- 17 Ekim 2007
- 12.358
- 218
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
babasının adı da abdullah, öyle kısa bi isim değil ki. yanına da isim koyunca iiice dastan gibi olcak iki isimle.
ya benim de kız olsaydı benim istediğim isim olacaktı. dediğin gibi kısmet ikinciye bu gidişle.
ewet uzun isimmiş canım :) olsun sen istersen bir isim daha koydurabilirsin:)babasının adı da abdullah, öyle kısa bi isim değil ki. yanına da isim koyunca iiice dastan gibi olcak iki isimle.
ya benim de kız olsaydı benim istediğim isim olacaktı. dediğin gibi kısmet ikinciye bu gidişle.
canım abdullahın yanına istediğin ismi koydur sende olsun iki isim olsun istediğin ismi kullanırsın sende.içinde kalmasın.
lara nasıl?
canım ilk bebeğiniz mi? iki isim koyun isterseniz? benim babamın ismi ali eğer oğlumuz olsaydı eşim yiğit ismini koymak istiyordu birde babasının ismini ekleyecekti yiğit ali olacaktı adı
ama doktor büyük ihtimal kız diyince ipler benim elime geçti :) kız olursa bana sözü var çünkü
babasını n adı ne peki belki yanına istedğiniz bir isim ekleyebilirsiniz
kızlar benim oğluşum olucak Allah izin verirse isim olarak ARAS düşünüyrum ama eşim şiddetle karşı çıkıyrkedisi EYMEN istiyor :44::44:
İkna edemicem galiba sizce hangisi güzell
geçmiş olsun canım kolunun acısı geçer inş. polara aman hepimiz dikkat edelim ne olur uzak duralım hele de bebişler için. kipa yı yeni keşfettim canım çoook tatlı kaliteli şeyler var indirimdecanım bence ikiside güzel umarım birlikte bir sime karar verirsiniz
benim annemle babamda çok tartışmışlar bana isim koyarken biri umay demiş biri gülay sonunda ikisinide koymuşlar
nimessay polarlar konusunda kesinlikle haklısın aslında annem bana polar kullandırmıyor ama ben sewiyorum ondan kaynaklanıyor ama bebek işin içine girince hemen vazgeçtim aslında
ve kipaaa
bende bebişimin ilk kıyafetini kipadan aldım tavsiye ederim altı çıtçıtlı bacakları olmayan tuluma benzer bir şey aldım pembişli pembişli çok tatlı adına ne deniyor bilemiyorum ama kipanın indirimlerini takip ediyorum sizlerede tavsiye ederim
tetenoz aşısı oldum ben bir de evet acıyor....
babasının adı da abdullah, öyle kısa bi isim değil ki. yanına da isim koyunca iiice dastan gibi olcak iki isimle.
canım abdullahın yanına istediğin ismi koydur sende olsun iki isim olsun istediğin ismi kullanırsın sende.içinde kalmasın.
lara nasıl?
canım benim eşimin babasının adıda abdullah. eşimin abisinin oğlunun adı abdullah enes. genelde enes deniyor -abdullah enes- diye hitap edince de güzel duruyor. aklında olsun.
geçmiş olsun canım kolunun acısı geçer inş. polara aman hepimiz dikkat edelim ne olur uzak duralım hele de bebişler için. kipa yı yeni keşfettim canım çoook tatlı kaliteli şeyler var indirimdede coşuyorlar ara ara...
tatlım benim bildiğim lara kız ismi değil mi ki? erkeğe de koyuyorlar mı ki lara ismini?
enes güzel isim ben de beğeniyorum. bakalım kociş birazdan gelir. ben azcık ikna turlarına başliim bu gece en iisi
umay gulay geçmiş olsun canım.... polar meselesini kaçırdım galiba polar zararlı mı[/QU
çok zararlıymış ve kansere sebep oluyormuş
canım normal ineternetden randevu alıyorum bn doktora muayneye gırıyorum doktor sana kırmızı bı evrak verip seni doppler randevusu alman için baska bı yere yonlendıryo ordan tarih alıyorsun bnm gıttıgım hastanede prosedur boyle :)
umay gulay geçmiş olsun canım.... polar meselesini kaçırdım galiba polar zararlı mı[/QU
çok zararlıymış ve kansere sebep oluyormuş
allah esirgesin... rabbim kimseye vermesin...
hımm anlaşılan ben konuya yabancı kaldım... yani abdllaha ek isim de mi istemiyor cık cık cık
iyi canım çok şükür sen nasılsınselam kizlar nasilsiniz
selamlarr
çok hasta olmuşum ben yaa salya sümük geziyorum ortada
bu arada bebişin dolabını yaptık
çok cici oldu
resmini ekleyim
selamlarr
çok hasta olmuşum ben yaa salya sümük geziyorum ortada
bu arada bebişin dolabını yaptık
çok cici oldu
resmini ekleyim
Ne güzel bi çoğunuz isim seçmeye başlamışsınız ben daha seçemedim.Çok zormuş isim işi.