felan bakalım artık,kilo bende aldım habire yiyorum hamur işlerin içok kaçırıyorum ama dikkat etmem lazım.

iyi akşamlar kızlarrr
bende devamsızlardanım işlerim çokk yoğun giremiyorum bu ara (bu arada topic pek sessizleşmiş facedeki haziran anneleri de kapanmış ordan daha kolay takip edebiliyordum halbuki...
bizde yarın doktorumuza gidiyoruz bu ara çok karın ağrım var korkuyorum yarın gideyim de bebişim nasıl göreyimmm umarım herkes iyidir...
doğuma gelince bende normal doğum yaptım ilkini kolay mıydı tabiki değil ama katlanılmayacak gibi hiç değil bebiş çıktıktan sonra kuş gibi oluyorsun ben normal sancımı çekerim ama suni sancıyla biraz yoruyor insanı ben hastahaneye vardım 7 cmdi açıklık gittim hastahaneye yatıştan 50 dk sonra doğurdum inş. bu doğumum da kolay olur bunda da doktorumla konuşup epidurali sorucam ama büyük ihtimal normal yaparım gene çok çok sağlıklı çünkü...

bende toplamda 2 kg aldım bu ara iştahım süper vallahi durmadan yiyorum ama dur demek lazım tabi bunu da ilk hamileliğim gibi 12 kg ile kapatmaya çalışıcam bakalım
bu arada ben elif ismini çok beğeniyorum eşim yağmur istemişti yoksa bende elif koyacaktımm oğluşum içinse poyraz,yiğit arasında gidip geliyoruz bakalım

selamlar herkese
bugün topik hiç ilerlemiş
herkes benim gibi gezmedeydi heralde
12de çıktım yeni geldik eve
bebişe bisürü şey aldık yine
artık sanırım hiçbir ihtiyacımız kalmadı birkaç parça şey dışında
onları da tamamlarım yakında
ondan sonra da cicişleriyle oynar dururum oğlumun

ben de kilo alamadım diye üzülüyorum daha 1.5-2 kg kdr aldım sadece. nrmal mi diye düşünüyorum. hamilelik öncesi kilom 45. gelişimi iyi gidiyordu ama dr a en son 2 hafta önce gittik bir ara aldım ve verdim tekrar şimdi de ibre 47 de sabitlenmiş duruyor...

ben 3,5 kilo aldım
2 haftadır falan da almıyorum artık kilo
çok almam inşallah

ben şuan 19 haftalık oldum ve 1 kilo aldım.doktor iyi diyor ama bundan sonra alırsın artık dedi...60 kiloydum 61 im şuan

ben de 54 tüm,55 oldum.dr um ii dio..5.aydan sonra ayda 2 kilo alarak tamamlarız dio.yani toplamda 9-10 inş. sağlkla doğmasıını nasip etsin..

Son düzenleme:
kızlar benim bebeğim 20 hafta 5 günlük ben şu ana kadar 5 kilo aldım sizce çok mu almışım. birde henüz hiç birşey almadım
erken diye düşündüm siz neler aldınız bana bir liste yaparsanız sevinirim...bebek odası mobilyasını nerden almayı düşünüyorsunuz?
birde sizce ağustos sonu gibbi tatile gidilir mi siz gitmeyi düşünüyor musunuz?
çok soru srdum galiba tecrübesiz olunca böyle oluyokusura bakmayın kızlar...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…