2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

buda güzelmiş ama benim dediğim yarım şort tarzı,dikişsiz olyu ya onlar o yüzden rahat.ben bugün bi kompedana bakim.

kompedana bak canım ama orda olacağınıda zannetmiyorum şort tarzı çünkü biz kompedanla aynı ürünleri satıyoruz yine de bak.

wıyyy ben boşuna mı 90 derecede yıkıyorum çamaşırları:KK53:
yok canım uzamnlar kır derece yeterli diyorlar... ben beyazlarımı havluları falan arada 60 a atıyorum morarmasın diye o kadar

siyah yok canım gebelere zaten siyah renk çamaşırda önermiyor doktorlar %100 pamuklu ve beyaz giyin diyolar canım Allah korusun herhangi bi kanama akıntı rengi konusunda göründüğü için ve beyaz kaynatılabiliyor yıkama konusunda daha hijyenik yani canım.

evet canım ben pamuklu olmazsa giyemem zaten asla çok hassas cildi... günlük ped kullanınca da allah korusun kanama ve lekelenme olursa farkedebiliyorum ...

benim çamaşırlarım hala sıkmıyor çünkü ben normaldede çok sıkınca rahatız olduğum için biraz büyük kullanıyorum. canım istersen hamile kilodu al. artık her iç çamaşırcısında var. kolay bulursun ama pamuklu olmasına dikkat et. yada böyle büyük kilotlar oluyor ben onlardan aldım 4-5 tane şimdilik onlarıda kullanıyorum. çok rahat oluyor. ben bu büyük kilotların 3 ünü 5 tl ye aldım. hem fiyatıda çok uygun oluyor. hamile kiloduna göre.

benimkiler zaten annemin dediği gibi "avuç içi kadar" olduğu için sıkıyo malesef artık.büyük külotlarda rahatta bel lastikleri kalın oluyo ya bazılarının o gıcık işte.ama aklımda olsun onada bakim dediğin gibi fiyatıda makul.

minilya gözün aydın canım.hep böyle güzel haberler alırsın umarım.

bende almadım ama ihtiyacım olacak yavaş yavaş sanırım...aam fotograflarını görünce bile daralıyorummmm onların... giyenler konuya bir el atsa iyi olacak...

benim çamaşırlarım hala sıkmıyor çünkü ben normaldede çok sıkınca rahatız olduğum için biraz büyük kullanıyorum. canım istersen hamile kilodu al. artık her iç çamaşırcısında var. kolay bulursun ama pamuklu olmasına dikkat et. yada böyle büyük kilotlar oluyor ben onlardan aldım 4-5 tane şimdilik onlarıda kullanıyorum. çok rahat oluyor. ben bu büyük kilotların 3 ünü 5 tl ye aldım. hem fiyatıda çok uygun oluyor. hamile kiloduna göre.

kızlar bende normalde küçük iç çamaşrları kullanrdm ama son zamanlarda sıkmaya başladğı için rahatsız etmeye başlamıştı bende büyük beden çamaşırlar aldım çok sayıda sık değiştryrm günlük ped kullanmıorum çok sık değiştrdğm için hamile çamaşırlarından epeyi almam gerkecekti oda biraz bana fazla geldi fiyatları açıkcası.. bende büyükbeden çamaşırlar aldm memnunum şimdilik

ben gene hamile iççamaırı giyemiyorum o koca göbeğime minicik el kadarcıklardan giyiyorum eşimde kızıyor bişe olsa yolda rezil olacaksın millete diye.:KK1:

ben gene hamile iççamaırı giyemiyorum o koca göbeğime minicik el kadarcıklardan giyiyorum eşimde kızıyor bişe olsa yolda rezil olacaksın millete diye.:KK1:

sıkmasa bende devam edicem giymeye ama,yanlarımı o kadar sıkıyoki bacaklarım uyuşuyo artık,ne kadar minnaksa donlarım :))

ne güzel ya ben 57yle evlendim ancak evlilik sonrasındaki 3 hamilelik bir doğum kilo artışıma neden oldu benim.78lerdeydim sıkı bi diyetle 70lere kadar düştüm.hemende gene hamile kaldım zaten:KK1:şu an 72yim ama o el kada şeylerden hiç vazgeçemedim :KK1::KK1:

Tek tek alıntı yapamadım kızlar çok teşekkür ederim hepinize:KK16:
Kızımız başta göstermek istemedi yine ama 20 dk koridorda dolaştınca yorulduğumu anladı annesine kıyamadı açtı bacağını:KK1:

ay canım sevindim kız olduğuna ne güzelbirkız bir erkek bende sabırsızlıkla ayın 23 nü bekliyorum cinsiyeti için 2 oğlum var bu kızolur inşallah dua ediyorum rabbim kabul eder inşallah

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım Allah ım nasip kısmet ederse 2 nci evladıma haziran ayında kavuşacağım. İstanbul da oturuyorum şu an 17 nci haftamdayım fakat cinsiyeti tam olarak öğrenebilmiş değilim.. Doktorlardan biri emin değilim ama kıza benziyor dedi, ikincisi 2 gün ara ile önce erkek sonra kıza benzetti anlayacağınız işin içinden çıkabilmiş değilim:) 2 hafta kadar önce aşırı baskı ve zonklama hissettim,doktor düşük tehlikesi olduğunu ve dikkat etmemi söyledi iğne yazdı ve progestan ilaç verdi şimdilik iyiyim çok şükür.. Ataşehir yakınlarında tavsiye edebileceğiniz doktor var mı acaba.. 2 li ve 3 lü testi yaptırdım şükürler olsun sorun yok. 4 lü test önceki hamileliğimde yoktu bunu yeni duydum. Dediğim gibi gittiğim 2 doktorda bana pek doğru gibi gelmiyor sizlerin tavsiyeleri neler acaba... Şimdiden teşekükrler.:)

Benim derdime çare yok mu , beni aranıza almak istemiyormusunuz yoksa:KK43:((

X