2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Benim derdime çare yok mu , beni aranıza almak istemiyormusunuz yoksa:KK43:((

cnm dr konusunda ben göztepe medical park ta mehtap hanım a gidiyorum. çok da memnunum şimdilik.
ama testler hakkında bişi diyemeyeceğim, ben bi tek 2 li yaptırdım. 3 ve 4 lü istemedi mehtap hnm.:KK34:

cnm dr konusunda ben göztepe medical park ta mehtap hanım a gidiyorum. çok da memnunum şimdilik.
ama testler hakkında bişi diyemeyeceğim, ben bi tek 2 li yaptırdım. 3 ve 4 lü istemedi mehtap hnm.:KK34:

Teşekkür ederim cnm, ben daha önceki doğumumda medipol Seval Hanım a gidiyordum ama artık başka doktor düşünüyorum. Göztepe Medical Park da bana yakın orasıda iyi olur gibi geliyor. Mehtap Hanım ı deneyebilirim. Bu arada medipol devlet hastanlerinden bile kalabalık buranın durumu nasıl acaba beklemek gerçekten de zor oluyor bazen..

Teşekkür ederim cnm, ben daha önceki doğumumda medipol Seval Hanım a gidiyordum ama artık başka doktor düşünüyorum. Göztepe Medical Park da bana yakın orasıda iyi olur gibi geliyor. Mehtap Hanım ı deneyebilirim. Bu arada medipol devlet hastanlerinden bile kalabalık buranın durumu nasıl acaba beklemek gerçekten de zor oluyor bazen..

yani öyle çok kalabalık olmuyo orası ama hiç beklemezsin diyemem. randevu saati dakikası dakikasına uymuyo. mesela randevum 3 te diye gidiyosun, 3 buçukta giriyosun dr un yanına.

yani öyle çok kalabalık olmuyo orası ama hiç beklemezsin diyemem. randevu saati dakikası dakikasına uymuyo. mesela randevum 3 te diye gidiyosun, 3 buçukta giriyosun dr un yanına.
İnan bana 1 saatden fazla beklediğimde oldu daha önce o yüzden yarım saate şükür derim doğrusu:) Birde sezeryan oldum daha önce mecburen diyelim normal doğumdan sezeryana dödürüldüm, şimdi gene normal yapmak istiyorum ama özelde kimse yanaşmıyor bu duruma... Bakalım Mehtap Hanım ne diyecek:)

İnan bana 1 saatden fazla beklediğimde oldu daha önce o yüzden yarım saate şükür derim doğrusu:) Birde sezeryan oldum daha önce mecburen diyelim normal doğumdan sezeryana dödürüldüm, şimdi gene normal yapmak istiyorum ama özelde kimse yanaşmıyor bu duruma... Bakalım Mehtap Hanım ne diyecek:)

:KK34:
yani o konu hakkında ne düşünüyo bilmiyorum çünkü biz daha hiiiiiç o konuları konuşmadık dr hanımla:KK1: yavaş yavaş gidiyoruz hiç açmıyo o konuları ben de sormuyorum:KK1:
ama yeni düzenlemeyle devlet keyfi yapılan sezaryanlara izin vermicekmiş artık sanırım

:KK34:
yani o konu hakkında ne düşünüyo bilmiyorum çünkü biz daha hiiiiiç o konuları konuşmadık dr hanımla:KK1: yavaş yavaş gidiyoruz hiç açmıyo o konuları ben de sormuyorum:KK1:
ama yeni düzenlemeyle devlet keyfi yapılan sezaryanlara izin vermicekmiş artık sanırım

Ben kızımın doğumunu normal istedim hem de o kadar istedim ki doktoruma da bunu devamlı empoze ettim her şey yolunda idi ,günümünde dolmasına 3 gün kalmıştı ama doktorum kasılmalarım çok olduğu için erken çağırdı ve suni sancı verdi 7 saat sancı odasında kaldım fakat açılma olmadığını söyleyerek bu kasılmaların zararlı olacağını bebeğimin eşinden ayrılabileceğini bu yüzden sezeryan olmam gerektiğini belirterek beni ameliyata aldı. Kızıma sağ salim kavuştuk çok şükür ama sezeryandan sonra asıl sancılar öyle bir vurduki diğer sezeyan doğum yapanlar ayağa kalkıp yürürken ben sancıdan kıvranıyordum. O gece ızdırapdan yavrumu emziremedim bile.. Bir daha bu acıları yaşamamak için ince eleyip sık dokuyorum doğrusu:)

mrhba canım bende avcılar medicana ya gidiyorum dr bana da 2 li test sonucu iyi olduğu için 3 lü ve 4 lü yü istemedi ben ayrıca hormon problemiim olduğu için devlet hastanesine de gidiyorum oradaki dr da mutlaka yapılması gerekiyor dedi bu test 17. haftada yapıldığı için zamanınıda kaçırdım umarım bişey olmaz :18:

iyi akşamlar annişler nasılsınız bakalım? heryer şöyle karla kaplansada kocişimle şöööleeee güzel bi kar yürüyüşü yapsak romantik romantk
:KK19:

ayy doğumdan falan bahsedilmiş,korkmadığımı düşünüyordum ama sanki korkuyorum:18:normal doğum istiyorum ama öyle anlatmışlar ki,çevremdeki herkes öyle anlatıyor ki:18:korkmuyorum çünkü yaşamadım diyorum yaşamaman güzel yaşasan diolar yaaa,,allahım sen yardım et

ayy doğumdan falan bahsedilmiş,korkmadığımı düşünüyordum ama sanki korkuyorum:18:normal doğum istiyorum ama öyle anlatmışlar ki,çevremdeki herkes öyle anlatıyor ki:18:korkmuyorum çünkü yaşamadım diyorum yaşamaman güzel yaşasan diolar yaaa,,allahım sen yardım et

aynen öyle bende onu okuyordum. bu hafta dr bana normal doğum gibi görünüyorsun dedi. :18::18::18: tamam bende normal düşünüyorum ama iş icraata gelince ne olacak bilemiyorum. dün bi yerde okumuştum bir doğum sancısı aynı anda 20 kemik kırılmasına eş değermil yaaaa :KK52::18::18:

aynen öyle bende onu okuyordum. bu hafta dr bana normal doğum gibi görünüyorsun dedi. :18::18::18: tamam bende normal düşünüyorum ama iş icraata gelince ne olacak bilemiyorum. dün bi yerde okumuştum bir doğum sancısı aynı anda 20 kemik kırılmasına eş değermil yaaaa :KK52::18::18:

ya ben hiç okumuyorum öle şeyleri. ne biliim okursam daha çok korkarım. o anda başıma ne gelicekse onu çekkim diyorum. hele böyle doğumu gösteren videolar falan var ya. onlara hamile olmasam bile bakamam:18::18::18: Allah ım bi avazda kurtarsın hepimizi inş..:KK49:
bi de bnm annem 3 çocuğunu da normal doğurmuş biri olarak hiç korkma ne varmış korkcak, fırt fırt doğurursun diyo:KK9::KK9::KK9: bi de dedi ki hemen doğurduktan sonra yeniden doğmuş gibi oluyomuşsun, çok güzel bi duyguymuş, çekilen her acıya değermiş. ben de o anı yaşamk istiyorum, o yüzden aksi biişi olmazsa normal doğum yapmak istiyorum inşşşş.:KK34::KK34::KK34:

kızlar bende bursa medical parkta ahmet yılmaza gidiyorum çok memnunum doktorumdan benim doktorum istedi 4 lü testi yaptırdım,sadece
açık spına bıfıda yüksek riskli çıkmış doktorum haftaya çağırdı ultrasonda inceliyicek ilk gün kafama çok taktım,doktorumda yoktu o gün test sonucunu aldığımda ertesi gün gittim,konuşunca rahatladım zaten bu testlerin çoğu ihtimal ve olmama ihtimali daha yüksek sakın stres yapmayın falan dedi..ayın 6 sında muayene olduğumda herşey gayet normaldi bebeğim maşallah çok güzel büyümmüştü doktorda öle dedi..haftaya cuma gideceğim ultrasonda inceleyecekkk..dua edin kızlar bişey çıkmasınnnn,kalbimle inanıyorum bişey olmayacak inşallah RABBİMİN izniyle..

ya ben hiç okumuyorum öle şeyleri. ne biliim okursam daha çok korkarım. o anda başıma ne gelicekse onu çekkim diyorum. hele böyle doğumu gösteren videolar falan var ya. onlara hamile olmasam bile bakamam:18::18::18: Allah ım bi avazda kurtarsın hepimizi inş..:KK49:
bi de bnm annem 3 çocuğunu da normal doğurmuş biri olarak hiç korkma ne varmış korkcak, fırt fırt doğurursun diyo:KK9::KK9::KK9: bi de dedi ki hemen doğurduktan sonra yeniden doğmuş gibi oluyomuşsun, çok güzel bi duyguymuş, çekilen her acıya değermiş. ben de o anı yaşamk istiyorum, o yüzden aksi biişi olmazsa normal doğum yapmak istiyorum inşşşş.:KK34::KK34::KK34:

doğru yazmışsın canım biraz acı çekiyorsun ama bebeğin gelir gelmez unutuyorsun herşeyi diyorlar. ve hemen toparlanıyor vücudun.
ama sezeryanda hemen doğuruyorsun ama sonra uzun süre çekiyorsun diyorlar. birde epidural normal doğum var onda acıda az oluyormuş en iyi o sanırım

Amanin :18:neyse sağlıkla doğsunlar da:)

benim annemde öyle anlatıyor,abimde doğum için gitmiş.Yukarıda mı ne bekliyormuş,ordakiler diyormuş git doğumhaneye kızım başlmıştır doğumun,aşağı iniyormuş tek başına diyorlarmış niye geldin biz seni çağıracağız:)Hiç anlamadan doğum yapmış..annem de çok az kilo almış ben de 1 kilo anca aldım.inş. anneme çekmişimdir diyorum.Allah yardımcımız olsun.

doğru yazmışsın canım biraz acı çekiyorsun ama bebeğin gelir gelmez unutuyorsun herşeyi diyorlar. ve hemen toparlanıyor vücudun.
ama sezeryanda hemen doğuruyorsun ama sonra uzun süre çekiyorsun diyorlar. birde epidural normal doğum var onda acıda az oluyormuş en iyi o sanırım

epidural konusunu araştırıyorum ben de belden olursa korkuyorum.bir de epidural olanlar şöyle anlatmış yanlış hatırlamıyorsam:baya açılmasını bekliyorlarmış,sonra iğne yapıyorlarmış.Bebeğin çıkış anında rahat oluyormuşsun eğer öyle ise baştan acı çekince devamı da çekilebilir mi ki die düşünüp duruyorum:44:

Canım bence korkma ben sezeryan oldum ama inan normal için elimden geleni yaptım. Şimdi 2 nci doğumumolacak allah nasip kısmet ederse ben gene normal düşünüyorum ama doktorlar pek yanaşmıyorlar.. Eğer bir engel çıkmazsa mutlaka normal doğum yapmanı tavsiye ederim sezeryan doğum yapmış biri olarak..

İnşallah normal doğum yaparsınız öyle sağdan soldan duyduklarınıza kesinlikle inanmayın lütfen gerçekden de normal doğum yapan bir sürü arkadaşım var benim çektiğimin yarısını bile çekmediler 20 kemik kırılması gibi bir acıda insanoğlunun ayık kalmasının imkanı yok onu söyleyeyim. Bunlar genelde abartılarak kulaklarımıza gelen söylentiler:)

Canım epiduralinde bir riski eğer doğru hamleler yapamazsan ve doktor iyi yönlendiremezse seni genelde vakuma ihtiyaç oluyor o da tabi doğal doğum kadar sağlıklı değil malesef...

Selam annişler nasılsınız?. Bugün doktor kontrolümüz vardı,cinsiyet bi önceki kontrolde %70 kızdı,şimdi %100 kız dedi,açtı bacaklarını kızım güzelce:emir_bebek: 4lü test yaptırdık bugün,sonucunu haftaya alıcaz inş.Dua edin iyi çıksın sonuçlarımız. En son 3 hafta önce kontrole gitmiştik,ben 3 haftada taamm 4 kilo almışım,doktor şok oldu:KK43: diyet verdi,kusmalarım bulantılarım geçince kıtlıktan çıkmış gibi yedim,hamur işi,çikolata,kızartma vs yasak.sebze ve et ağırlıklı beslenmem gerekiyormuş,abur cuburun hepsi yasak.ilk 3 ay 4 kilo verdim,sonra da o kiloları bigüzel aldım.. Az yemem lazım:KK25:

kızlar bende bursa medical parkta ahmet yılmaza gidiyorum çok memnunum doktorumdan benim doktorum istedi 4 lü testi yaptırdım,sadece
açık spına bıfıda yüksek riskli çıkmış doktorum haftaya çağırdı ultrasonda inceliyicek ilk gün kafama çok taktım,doktorumda yoktu o gün test sonucunu aldığımda ertesi gün gittim,konuşunca rahatladım zaten bu testlerin çoğu ihtimal ve olmama ihtimali daha yüksek sakın stres yapmayın falan dedi..ayın 6 sında muayene olduğumda herşey gayet normaldi bebeğim maşallah çok güzel büyümmüştü doktorda öle dedi..haftaya cuma gideceğim ultrasonda inceleyecekkk..dua edin kızlar bişey çıkmasınnnn,kalbimle inanıyorum bişey olmayacak inşallah RABBİMİN izniyle..

arkadaşlar çok saolun gerçekten desteğiniz için,güya birbirimizi anlamak ve destek olmak için burdayız birinizde okuyup bir yorum yazmamışsınız..diğer haziran annelerinde böle olmazdı,birbirimize destek olurduk eminim..duyarlılığınız için teşşekkür ederimmmmmm

arkadaşlar çok saolun gerçekten desteğiniz için,güya birbirimizi anlamak ve destek olmak için burdayız birinizde okuyup bir yorum yazmamışsınız..diğer haziran annelerinde böle olmazdı,birbirimize destek olurduk eminim..duyarlılığınız için teşşekkür ederimmmmmm

anaaaaaa canımmm kız yapma böyle:KK50::KK50:
bazen gözden kaçıyo hemen alınganlık yapma cnm benimmmm:nazar::nazar::nazar:
gerçi bunlar hep hamişlikten. bu dönemde daha alıngan oluyoruz, :KK9::KK9::KK9:
neyse cnm şaka bi yana inşş bi dahaki kontrolünde herşey daha güzel çıkar. zaten baksana dr.unda endişelenmemeni söylemş. bnm dr 4 lü yaptırmadı bile, sonuçta bunlar heeeeepp ihtimal hesaplayan testler. sen gönlünü ferah tut cnm. böyle stres yaparsan bebişe de zarar hem:KK49::KK49::KK49:

selamlar herkese
inşallah herkes iyidir

doğumdan bahsedilmiş
ben de korkuyorum ama normal düşünüyorum şimdilik
bu kadar adam doğurmuş biz de doğururuz heralde
sezeryan da olsa girecez mecbur

hamilelikte spor olayını sordum doktoruma, biri yazmıştı hatırlayamadım
günde yarım saat yürüyüş dedi bana
yorgun olmadığım günlerde koşu bandında 4 km hızla yarım saat yürüyorum
ama işin kötü tarafı 8 günde 700 gram vermiş görünüyorum canım sıkıldı biraz
beslenmem de iyi aslında ama yürüdüğüm için verdim heralde diyorum

X