2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydınnn.
o nasıl arkadaşmış öyle sabahın köründe kalkıp geliyo:)
bence sen yat uyu şimdi, fırsat bu fırsat.

evt ama burasıda güzel olur.. ben tatsızlıkları pek sevmiyorum... ii olur burasıda.. benim hala birebir görüştüğüm 2011 haz. annelerinden var yani

ben zaten daha önceki gruptan kimseyi tanımıyorum, olayı da anlamadım ama genelde bu saatlerde oldukça kalabalık olurdu. ondan dedim.

günaydınnn.
o nasıl arkadaşmış öyle sabahın köründe kalkıp geliyo:)
bence sen yat uyu şimdi, fırsat bu fırsat.

arkadaş demeye bin şahit lazım ya öyle doluyum öyle doluyum ki anlatamam eşime de sabahtan beri söyleyip duruyorum... bizim küçücük bi işimiz olsun hayatta yapmazlar... neymiş araba lazımmış eşimde pek malının kıymetini bilmez... binbir sıkıntıyla git 45-50 m. araba al... ya hala borcunu ödüyoruz... uyandırılmak cabası üstüne de bu... arkadaşa kahvaltıya gidecez arabamız yok... herhalde taksiyle gidecez gel de sinir olma............................

sen sinirlenme şimdi. bak karnındaki de üzülür sonra:)
eğer sadece işi düşünce arayan, soran insanlarsa çok da taviz vermeyin bence. sonra sen sıkılıyorsun böyle.

günaydın kızlar nasılsınız?benim canım sıkkın 3lü test sonucum 1/195 çıktı doktor riskli dedi,195te 1 ihtimal down sendromu riski var dedi. istiyorsan bebeği aldırabilirsin dedi.ağladımyavruma nasıl kıyabilirim.ne olursa olsun doğuracam dedim.başka bi doktora daha gittim dün.2 farklı ultrasonda baktı herşey normal dedi,tekrar 3lü test yaptı bugün sonuç alacam,bana dua edin kızlar nolur ,inşallah bu defa iyi çıkar sonucum.bu arada cinsiyetini de öğrendik bi oğluşum daha olacak inşallah.

günaydın cnm. geçmiş olsun. öyle hemen canını sıkma. umarım ikinci sonuç iyi çıkar. hem ikinci doktor her şey normal demiş. allah sağlık sıhat verir inşallah. sen iyi düşünürsen iyi olur.

canım o kadar duyuyorum ki riskli denilip de maşallah bebeği sağlıklı doğanları
riskli demese bile zaten kağıdın altında kesinliği yoktur diye de yazıyor hep bir risk var zaten
hem onlar bizim yavrularımız Allahın emanetleri..inşallah ikinci test daha iyi çıkar da için rahat olur

aslında doktorumuz bize şayet riskli çıkması halinde bebeği aldırmayı düşünmüyorsanız isterseniz hiç yaptırmayın ikili üçlü testleri demişti
boşuna aklınızı bulandırmayın demişti
sanırım haklı da

amaaan hiç üzülme o testler o kadr güvenilir değil ki o da ne rahat demiş istersen alabiliriz diye.. hiç 1 damla gözyaşına değmez burun kemiği var mı bebeğinin ve ense kalınlığı 3 mm den düşük mü bunlara bakıcan hem o testler amerikada zenciler üzerinde falan yapılıyo köleler onların ortalaması ile bizim ortalamamız bir olamaz ki hiiiç takılacak mevzu bile değil canım

canım benım sıkma sen canını.o teslerınde güvenırlıgıne ınanma. % 20 yanılma payı var.yoktur bısı sen allaha güven.bak ben hıc yaptırmadım bıle hıc bı test.sen sadece dua et hayırlısı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…