- 17 Nisan 2010
- 658
- 9
- 38
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
iyi canım çok şükür sen nasılsın
geçmiş olsun canım dolap çok tatlı güzel günlerde kullansın inşallah
ay ay ay yesinler onun zürafalı dolabını.iyi günlerde kullanın inşşş..
sana da çok geçmiş olsun cnm
kızlar merhaba 16+2 gebeliğim.ve dün gece uyurken ağrıyla uyandım ve saatlerce uyuyamadım.kasıklarımda karnımda tuhaf bir sancı.ve rahmimde tuhaf ağrılar oldu.aranızda böyle bişey yaşayan varmı?ilk etapta çok korktum,tuvalete bile gidemedm kanamam falan olacak diye.çok şükür kanamam yok.bugün baya hafifledi ama ara ara hafif oluyo
kızlar merhaba 16+2 gebeliğim.ve dün gece uyurken ağrıyla uyandım ve saatlerce uyuyamadım.kasıklarımda karnımda tuhaf bir sancı.ve rahmimde tuhaf ağrılar oldu.aranızda böyle bişey yaşayan varmı?ilk etapta çok korktum,tuvalete bile gidemedm kanamam falan olacak diye.çok şükür kanamam yok.bugün baya hafifledi ama ara ara hafif oluyo
isim bulmak gerçekten de zor,şükür ki biz karar vardik,kızımıza elif ismini koyacağız inş.erkek olsaydı çift isim koyacaktık,mehmet akif olacaktı,kıza özellikle tek isim istedim,evlendiğinde kendi soyadını da kullanmak isterse uzun olmasın diye
[sıze=2]
arasda eymen de ayrı iki arkadaşımın çocuklarının ismi her ikiside güzel ama ben açıkçası eymeni daha çok beğeniyorum anlamıda çok güzel eymenin.[/sıze]
ikiside çok güzel isim ama gönülden geçen eymen canım :)
eymen daha güzel benimde oğlum olcak bende eymen istiyorum ama eşim kararsız
bence eymen ismi daha güzel inş benim oğluşumunda adı olacak anlamını daha önceki sayfalarda paylaşmıştım. Anlamı da güzel...
selamlarr
çok hasta olmuşum ben yaa salya sümük geziyorum ortada
bu arada bebişin dolabını yaptık
çok cici oldu
resmini ekleyim
[ımg]http://ressim.net/b/out.php/i5400696_img-0453-jpg[/ımg]
[ımg]http://ressim.net/b/out.php/i5400697_img-0455-jpg[/ımg]
kızlar bişy sorcam ya günde 2 litre su için diyolar ya ben 1litreyi zor içiyorum ve sürekli tuvaletteyim,
eee ne anladım içtiğim sudan boşa içiyorum gibi oluyo :44::44:
Allah bağışlasın canım seçtiğin isimler çok güzel.ewet uzun isimmiş canım :) olsun sen istersen bir isim daha koydurabilirsin:)
lara güzel isim saruboceq benimde kızım olacak alif koymayı düşünüyorum diğer seçeneklerimde ise
inci derin ela naz bahar ceylinnnn....
yok larayı ben zaten kendim için sordum kız ismitatlım benim bildiğim lara kız ismi değil mi ki? erkeğe de koyuyorlar mı ki lara ismini?
enes güzel isim ben de beğeniyorum. bakalım kociş birazdan gelir. ben azcık ikna turlarına başliim bu gece en iisi
bayıldım harika olmuş ellerinize sağlık.gülde güle kullanın inşallah.selamlarr
çok hasta olmuşum ben yaa salya sümük geziyorum ortada
bu arada bebişin dolabını yaptık
çok cici oldu
resmini ekleyim
Cıx zor değil zor değil Pınar koy gitsin bocuqum
hoşgeldin benimde kızım 3 yaşına giriyor benimkide kız.iki kız annesi olmak heyecanlandırıyor beni sende durumlar nasıl?merhaba kızlar,bende haziran annesi olucam inşallah.
ara ara bakıyorum size ama pek takılamadım şimdiye kadar.
bi kızım var 3,5 yaşında şimdi ikinci kızıma hamileyim :)
adıyla gelsin inşallah canım güzel isim.İsim bulmak gerçekten de zor,şükür ki biz karar vardik,kızımıza Elif ismini koyacağız inş.erkek olsaydı çift isim koyacaktık,Mehmet Akif olacaktı,kıza özellikle tek isim istedim,evlendiğinde kendi soyadını da kullanmak isterse uzun olmasın diye
merhaba benimde aynı ağrılarım var doktoruma sordum çalışmamla ve çok hareketli olmamla ilgili olabileceğini söyledi evde bir çocuk daha var haliyle hareketlerim kısıtlanamıyor.gelenim gidenimde çok oluyor benim hamile gibi değilim ondan muhtemelen dedi.dinlenmen gerekiyor dedi.kızlar merhaba 16+2 gebeliğim.ve dün gece uyurken ağrıyla uyandım ve saatlerce uyuyamadım.kasıklarımda karnımda tuhaf bir sancı.ve rahmimde tuhaf ağrılar oldu.aranızda böyle bişey yaşayan varmı?ilk etapta çok korktum,tuvalete bile gidemedm kanamam falan olacak diye.çok şükür kanamam yok.bugün baya hafifledi ama ara ara hafif oluyo
iyi akşamlar,yeni topik açılmışve ben keşfedene kadar maşallah 80'lere kadar ilerlemiş.herkes iyidir umarım.
bende sıkmaya başladım artık kendimi reçel olayını denedim ama içemedim gene yakızlar bişy sorcam ya günde 2 litre su için diyolar ya ben 1litreyi zor içiyorum ve sürekli tuvaletteyim,
eee ne anladım içtiğim sudan boşa içiyorum gibi oluyo :44::44:
doktor 2kez erkek dedi ve son seferde kordodan göremedim dedi.ekte bebişimin ultrason görüntüsünü yolluyorum.bana fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim :)Eki Görüntüle 324311
günaydın annişler... daha kimsecikler yok.... bizde zorunluluktan uyandık ne güzel kar tatili dedik uyu dinlen ama sağolsun cins cins arkadaşınız olursa sabahın 7sinde utanmadan defalarca arar... tel çalar açmazsın geriz.....inatla aramaya devam eder... çok sinirliyim ya.... 6 haftalık hamile arkadaş neymiş çocuğu hissetmiyormuş... e be geri z.... ben 18.haftama girdim ben bile hissetmiyom...