2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

hıhhh evet aynen demek bi bende olmuyo ozamn hamılelıkten rahım genişleyim kalınlaşıomuş ağırlaşıomuş ya ondan olsa gerek tahmınım 1 kilo olcakmışrahim

ben sorarım doktora salı günü randevum rahim 1 kilo civarında olacakmış :18::18::18:

canım benim eşimin içgiyim toptancısı eminönünde hemde perakende mağazamız var orda satıyoruz anıl markasının hamile çamaşırı ben aldım çok memnunum %100 pamuklu modal çok rahat 10 lira tanesi tavsiye ederim.

hangi mağazalarda bulunur ki o maska...esnek değil mi böyleee bol bol... ben karnımın altına gelenleri giyiyorum şimdilik düşük bel olanları ama onlarda sıkıyor yavaştan. göbişim üşüyor birde:KK17:

hangi mağazalarda bulunur ki o maska...esnek değil mi böyleee bol bol... ben karnımın altına gelenleri giyiyorum şimdilik düşük bel olanları ama onlarda sıkıyor yavaştan. göbişim üşüyor birde:KK17:

esnek canım heryerde bulursun o markayı internettende sipariş verebilirsin istanbuldaysan semt olarak nerdesin sana yakınında satan yer varsa bildiğim yazarım?

ona dikkat et canım
çalışıyo musun bilmiyorum ama oturmamaya çalış fazla ve de sırt üstü yatma

evet canım çalışıyorum, hep de masabaşı. sanırım sürekli oturmam da arttırıyor.
yürüyüş yapayım diyorum ama havalar da buz gibi. sırt üstü yatmamam gerektiğini bilmiyordum canım, sağol.

canım benim eşimin içgiyim toptancısı eminönünde hemde perakende mağazamız var orda satıyoruz anıl markasının hamile çamaşırı ben aldım çok memnunum %100 pamuklu modal çok rahat 10 lira tanesi tavsiye ederim.
ben izmirdeyim datlum,netten satışları varsa bakarım ama.
bende de kuyruksokumu ağrısı var bir süredir. çok şiddetli değil ama sürekli var.
ya oluyomuş kuyruk sokumu ağrısı,benim kuyruk sokumum kırık zaten,normaldede ağrıyo simit kullanıyorum,dahada ağrıdığını düşünemiyorum:KK43:(
ben sorarım doktora salı günü randevum rahim 1 kilo civarında olacakmış :18::18::18:
hohohoooy benim genital bölgem şimdiden yarım kilo olmuştur bence:KK1:

gebzedeyim canım... ebebek var ama o marka mı satıyor acaba...

e-bebek satmıyo o markayı canım internetten yaz ama internetten sipariş verebilirsin.fotoğrafını yüklüyorum..
$Fotoðraf0096.jpg

kızlar dün belımın agrısından yataktan cıkamamıstım ve bebışım ıcın endışelenmıştım ya bugun sabahtan eşimle beraber doktorumuza gıttık cok cok ıyı seyler duydum cok sevındım benım ufaklık cok saglıklıymıs sag elı agzındaydı yavrucugummm 19 cm uzunlugunda 220 gr agırlıgındaymıs ustelık masallahı var cok ıyı gıdıyor hamılelıgınız dedı doktorumuz:))
bacaklarını bukmustu karnımda oğluşummmm benımmm bı kez daha doktor tamam bu erkek dedı sanırım bu saatten sona degısmez..

ya kızlar hamile çamaşırı aldınızmı hiç,hani şu hamile pantolonu gibi olup göğüs altına kadar gelenlerden.aldıysanız hangi marka,nerden,memnunmusunuz. sabahtan beri 3 çamaşır değiştirdim ama hepsi sıkıyo beni,özlellikle yan taraflarımı sıktığı için bacaklarım uyuşuyo ve acıyo,içinizde öneride bulunabilecek varmı.madurumda maduruum:KK43:(

benim çamaşırlarım hala sıkmıyor çünkü ben normaldede çok sıkınca rahatız olduğum için biraz büyük kullanıyorum. canım istersen hamile kilodu al. artık her iç çamaşırcısında var. kolay bulursun ama pamuklu olmasına dikkat et. yada böyle büyük kilotlar oluyor ben onlardan aldım 4-5 tane şimdilik onlarıda kullanıyorum. çok rahat oluyor. ben bu büyük kilotların 3 ünü 5 tl ye aldım. hem fiyatıda çok uygun oluyor. hamile kiloduna göre.

nasıl yıkıyosun siyahı ?
Kaç derecede ?
40 derecede canım mikroplar için yeterli bir ısıymış... birde ben hep günlük ped kullanıyorum... her tuvalette değiştiriyorum muhakkak...
kızlar dün belımın agrısından yataktan cıkamamıstım ve bebışım ıcın endışelenmıştım ya bugun sabahtan eşimle beraber doktorumuza gıttık cok cok ıyı seyler duydum cok sevındım benım ufaklık cok saglıklıymıs sag elı agzındaydı yavrucugummm 19 cm uzunlugunda 220 gr agırlıgındaymıs ustelık masallahı var cok ıyı gıdıyor hamılelıgınız dedı doktorumuz:))
bacaklarını bukmustu karnımda oğluşummmm benımmm bı kez daha doktor tamam bu erkek dedı sanırım bu saatten sona degısmez..

maşallah canım ne güzel... anneye rahatsızlık veriyorsa çok sağlıklı oluyormuş bu kuzular ...:KK9:

neden siyahı yok ki... sitede mi yok acaba... üretilmiyor mu yoksa... ben hep siyah giyerimmm

siyah yok canım gebelere zaten siyah renk çamaşırda önermiyor doktorlar %100 pamuklu ve beyaz giyin diyolar canım Allah korusun herhangi bi kanama akıntı rengi konusunda göründüğü için ve beyaz kaynatılabiliyor yıkama konusunda daha hijyenik yani canım.

X