2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım abdullahın yanına istediğin ismi koydur sende olsun iki isim olsun istediğin ismi kullanırsın sende.içinde kalmasın.
lara nasıl?

Son düzenleme:
ewet uzun isimmiş canım :) olsun sen istersen bir isim daha koydurabilirsin:)

canım abdullahın yanına istediğin ismi koydur sende olsun iki isim olsun istediğin ismi kullanırsın sende.içinde kalmasın.
lara nasıl?

lara güzel isim saruboceq benimde kızım olacak alif koymayı düşünüyorum diğer seçeneklerimde ise
inci derin ela naz bahar ceylinnnn....

canım benim eşimin babasının adıda abdullah. eşimin abisinin oğlunun adı abdullah enes. genelde enes deniyor -abdullah enes- diye hitap edince de güzel duruyor. aklında olsun.

kızlar benim oğluşum olucak Allah izin verirse isim olarak ARAS düşünüyrum ama eşim şiddetle karşı çıkıyr kedisi EYMEN istiyor :44::44:
İkna edemicem galiba sizce hangisi güzell

bence eymen ismi daha güzel inş benim oğluşumunda adı olacak anlamını daha önceki sayfalarda paylaşmıştım. anlamı da güzel...

geçmiş olsun canım kolunun acısı geçer inş. polara aman hepimiz dikkat edelim ne olur uzak duralım hele de bebişler için. kipa yı yeni keşfettim canım çoook tatlı kaliteli şeyler var indirimde de coşuyorlar ara ara...

canım benim eşimin babasının adıda abdullah. eşimin abisinin oğlunun adı abdullah enes. genelde enes deniyor -abdullah enes- diye hitap edince de güzel duruyor. aklında olsun.

lara nasıl?

tatlım benim bildiğim lara kız ismi değil mi ki? erkeğe de koyuyorlar mı ki lara ismini?

enes güzel isim ben de beğeniyorum. bakalım kociş birazdan gelir. ben azcık ikna turlarına başliim bu gece en iisi

umay gulay geçmiş olsun canım.... polar meselesini kaçırdım galiba polar zararlı mı

tatlım benim bildiğim lara kız ismi değil mi ki? erkeğe de koyuyorlar mı ki lara ismini?

enes güzel isim ben de beğeniyorum. bakalım kociş birazdan gelir. ben azcık ikna turlarına başliim bu gece en iisi

hımm anlaşılan ben konuya yabancı kaldım... yani abdllaha ek isim de mi istemiyor cık cık cık

çok teşekkür ederim canım,bi şansımı deneyeyim o zaman :)

hımm anlaşılan ben konuya yabancı kaldım... yani abdllaha ek isim de mi istemiyor cık cık cık

aynen cnm tek isim olcakmış illa ki o da babasının ismi.
ya ah işte ben de var hata evlenmeden önce taaaa tmm demiştim ama o zmn ne biliim böle tutturup durcağını.

selamlarr
çok hasta olmuşum ben yaa salya sümük geziyorum ortada

bu arada bebişin dolabını yaptık
çok cici oldu
resmini ekleyim

selamlarr
çok hasta olmuşum ben yaa salya sümük geziyorum ortada

bu arada bebişin dolabını yaptık
çok cici oldu
resmini ekleyim

ay ay ay yesinler onun zürafalı dolabını. iyi günlerde kullanın inşşş..
sana da çok geçmiş olsun cnm

Son düzenleme:
:) babasının ismini koymasıda güzel ama benim koca kendi ismini koyucak bebeğe Allah sağlıklaSıhhatle dünyaya getirmeyi nasip etsinde ad bi boncuk demişler abdullahta güzel isim peygamberimizin babasının ismi ama sende kısa bişiler ekleyebilirsin can cem ege ata falan gibi :)

merhaba kızlar,bende haziran annesi olucam inşallah.

ara ara bakıyorum size ama pek takılamadım şimdiye kadar.

bi kızım var 3,5 yaşında şimdi ikinci kızıma hamileyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…