- 21 Temmuz 2008
- 7.894
- 4
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.781
ilgisizmisinz yaaa neden bişi yazmadı kimseee aaaaaa
ilgisizmisinz yaaa neden bişi yazmadı kimseee aaaaaa
sen ablasın ya bize göre ... ondan mı acaba bekleyeyim bakalım... tembel mi ne benim kız:)
kız dediğin ağır olur öyle her bekleyene pas vermez
kız dediğin ağır olur öyle her bekleyene pas vermez
benim kızım ağır değil mi şimdi teyzesi oynayıp duruyor.
kız olduğu için ağır diyorsunağır abi çıkmasın da
sanırım seninki zilli
ya kızlar hamile çamaşırı aldınızmı hiç,hani şu hamile pantolonu gibi olup göğüs altına kadar gelenlerden.aldıysanız hangi marka,nerden,memnunmusunuz. sabahtan beri 3 çamaşır değiştirdim ama hepsi sıkıyo beni,özlellikle yan taraflarımı sıktığı için bacaklarım uyuşuyo ve acıyo,içinizde öneride bulunabilecek varmı.madurumda maduruum(
canım 11. haftada kız gibi demişti dr bize ozaman o kadar çok kıpır kıpırdı ki ekranda... kızlar ağır olur derlerdi dedik... dr um o eskidenmiş zamane kızları bunlar çoook fena demişti
canım 11. haftada kız gibi demişti dr bize ozaman o kadar çok kıpır kıpırdı ki ekranda... kızlar ağır olur derlerdi dedik... dr um o eskidenmiş zamane kızları bunlar çoook fena demişti
kKIZLAR
ASIL BEN ÇOK TUHAF BİŞİ SORCAM SİZLERDE GENİTAL BÖLGENİZDE ARADA BİR BÖYLE UĞUŞAN KARINCALANMIŞ GİBİ YADA İĞNE VURULMUŞDA UĞUŞUOMUŞ GİBİ OLUYOMUU BENDE ARA Bİ BU OLMAYA BAŞLADI
kKIZLAR
ASIL BEN ÇOK TUHAF BİŞİ SORCAM SİZLERDE GENİTAL BÖLGENİZDE ARADA BİR BÖYLE UĞUŞAN KARINCALANMIŞ GİBİ YADA İĞNE VURULMUŞDA UĞUŞUOMUŞ GİBİ OLUYOMUU BENDE ARA Bİ BU OLMAYA BAŞLADI
yok yaşamadım ben öyle bişey:26:
Doktor civanına danış istersen
canım bende arada bir oluyo uyuşturucu iğne vurulmuş gibi bi his oluyo.
ya kızlar hamile çamaşırı aldınızmı hiç,hani şu hamile pantolonu gibi olup göğüs altına kadar gelenlerden.aldıysanız hangi marka,nerden,memnunmusunuz. sabahtan beri 3 çamaşır değiştirdim ama hepsi sıkıyo beni,özlellikle yan taraflarımı sıktığı için bacaklarım uyuşuyo ve acıyo,içinizde öneride bulunabilecek varmı.madurumda maduruum(
benimki 8 haftalıkken kollarını oynatıyodu benimki 13. haftada erkek demişti 16. ve 17. haftada ters durduğu için görünmemişti 18. haftada başka bi dra göstereyim dedim o kız dedi ama kendi doktorum bişey demediği için aslında bende biraz şüphedeyim bakalım salı günü kontrolüm var dörtlü testimiz güzel çıktı şimdi ikinci düzey ultrasona giricem orda net belli olur.
canım ikilide bizde anında ölçüm yaptık pıt bir döndü al sana ense dedi dr çok şaşırdı...benim bir arkadaşımın bebeği de o kadar kıpır kıpırmışki ikili testte ense kalınlığını ölçememiş doktor
bundan hareketle erkek diye düşünmüşler ama 17. haftada kız olduğunu söylemiş doktor
bizim de kız olan ikilide falan çok ağırdı ama küçük olan vırt zırt oynuyodu
bizimkinde tuttu o hurafe