- Konu Sahibi mesirmacunu
- #26.361
Kız benimki o kadar içmiyor su tükürüyor hemenBen doktora sormuştum azar azar verebilirsin dedi. 2 gündür doyum öğünlerine geçtik. Doyum olan günlerde 60ml i geçmesin dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız benimki o kadar içmiyor su tükürüyor hemenBen doktora sormuştum azar azar verebilirsin dedi. 2 gündür doyum öğünlerine geçtik. Doyum olan günlerde 60ml i geçmesin dedi
Aaaaa hayırlı olsun Allah kolaylık versin. 3-4 haftalıktır herhaldeKizlar merhaba bebegim 6 aylik ben dogumdan sonra hic adet olmadim yazmistim sizlerede hatta bugun test yaptim ve pozitif cikti hala şoktayım kan verdim degerim 3734 cikti bilgisi olan varmi acaba kac haftaliktir hala şokun etkisinden cikamiyorum regl olmadan nasil hamile kaldim diye karisik duygular icindeyim yeniden ayni duygulari tatmak cok guzel yarin doktora gidecegim dualariniza ihtiyacım var
Bende oyle düşünüyorum regl olmadan nasil gebe kaldim onu düşünüyorum kese kalp atisi gorunurmu acaba bu degerdeAaaaa hayırlı olsun Allah kolaylık versin. 3-4 haftalıktır herhalde
Merhaba şuan en az 5 haftalık hamilesinizdir ben oğlumda 4 haftada beta 400 düBende oyle düşünüyorum regl olmadan nasil gebe kaldim onu düşünüyorum kese kalp atisi gorunurmu acaba bu degerde
Benimde kizimda 4 haftada 593 tu daha sonra daha test vermemistim bu değer hakkinda bilgim yok o yuzden yüksek geldi birazMerhaba şuan en az 5 haftalık hamilesinizdir ben oğlumda 4 haftada beta 400 dü
Sanırım tam adet olacakken hamile kalmışsiniz.hayirli olsun üzülmeyin var bunda bı hayır.ilk çocuğunuz muydu?ikisini bir arada büyütürsunuzKizlar merhaba bebegim 6 aylik ben dogumdan sonra hic adet olmadim yazmistim sizlerede hatta bugun test yaptim ve pozitif cikti hala şoktayım kan verdim degerim 3734 cikti bilgisi olan varmi acaba kac haftaliktir hala şokun etkisinden cikamiyorum regl olmadan nasil hamile kaldim diye karisik duygular icindeyim yeniden ayni duygulari tatmak cok guzel yarin doktora gidecegim dualariniza ihtiyacım var
Evet ilk bebegim buda 2. olucak deger hakkinda bilgin varmi canim kac haftaliktirSanırım tam adet olacakken hamile kalmışsiniz.hayirli olsun üzülmeyin var bunda bı hayır.ilk çocuğunuz muydu?ikisini bir arada büyütürsunuz
4 haftaliktir bence.doktor söylemedi mi haftasiniEvet ilk bebegim buda 2. olucak deger hakkinda bilgin varmi canim kac haftaliktir
Acilde verdim tahlili doktora yarin gidicem acaba ultrasona regl tarihine yazicak nasil olcak cok merak ediyorum4 haftaliktir bence.doktor söylemedi mi haftasini
Beta HCG ye göre tahmini bı tarih yazar.Acilde verdim tahlili doktora yarin gidicem acaba ultrasona regl tarihine yazicak nasil olcak cok merak ediyorum
Anladım umarim herşey yolundadirBeta HCG ye göre tahmini bı tarih yazar.
Ayyy hayirli olsun insallah saglikla buyusun 4 haftaliktir asagi yukariKizlar merhaba bebegim 6 aylik ben dogumdan sonra hic adet olmadim yazmistim sizlerede hatta bugun test yaptim ve pozitif cikti hala şoktayım kan verdim degerim 3734 cikti bilgisi olan varmi acaba kac haftaliktir hala şokun etkisinden cikamiyorum regl olmadan nasil hamile kaldim diye karisik duygular icindeyim yeniden ayni duygulari tatmak cok guzel yarin doktora gidecegim dualariniza ihtiyacım var
Amin canim cok teşekkür ederim ❤Ayyy hayirli olsun insallah saglikla buyusun 4 haftaliktir asagi yukari
Süt korumaz diyor doktorlar zaten. Hiç korunmadınız mı?Kizlar merhaba bebegim 6 aylik ben dogumdan sonra hic adet olmadim yazmistim sizlerede hatta bugun test yaptim ve pozitif cikti hala şoktayım kan verdim degerim 3734 cikti bilgisi olan varmi acaba kac haftaliktir hala şokun etkisinden cikamiyorum regl olmadan nasil hamile kaldim diye karisik duygular icindeyim yeniden ayni duygulari tatmak cok guzel yarin doktora gidecegim dualariniza ihtiyacım var
Süt korumaz diyor doktorlar zaten. Hiç korunmadınız mı?