2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

sen ablasın ya bize göre ... ondan mı acaba bekleyeyim bakalım... tembel mi ne benim kız:)

yok canım herkes farklı zamanlarda hisseder özellikle ilk hamileliklerde 22. haftaya kadar hissedemeyenler oluyormuş.

kız dediğin ağır olur öyle her bekleyene pas vermez

benim kızım ağır değil mi şimdi teyzesi oynayıp duruyor.

ya kızlar hamile çamaşırı aldınızmı hiç,hani şu hamile pantolonu gibi olup göğüs altına kadar gelenlerden.aldıysanız hangi marka,nerden,memnunmusunuz. sabahtan beri 3 çamaşır değiştirdim ama hepsi sıkıyo beni,özlellikle yan taraflarımı sıktığı için bacaklarım uyuşuyo ve acıyo,içinizde öneride bulunabilecek varmı.madurumda maduruum(

bende almadım ama ihtiyacım olacak yavaş yavaş sanırım...aam fotograflarını görünce bile daralıyorummmm onların... giyenler konuya bir el atsa iyi olacak...

kKIZLAR
ASIL BEN ÇOK TUHAF BİŞİ SORCAM SİZLERDE GENİTAL BÖLGENİZDE ARADA BİR BÖYLE UĞUŞAN KARINCALANMIŞ GİBİ YADA İĞNE VURULMUŞDA UĞUŞUOMUŞ GİBİ OLUYOMUU BENDE ARA Bİ BU OLMAYA BAŞLADI

canım 11. haftada kız gibi demişti dr bize ozaman o kadar çok kıpır kıpırdı ki ekranda... kızlar ağır olur derlerdi dedik... dr um o eskidenmiş zamane kızları bunlar çoook fena demişti

benimki 8 haftalıkken kollarını oynatıyodu benimki 13. haftada erkek demişti 16. ve 17. haftada ters durduğu için görünmemişti 18. haftada başka bi dra göstereyim dedim o kız dedi ama kendi doktorum bişey demediği için aslında bende biraz şüphedeyim bakalım salı günü kontrolüm var dörtlü testimiz güzel çıktı şimdi ikinci düzey ultrasona giricem orda net belli olur.

canım 11. haftada kız gibi demişti dr bize ozaman o kadar çok kıpır kıpırdı ki ekranda... kızlar ağır olur derlerdi dedik... dr um o eskidenmiş zamane kızları bunlar çoook fena demişti

benim bir arkadaşımın bebeği de o kadar kıpır kıpırmışki ikili testte ense kalınlığını ölçememiş doktor
bundan hareketle erkek diye düşünmüşler ama 17. haftada kız olduğunu söylemiş doktor

bizim de kız olan ikilide falan çok ağırdı ama küçük olan vırt zırt oynuyodu
bizimkinde tuttu o hurafe

yok yaşamadım ben öyle bişey:26:
doktor civanına danış istersen

canım bende arada bir oluyo uyuşturucu iğne vurulmuş gibi bi his oluyo.

yok yaşamadım ben öyle bişey:26:
Doktor civanına danış istersen

sızlerden doktoruna sora bılıcek olan vrmı bnm gelcek ayın 8 ine kadar doktra gıdemem kendı doktorumdnda ayrııldm başka yere başlarm muaynelere dıe sora bılcek olan varsa sorarsa svnırım

canım bende arada bir oluyo uyuşturucu iğne vurulmuş gibi bi his oluyo.

hıhhh evet aynen demek bi bende olmuyo ozamn hamılelıkten rahım genişleyim kalınlaşıomuş ağırlaşıomuş ya ondan olsa gerek tahmınım 1 kilo olcakmışrahim

canım benim eşimin içgiyim toptancısı eminönünde hemde perakende mağazamız var orda satıyoruz anıl markasının hamile çamaşırı ben aldım çok memnunum %100 pamuklu modal çok rahat 10 lira tanesi tavsiye ederim.

heran herşey olabilir sanırım ayyy ne güzel çok heyecanlı...

canım ikilide bizde anında ölçüm yaptık pıt bir döndü al sana ense dedi dr çok şaşırdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…