- 30 Ekim 2007
- 800
- 1
- 45
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.861
kızlar bende bursa medical parkta ahmet yılmaza gidiyorum çok memnunum doktorumdan benim doktorum istedi 4 lü testi yaptırdım,sadece
açık spına bıfıda yüksek riskli çıkmış doktorum haftaya çağırdı ultrasonda inceliyicek ilk gün kafama çok taktım,doktorumda yoktu o gün test sonucunu aldığımda ertesi gün gittim,konuşunca rahatladım zaten bu testlerin çoğu ihtimal ve olmama ihtimali daha yüksek sakın stres yapmayın falan dedi..ayın 6 sında muayene olduğumda herşey gayet normaldi bebeğim maşallah çok güzel büyümmüştü doktorda öle dedi..haftaya cuma gideceğim ultrasonda inceleyecekkk..dua edin kızlar bişey çıkmasınnnn,kalbimle inanıyorum bişey olmayacak inşallah RABBİMİN izniyle..
Sana da iyi akşamlar canım. Listemiz henüz oluşmadı bu topikte ama umarım bilen biri çıkar. Soruna gelince ben yurtdışındayım ve benim burdaki doktorum sadece toplamda 3 kez ultrason yapıyor o da bebeğin gelişimini takip etmek için. 5. ayım bitecek neredeyse ve daha bir kez görebildim bebişimi. Eminim arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır.
teşekkür ederim arkadaşım...ben liste yapmasını bilmiyorum keşke yapabilsem..biz sürekli ayın dolmasını bile bekleyemıyoruz ultrasona giriyoruz şanslımıyız yoksa senmi şanslısın bilemiyorum sağlık açısından
Gunaydin anneler. Haftasonunda gec saate kadar uyumak varken ben 5 de kalktim ise geldim
Benim merak ettigim bisey var. Hic bir sekilde spor yapiyormusunuz? Dogumu kolaylastiriyormus ama ben daha hic yapmadim. Yuzmeye mi gitsem bisiklet mi sursem veya spor salonunda mi spor yapsam bilemiyorum.
kızlar benim ismim niye kızarmış yaaa ben bişi yapmadım kızarsın diye ala ala?
ismin kızarmıs görünmüyor ki ?
ay evet biz de öyleyiz :) 15 günde 1 doktora gidiyoruz,korkuyorum sanki görmezsem içim rahat etmiyor,acaba iyi mi diye :)
bir de biz ilçede kalıyoruz,çalısıyoruz,60 km uzaklıkta il merkezine gidiyoruz hastane icin :) sonra koştur koştur okula geri geliyoruz :)
görünce bebeğimi ultrasonda ikimizde bir hafta sırıtırak geziyoruz,elini nasıl kaldırdı,nasıl da ayak ayak üstüne atmıstı diye ....kuzusu annesinin :)
:):):) offf evet ilk defa bir ayım dolacak doktora gitcem bana zor geçti..hakikaten dediğin gibi oluyo ya bi hafta şöyle yaptı böyle yaptı teselli oluyo ne güzel hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz :) ama artık yeni tesellilerimiz var hareket ediyolar herakşam fıkır fıkır onu dimliyorum gözlerim dolu dolu hisseden varmı başka sende hissediyomusun??
benim daha erken sanırım,hissedemiyorum
evet erken olabilir ben 19 haftadan önce hissedememiştim aslında hissediyomuşum ama gaz sanıyomusum bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayınca anladım tabi bunu...
ya arkadaşlar dün aksam bişiey sordum ama kise cevap vermedi..sizin bilginiz varmı renli ultrasonla ayrıntılı ultrason aynı şeymi?? bilen varmı?
o günleri iple çekiyorum
sanırım aynı şey,renkten kasıt damarlarını,kan akışını gösteriyor ya sanırım o.
neyse kızlar ben uyku moduna geçtim,hadi ii geceler tatlı rüyalar
canım yaa bende hep normal doğuma daha sıcak bakıyorum ama dedğiniz gibi iş yakşalınca belki korkmaya başlayabiliriz ben bir tane sezeryan izledim bir tanede normal doğum izledim nette öğrenmek istedim yani ne nasıl oluyor diye mutlaka yaşamak daha farklıdır ama bana normal doğum daha duygusal daha özel geldi bebek doğunca tutamadım kendimi ağladım hattaayy doğumdan falan bahsedilmiş,korkmadığımı düşünüyordum ama sanki korkuyorum:18:normal doğum istiyorum ama öyle anlatmışlar ki,çevremdeki herkes öyle anlatıyor ki:18:korkmuyorum çünkü yaşamadım diyorum yaşamaman güzel yaşasan diolar yaaa,,allahım sen yardım et
ya bende şu kan şurubumun yarısına kadar içtim bitirmeden biraz ara verdim oda bana çok kilo aldırmaya başlamıştı doktoruma haftaya gidince sorucam yetermi acaba bu kadar içtğim yoksa bu ilaçlar benim iştahımı çok açıyor yemekten sonra saat tutuyorum 2 saati geçince acıkıorumSelam annişler nasılsınız?. Bugün doktor kontrolümüz vardı,cinsiyet bi önceki kontrolde %70 kızdı,şimdi %100 kız dedi,açtı bacaklarını kızım güzelce4lü test yaptırdık bugün,sonucunu haftaya alıcaz inş.Dua edin iyi çıksın sonuçlarımız. En son 3 hafta önce kontrole gitmiştik,ben 3 haftada taamm 4 kilo almışım,doktor şok oldu diyet verdi,kusmalarım bulantılarım geçince kıtlıktan çıkmış gibi yedim,hamur işi,çikolata,kızartma vs yasak.sebze ve et ağırlıklı beslenmem gerekiyormuş,abur cuburun hepsi yasak.ilk 3 ay 4 kilo verdim,sonra da o kiloları bigüzel aldım.. Az yemem lazım
canım istanbulu hiç bilmiyorum inanki.Benim derdime çare yok mu , beni aranıza almak istemiyormusunuz yoksa((
ya arkadaşlar dün aksam bişiey sordum ama kise cevap vermedi..sizin bilginiz varmı renli ultrasonla ayrıntılı ultrason aynı şeymi?? bilen varmı?
slm ben epeydir takip edemiyorum doğumu nerde yapacaksınız ben eskişehirliyim annem eskişehirde d.bakırda yaşıyorum acaba doğumu eskişehirde yapsam sezeryan istiyorum. Deneyimlilerden bilgi istiyorum doğumdan ne kadar önce yola çıkabiliyoruz ayrıca doğumdan sonra en erken ne zaman dönebiliriz bebekle kafam çok karışık burası yazın çok sıcak olacak ayrıca bir yıldır şehrime gitmiyorum doğumu burda yapsam bile çocuğu alıp eskieşhire gitmek isteyecem biliyorum. Lütfen deneyimli hamileler bilgi istiyorum. çıkamıyorum işin içinden[/QU
seninle aynı durumda sayılırız :)ben Van dayım annem Ankara da doğum için Ankara ya gideceğim kısmetse...tabi 7 aylıkken uçağa almıyorlar o na göre uzun yolda arabayla birde hamişken hiç çekilmez ben 6 aylıkken gideceğim mesela :/zor olacak ama başka çarem yok...sana tavsiyem sen de annişinin yanında doğur 6 aylıkken yola koyul benim gibiP
slm ben epeydir takip edemiyorum doğumu nerde yapacaksınız ben eskişehirliyim annem eskişehirde d.bakırda yaşıyorum acaba doğumu eskişehirde yapsam sezeryan istiyorum. Deneyimlilerden bilgi istiyorum doğumdan ne kadar önce yola çıkabiliyoruz ayrıca doğumdan sonra en erken ne zaman dönebiliriz bebekle kafam çok karışık burası yazın çok sıcak olacak ayrıca bir yıldır şehrime gitmiyorum doğumu burda yapsam bile çocuğu alıp eskieşhire gitmek isteyecem biliyorum. Lütfen deneyimli hamileler bilgi istiyorum. çıkamıyorum işin içinden