- 18 Ekim 2011
- 1.774
- 0
- 41
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
günaydın annişler... daha kimsecikler yok.... bizde zorunluluktan uyandık ne güzel kar tatili dedik uyu dinlen ama sağolsun cins cins arkadaşınız olursa sabahın 7sinde utanmadan defalarca arar... tel çalar açmazsın geriz.....inatla aramaya devam eder... çok sinirliyim ya.... 6 haftalık hamile arkadaş neymiş çocuğu hissetmiyormuş... e be geri z.... ben 18.haftama girdim ben bile hissetmiyom...
günaydıııııııııınnnnnnnnnnnn..........
günaydın canım...
sabahları çok sakin oluyor artık burası...
evt ama burasıda güzel olur.. ben tatsızlıkları pek sevmiyorum... ii olur burasıda.. benim hala birebir görüştüğüm 2011 haz. annelerinden var yani
ben zaten daha önceki gruptan kimseyi tanımıyorum, olayı da anlamadım ama genelde bu saatlerde oldukça kalabalık olurdu. ondan dedim.
hayırlısı dşiyelim ben varım her sabah hemen hemen gelirim:)
günaydınnn.
o nasıl arkadaşmış öyle sabahın köründe kalkıp geliyo:)
bence sen yat uyu şimdi, fırsat bu fırsat.
günaydınGünaydın
ben de öyle işe gelir gelmez açıyorum... akşama kadar da burdayım. ama akşam ve haftasonu pek giremiyorum.
sen hangi şehirdesin?
günaydın
ardahandayım caım ben sen?
arkadaş demeye bin şahit lazım ya öyle doluyum öyle doluyum ki anlatamam eşime de sabahtan beri söyleyip duruyorum... bizim küçücük bi işimiz olsun hayatta yapmazlar... neymiş araba lazımmış eşimde pek malının kıymetini bilmez... binbir sıkıntıyla git 45-50 m. araba al... ya hala borcunu ödüyoruz... uyandırılmak cabası üstüne de bu... arkadaşa kahvaltıya gidecez arabamız yok... herhalde taksiyle gidecez gel de sinir olma............................
Günaydın
herkese günaydın kızlar..
ankarada'yım ben de. sisli, puslu bugün. sinir bozucu bi hava var.
günaydın kızlar nasılsınız?benim canım sıkkın 3lü test sonucum 1/195 çıktı doktor riskli dedi,195te 1 ihtimal down sendromu riski var dedi. istiyorsan bebeği aldırabilirsin dedi.ağladımyavruma nasıl kıyabilirim.ne olursa olsun doğuracam dedim. başka bi doktora daha gittim dün.2 farklı ultrasonda baktı herşey normal dedi,tekrar 3lü test yaptı bugün sonuç alacam,bana dua edin kızlar nolur ,inşallah bu defa iyi çıkar sonucum.bu arada cinsiyetini de öğrendik bi oğluşum daha olacak inşallah.
günaydın kızlar nasılsınız?benim canım sıkkın 3lü test sonucum 1/195 çıktı doktor riskli dedi,195te 1 ihtimal down sendromu riski var dedi. istiyorsan bebeği aldırabilirsin dedi.ağladımyavruma nasıl kıyabilirim.ne olursa olsun doğuracam dedim. başka bi doktora daha gittim dün.2 farklı ultrasonda baktı herşey normal dedi,tekrar 3lü test yaptı bugün sonuç alacam,bana dua edin kızlar nolur ,inşallah bu defa iyi çıkar sonucum.bu arada cinsiyetini de öğrendik bi oğluşum daha olacak inşallah.
günaydın kızlar nasılsınız?benim canım sıkkın 3lü test sonucum 1/195 çıktı doktor riskli dedi,195te 1 ihtimal down sendromu riski var dedi. Istiyorsan bebeği aldırabilirsin dedi.ağladımyavruma nasıl kıyabilirim.ne olursa olsun doğuracam dedim. başka bi doktora daha gittim dün.2 farklı ultrasonda baktı herşey normal dedi,tekrar 3lü test yaptı bugün sonuç alacam,bana dua edin kızlar nolur ,inşallah bu defa iyi çıkar sonucum.bu arada cinsiyetini de öğrendik bi oğluşum daha olacak inşallah.