2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar bende bursa medical parkta ahmet yılmaza gidiyorum çok memnunum doktorumdan benim doktorum istedi 4 lü testi yaptırdım,sadece
açık spına bıfıda yüksek riskli çıkmış doktorum haftaya çağırdı ultrasonda inceliyicek ilk gün kafama çok taktım,doktorumda yoktu o gün test sonucunu aldığımda ertesi gün gittim,konuşunca rahatladım zaten bu testlerin çoğu ihtimal ve olmama ihtimali daha yüksek sakın stres yapmayın falan dedi..ayın 6 sında muayene olduğumda herşey gayet normaldi bebeğim maşallah çok güzel büyümmüştü doktorda öle dedi..haftaya cuma gideceğim ultrasonda inceleyecekkk..dua edin kızlar bişey çıkmasınnnn,kalbimle inanıyorum bişey olmayacak inşallah RABBİMİN izniyle..

iyi akşamlar kızlar.

canım doktorunlada konuşmuşsun bak hiç canını sıkma,2li de benimde çok canımı sıkmışlardı ama gaybı Rabbimden başkası bilemez.birde anneler hissederlermiş ya senin için ferahsa gerisini boşver,ne kendini ne yavrunu üzme,dualarını eksik etme kuzundan sen.Allah'ın izniyle sağ salim kucağına alıcaksın yavrunu.:nazar:

Sana da iyi akşamlar canım. Listemiz henüz oluşmadı bu topikte ama umarım bilen biri çıkar. Soruna gelince ben yurtdışındayım ve benim burdaki doktorum sadece toplamda 3 kez ultrason yapıyor o da bebeğin gelişimini takip etmek için. 5. ayım bitecek neredeyse ve daha bir kez görebildim bebişimi. Eminim arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır.

teşekkür ederim arkadaşım...ben liste yapmasını bilmiyorum keşke yapabilsem..biz sürekli ayın dolmasını bile bekleyemıyoruz ultrasona giriyoruz şanslımıyız yoksa senmi şanslısın bilemiyorum sağlık açısından

teşekkür ederim arkadaşım...ben liste yapmasını bilmiyorum keşke yapabilsem..biz sürekli ayın dolmasını bile bekleyemıyoruz ultrasona giriyoruz şanslımıyız yoksa senmi şanslısın bilemiyorum sağlık açısından

ay evet biz de öyleyiz :) 15 günde 1 doktora gidiyoruz,korkuyorum sanki görmezsem içim rahat etmiyor,acaba iyi mi diye :)

bir de biz ilçede kalıyoruz,çalısıyoruz,60 km uzaklıkta il merkezine gidiyoruz hastane icin :) sonra koştur koştur okula geri geliyoruz :)
görünce bebeğimi ultrasonda ikimizde bir hafta sırıtırak geziyoruz,elini nasıl kaldırdı,nasıl da ayak ayak üstüne atmıstı diye .... :KK70: kuzusu annesinin :):nazar:

Son düzenleme:
Gunaydin anneler. Haftasonunda gec saate kadar uyumak varken ben 5 de kalktim ise geldim :KK5:
Benim merak ettigim bisey var. Hic bir sekilde spor yapiyormusunuz? Dogumu kolaylastiriyormus ama ben daha hic yapmadim. Yuzmeye mi gitsem bisiklet mi sursem veya spor salonunda mi spor yapsam bilemiyorum.:KK37:

ben kendimi zorlamıyorum cnm sadece yürüyüş yapıyorum deniz kenarında uzun yürüyüşler yapıyorum bacaklar için iyi oluyor..Bide AVM de bişi alcağımda spor yapmış kadar oluyorum bi yukarı bi aşağı o mağaza senin bu mağaza benim sonum pert oluyor bak böylesi daha iyi oluyor dene spora gerek kalmaz..

ay evet biz de öyleyiz :) 15 günde 1 doktora gidiyoruz,korkuyorum sanki görmezsem içim rahat etmiyor,acaba iyi mi diye :)

bir de biz ilçede kalıyoruz,çalısıyoruz,60 km uzaklıkta il merkezine gidiyoruz hastane icin :) sonra koştur koştur okula geri geliyoruz :)
görünce bebeğimi ultrasonda ikimizde bir hafta sırıtırak geziyoruz,elini nasıl kaldırdı,nasıl da ayak ayak üstüne atmıstı diye .... :KK70: kuzusu annesinin :):nazar:

:):):) offf evet ilk defa bir ayım dolacak doktora gitcem bana zor geçti..hakikaten dediğin gibi oluyo ya bi hafta şöyle yaptı böyle yaptı teselli oluyo ne güzel hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz :) ama artık yeni tesellilerimiz var hareket ediyolar herakşam fıkır fıkır onu dimliyorum gözlerim dolu dolu hisseden varmı başka sende hissediyomusun??

:):):) offf evet ilk defa bir ayım dolacak doktora gitcem bana zor geçti..hakikaten dediğin gibi oluyo ya bi hafta şöyle yaptı böyle yaptı teselli oluyo ne güzel hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz :) ama artık yeni tesellilerimiz var hareket ediyolar herakşam fıkır fıkır onu dimliyorum gözlerim dolu dolu hisseden varmı başka sende hissediyomusun??

benim daha erken sanırım,hissedemiyorum:KK43:

ya arkadaşlar dün aksam bişiey sordum ama kise cevap vermedi..sizin bilginiz varmı renli ultrasonla ayrıntılı ultrason aynı şeymi?? bilen varmı?

evet erken olabilir ben 19 haftadan önce hissedememiştim aslında hissediyomuşum ama gaz sanıyomusum bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayınca anladım tabi bunu...

o günleri iple çekiyorum:KK16:
ya arkadaşlar dün aksam bişiey sordum ama kise cevap vermedi..sizin bilginiz varmı renli ultrasonla ayrıntılı ultrason aynı şeymi?? bilen varmı?

sanırım aynı şey,renkten kasıt damarlarını,kan akışını gösteriyor ya sanırım o.

iyi geceler kIzlarrr :)))
ayy doğumdan falan bahsedilmiş,korkmadığımı düşünüyordum ama sanki korkuyorum:18:normal doğum istiyorum ama öyle anlatmışlar ki,çevremdeki herkes öyle anlatıyor ki:18:korkmuyorum çünkü yaşamadım diyorum yaşamaman güzel yaşasan diolar yaaa,,allahım sen yardım et
canım yaa bende hep normal doğuma daha sıcak bakıyorum ama dedğiniz gibi iş yakşalınca belki korkmaya başlayabiliriz ben bir tane sezeryan izledim bir tanede normal doğum izledim nette öğrenmek istedim yani ne nasıl oluyor diye mutlaka yaşamak daha farklıdır ama bana normal doğum daha duygusal daha özel geldi bebek doğunca tutamadım kendimi ağladım hatta :KK43:( allahım hepimize kucağımıza almayı nasip etsin kızlar anne olmak çok güzel bir duygu olmalı...
bugün hattaa aynada karnıma baktım şimdi orda gerçektende bir can dahamı var yani canımızın canı içimizde sewdğimizden ve kendimizden bir parça ahhh ah...

Selam annişler nasılsınız?. Bugün doktor kontrolümüz vardı,cinsiyet bi önceki kontrolde %70 kızdı,şimdi %100 kız dedi,açtı bacaklarını kızım güzelce:emir_bebek: 4lü test yaptırdık bugün,sonucunu haftaya alıcaz inş.Dua edin iyi çıksın sonuçlarımız. En son 3 hafta önce kontrole gitmiştik,ben 3 haftada taamm 4 kilo almışım,doktor şok oldu:KK43: diyet verdi,kusmalarım bulantılarım geçince kıtlıktan çıkmış gibi yedim,hamur işi,çikolata,kızartma vs yasak.sebze ve et ağırlıklı beslenmem gerekiyormuş,abur cuburun hepsi yasak.ilk 3 ay 4 kilo verdim,sonra da o kiloları bigüzel aldım.. Az yemem lazım:KK25:
ya bende şu kan şurubumun yarısına kadar içtim bitirmeden biraz ara verdim oda bana çok kilo aldırmaya başlamıştı doktoruma haftaya gidince sorucam yetermi acaba bu kadar içtğim yoksa bu ilaçlar benim iştahımı çok açıyor yemekten sonra saat tutuyorum 2 saati geçince acıkıorum :KK43: biraz ara verdim vitaminlere

Benim derdime çare yok mu , beni aranıza almak istemiyormusunuz yoksa:KK43:((
canım istanbulu hiç bilmiyorum inanki.

aynı şey benimde bilidğim kadarı ile canım.

leyl_l kullanıcısından alıntı
kızlar bende bursa medical parkta ahmet yılmaza gidiyorum çok memnunum doktorumdan benim doktorum istedi 4 lü testi yaptırdım,sadece
açık spına bıfıda yüksek riskli çıkmış doktorum haftaya çağırdı ultrasonda inceliyicek ilk gün kafama çok taktım,doktorumda yoktu o gün test sonucunu aldığımda ertesi gün gittim,konuşunca rahatladım zaten bu testlerin çoğu ihtimal ve olmama ihtimali daha yüksek sakın stres yapmayın falan dedi..ayın 6 sında muayene olduğumda herşey gayet normaldi bebeğim maşallah çok güzel büyümmüştü doktorda öle dedi..haftaya cuma gideceğim ultrasonda inceleyecekkk..dua edin kızlar bişey çıkmasınnnn,kalbimle inanıyorum bişey olmayacak inşallah RABBİMİN izniyle..
Allahın izni ile bir şey yoktur canım.dua ederiz bol bol.testlerin çoğu yanılma paylı oluyor sen kalbini temiz tut annesi.

anneler günaydın.

slm ben epeydir takip edemiyorum doğumu nerde yapacaksınız ben eskişehirliyim annem eskişehirde d.bakırda yaşıyorum acaba doğumu eskişehirde yapsam sezeryan istiyorum. Deneyimlilerden bilgi istiyorum doğumdan ne kadar önce yola çıkabiliyoruz ayrıca doğumdan sonra en erken ne zaman dönebiliriz bebekle kafam çok karışık burası yazın çok sıcak olacak ayrıca bir yıldır şehrime gitmiyorum doğumu burda yapsam bile çocuğu alıp eskieşhire gitmek isteyecem biliyorum. Lütfen deneyimli hamileler bilgi istiyorum. çıkamıyorum işin içinden :KK50:

slm ben epeydir takip edemiyorum doğumu nerde yapacaksınız ben eskişehirliyim annem eskişehirde d.bakırda yaşıyorum acaba doğumu eskişehirde yapsam sezeryan istiyorum. Deneyimlilerden bilgi istiyorum doğumdan ne kadar önce yola çıkabiliyoruz ayrıca doğumdan sonra en erken ne zaman dönebiliriz bebekle kafam çok karışık burası yazın çok sıcak olacak ayrıca bir yıldır şehrime gitmiyorum doğumu burda yapsam bile çocuğu alıp eskieşhire gitmek isteyecem biliyorum. Lütfen deneyimli hamileler bilgi istiyorum. çıkamıyorum işin içinden :KK50:[/QU

seninle aynı durumda sayılırız :)ben Van dayım annem Ankara da doğum için Ankara ya gideceğim kısmetse...tabi 7 aylıkken uçağa almıyorlar o na göre uzun yolda arabayla birde hamişken hiç çekilmez ben 6 aylıkken gideceğim mesela :/zor olacak ama başka çarem yok...sana tavsiyem sen de annişinin yanında doğur 6 aylıkken yola koyul benim gibi:pP:KK49::KK49:

slm ben epeydir takip edemiyorum doğumu nerde yapacaksınız ben eskişehirliyim annem eskişehirde d.bakırda yaşıyorum acaba doğumu eskişehirde yapsam sezeryan istiyorum. Deneyimlilerden bilgi istiyorum doğumdan ne kadar önce yola çıkabiliyoruz ayrıca doğumdan sonra en erken ne zaman dönebiliriz bebekle kafam çok karışık burası yazın çok sıcak olacak ayrıca bir yıldır şehrime gitmiyorum doğumu burda yapsam bile çocuğu alıp eskieşhire gitmek isteyecem biliyorum. Lütfen deneyimli hamileler bilgi istiyorum. çıkamıyorum işin içinden :KK50:

uzun yolu bilemiyorum ama erken gitmen gerekecek.
sezeryan yapacaklar mı peki?

kızlar nerdesinz ya bu saat oldu kimse yok:KK43::KK50:

X