2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

İsim bulmak gerçekten de zor,şükür ki biz karar vardik,kızımıza Elif ismini koyacağız inş.erkek olsaydı çift isim koyacaktık,Mehmet Akif olacaktı,kıza özellikle tek isim istedim,evlendiğinde kendi soyadını da kullanmak isterse uzun olmasın diye

kızlar merhaba 16+2 gebeliğim.ve dün gece uyurken ağrıyla uyandım ve saatlerce uyuyamadım.kasıklarımda karnımda tuhaf bir sancı.ve rahmimde tuhaf ağrılar oldu.aranızda böyle bişey yaşayan varmı?ilk etapta çok korktum,tuvalete bile gidemedm kanamam falan olacak diye.çok şükür kanamam yok.bugün baya hafifledi ama ara ara hafif oluyo

iyi akşamlar,yeni topik açılmış ve ben keşfedene kadar maşallah 80'lere kadar ilerlemiş.herkes iyidir umarım.

geçmiş olsun... bende sadece ani hareketlerde kasıklarımda batma oluyor o da saniyelik çok şükür...

geçmiş olsun... bende sadece ani hareketlerde kasıklarımda batma oluyor o da saniyelik çok şükür...

:) bende elif istiyorum :)

[sıze=2]
arasda eymen de ayrı iki arkadaşımın çocuklarının ismi her ikiside güzel ama ben açıkçası eymeni daha çok beğeniyorum anlamıda çok güzel eymenin.[/sıze]

ikiside çok güzel isim ama gönülden geçen eymen canım :)

eymen daha güzel benimde oğlum olcak bende eymen istiyorum ama eşim kararsız

bence eymen ismi daha güzel inş benim oğluşumunda adı olacak anlamını daha önceki sayfalarda paylaşmıştım. Anlamı da güzel...

kızlar aniden misfir geldi bi anda çıktım kusura bakmayın hepinize çk teşekkür ederim herkes eymen demiş kocişide kırmasammı acaba :))
evet anlamını biliyrum çk güzel aslında bakalım hayırlısı

canım çk güzel bizde geçen hafta bu mdele baktık beyyendik güle güle sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin

kızlar bişy sorcam ya günde 2 litre su için diyolar ya ben 1litreyi zor içiyorum ve sürekli tuvaletteyim,
eee ne anladım içtiğim sudan boşa içiyorum gibi oluyo :44::44:

kızlar bişy sorcam ya günde 2 litre su için diyolar ya ben 1litreyi zor içiyorum ve sürekli tuvaletteyim,

canım daha iyi işte vücudundaki toksinlerden kurtulmuş oluyosun.... ben suyu çok seven biri olarak 2 litreyi garanti içiyorum fazlasını saymıyorum hem kabızlığı da önler hemde bol su yırtık oluşmasını da engellermiş...

bendede çok oluyodu bebek büyüyo yer açılması gerekiyomuş buda sana hafif kasılmalar olarak geri dönüyo doktor öyle demişti birden girerdi böyle iki üç saniye kıvrandırır geçerdi ama için rahat etsin bi sor doktoruna

Allah bağışlasın canım seçtiğin isimler çok güzel.
tatlım benim bildiğim lara kız ismi değil mi ki? erkeğe de koyuyorlar mı ki lara ismini?

enes güzel isim ben de beğeniyorum. bakalım kociş birazdan gelir. ben azcık ikna turlarına başliim bu gece en iisi
yok larayı ben zaten kendim için sordum kız ismi
ayrıca abdullah ismide çok güzel ve ağır apo dersiniz sizde belli bir süre.ben çok beğenirim abdullah isminide.

selamlarr
çok hasta olmuşum ben yaa salya sümük geziyorum ortada

bu arada bebişin dolabını yaptık
çok cici oldu
resmini ekleyim

bayıldım harika olmuş ellerinize sağlık.gülde güle kullanın inşallah.
Cıx zor değil zor değil Pınar koy gitsin bocuqum
patlıcak gitcek bu sefer bu isim işi gibi düşünüyorum cancağzımm hala içime sinen bi isim bulamıyorum ya
Dalga geçme ulee sen tabi ikisinide doğurdun isimlerinide koydun rahatsın,darısı bizee r2d22imm

merhaba kızlar,bende haziran annesi olucam inşallah.

ara ara bakıyorum size ama pek takılamadım şimdiye kadar.

bi kızım var 3,5 yaşında şimdi ikinci kızıma hamileyim :)
hoşgeldin benimde kızım 3 yaşına giriyor benimkide kız.iki kız annesi olmak heyecanlandırıyor beni sende durumlar nasıl?
adıyla gelsin inşallah canım güzel isim.
merhaba benimde aynı ağrılarım var doktoruma sordum çalışmamla ve çok hareketli olmamla ilgili olabileceğini söyledi evde bir çocuk daha var haliyle hareketlerim kısıtlanamıyor.gelenim gidenimde çok oluyor benim hamile gibi değilim ondan muhtemelen dedi.dinlenmen gerekiyor dedi.
iyi akşamlar,yeni topik açılmış ve ben keşfedene kadar maşallah 80'lere kadar ilerlemiş.herkes iyidir umarım.

bende sıkmaya başladım artık kendimi reçel olayını denedim ama içemedim gene ya
doktorumada sordum şimdi sorun değil ama ilerisi için suyun çok önemli haftanı doldurman için dedi.bazı durumlarda bebeğin suyu yetersiz kalabiliyor dedi.o da su içmemekmiş

doktor 2kez erkek dedi ve son seferde kordodan göremedim dedi.ekte bebişimin ultrason görüntüsünü yolluyorum.bana fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim :)Eki Görüntüle 324311

ben seçemedim ama erkek gibi geldi banada içimden söylüyorum bunu,zaten anlamamda

günaydın kızlar bu saatte kalkıp kızımın kahvaltısını hazırlayıp kendim bişeyler atıştırıp 7.30 da çıkıyorum evden.8 iş başı.Kızımın kreşi allahtan işyerinde hemen yan binamda zor olmuyor.Saat 3den sonra açılıyor kk işyerinde 3den sonra aranızda olurum sizleri ve bebişleri öptümm..

Son düzenleme:
günaydın annişler... daha kimsecikler yok.... bizde zorunluluktan uyandık ne güzel kar tatili dedik uyu dinlen ama sağolsun cins cins arkadaşınız olursa sabahın 7sinde utanmadan defalarca arar... tel çalar açmazsın geriz.....inatla aramaya devam eder... çok sinirliyim ya.... 6 haftalık hamile arkadaş neymiş çocuğu hissetmiyormuş... e be geri z.... ben 18.haftama girdim ben bile hissetmiyom...

günaydın:)güler misin ağlar mısın,gerçekten çok sinir bir durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…