- 17 Ekim 2007
- 12.358
- 218
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
tatlım ben izmirdeyim gittiğim hastahanede 50tl her yerde farklı farklı ama
İsim olarak birbirimize yardımcı olsak aslında .
Mesela ben önerim erkek oslaydı bizimki eşimin adı burç.burç alp koyacaktık.giray,uraz,doruk,kayra,karanasaf beğendiğim isimlerden.
Kız ismide asel,azra,kızımın adı alya derin,duru,minel,ceylin beğeniyorum ama seçemiyorum.
bizim oğlanın ismi hazır semih sancar :)
süpermiş canım ben ankaradayım en az 150 den açıyolar ağızlarını bi kaç yeri aradım bende diğer testlerimide özelde yaptırmıştım ben 2li teste 65 üçlüye 50 tl vermiştim bi kaç yere daha sormak lazım sanırım
kızlar benim oğluşum olucak Allah izin verirse isim olarak ARAS düşünüyrum ama eşim şiddetle karşı çıkıyrkedisi EYMEN istiyor :44::44:
İkna edemicem galiba sizce hangisi güzell
kızlar benim oğluşum olucak Allah izin verirse isim olarak ARAS düşünüyrum ama eşim şiddetle karşı çıkıyrkedisi EYMEN istiyor :44::44:
İsim olarak birbirimize yardımcı olsak aslında .
Mesela ben önerim erkek oslaydı bizimki eşimin adı burç.burç alp koyacaktık.giray,uraz,doruk,kayra,karanasaf beğendiğim isimlerden.
Kız ismide asel,azra,kızımın adı alya derin,duru,minel,ceylin beğeniyorum ama seçemiyorum.
Kayra ismine bayılıyorum ama bazı nedenlerden dolayı koyamıyoruz :))
yeni doğan bebeklerin %50si kayra heraldee son zamanlarda herkes kayra koyuyo çok duyuyorum :)
Bu senenin erkekde popülüter ismi kayra evet:)
geçen sene kızda ecrin almış başını gidiyodu :))
Ama biz eren koyacağız :)
ya benim kocam ne diye inat ediyo ki babasının ismini koymakta.
ben de isim aramak istiyorum böyle, hiç bu zevki yaşayamicam sanırımmmmm
eren de güzel bi isim bence adıyla yaşasın inş. minik eren
canım bence ikiside güzel umarım birlikte bir sime karar verirsinizkızlar benim oğluşum olucak Allah izin verirse isim olarak ARAS düşünüyrum ama eşim şiddetle karşı çıkıyrkedisi EYMEN istiyor :44::44:
nimessay polarlar konusunda kesinlikle haklısın aslında annem bana polar kullandırmıyor ama ben sewiyorum ondan kaynaklanıyor ama bebek işin içine girince hemen vazgeçtim aslındacanım bebek kıyafetleri reyonundan aldım onları. zıbınların badilerin olduğu indirim kısmındaydı... kipada kimsenin birşey bildiği yok sen buldun duldun canım... kusura bakma geriden beri okuyup geliyordum yeni gördüm sorunu:44:
ya benim kocam ne diye inat ediyo ki babasının ismini koymakta.
ben de isim aramak istiyorum böyle, hiç bu zevki yaşayamicam sanırımmmmm
canım ilk bebeğiniz mi? iki isim koyun isterseniz? benim babamın ismi ali eğer oğlumuz olsaydı eşim yiğit ismini koymak istiyordu birde babasının ismini ekleyecekti yiğit ali olacaktı adı
ama doktor büyük ihtimal kız diyince ipler benim elime geçti :) kız olursa bana sözü var çünkü
babasını n adı ne peki belki yanına istedğiniz bir isim ekleyebilirsiniz
babasının adı ne canım, 2 isim koyun ozman.
yada sen kendini 2. bebeğe sakla :)