2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

babasının adı da abdullah, öyle kısa bi isim değil ki. yanına da isim koyunca iiice dastan gibi olcak iki isimle.
ya benim de kız olsaydı benim istediğim isim olacaktı. dediğin gibi kısmet ikinciye bu gidişle. :KK52::KK52:

canım abdullahın yanına istediğin ismi koydur sende olsun iki isim olsun istediğin ismi kullanırsın sende.içinde kalmasın.
lara nasıl?

Son düzenleme:
babasının adı da abdullah, öyle kısa bi isim değil ki. yanına da isim koyunca iiice dastan gibi olcak iki isimle.
ya benim de kız olsaydı benim istediğim isim olacaktı. dediğin gibi kısmet ikinciye bu gidişle. :KK52::KK52:
ewet uzun isimmiş canım :) olsun sen istersen bir isim daha koydurabilirsin:)

canım abdullahın yanına istediğin ismi koydur sende olsun iki isim olsun istediğin ismi kullanırsın sende.içinde kalmasın.
lara nasıl?

lara güzel isim saruboceq benimde kızım olacak alif koymayı düşünüyorum diğer seçeneklerimde ise
inci derin ela naz bahar ceylinnnn....

canım ilk bebeğiniz mi? iki isim koyun isterseniz? benim babamın ismi ali eğer oğlumuz olsaydı eşim yiğit ismini koymak istiyordu birde babasının ismini ekleyecekti yiğit ali olacaktı adı
ama doktor büyük ihtimal kız diyince ipler benim elime geçti :) kız olursa bana sözü var çünkü

babasını n adı ne peki belki yanına istedğiniz bir isim ekleyebilirsiniz

canım benim eşimin babasının adıda abdullah. eşimin abisinin oğlunun adı abdullah enes. genelde enes deniyor -abdullah enes- diye hitap edince de güzel duruyor. aklında olsun.

kızlar benim oğluşum olucak Allah izin verirse isim olarak ARAS düşünüyrum ama eşim şiddetle karşı çıkıyr:KK50: kedisi EYMEN istiyor :44::44:
İkna edemicem galiba sizce hangisi güzell

bence eymen ismi daha güzel inş benim oğluşumunda adı olacak anlamını daha önceki sayfalarda paylaşmıştım. anlamı da güzel...

canım bence ikiside güzel umarım birlikte bir sime karar verirsiniz
benim annemle babamda çok tartışmışlar bana isim koyarken biri umay demiş biri gülay sonunda ikisinide koymuşlar :KK9:

nimessay polarlar konusunda kesinlikle haklısın aslında annem bana polar kullandırmıyor ama ben sewiyorum ondan kaynaklanıyor ama bebek işin içine girince hemen vazgeçtim aslında
ve kipaaa
bende bebişimin ilk kıyafetini kipadan aldım tavsiye ederim altı çıtçıtlı bacakları olmayan tuluma benzer bir şey aldım pembişli pembişli çok tatlı adına ne deniyor bilemiyorum ama kipanın indirimlerini takip ediyorum sizlerede tavsiye ederim

tetenoz aşısı oldum ben bir de evet acıyor....
geçmiş olsun canım kolunun acısı geçer inş. polara aman hepimiz dikkat edelim ne olur uzak duralım hele de bebişler için. kipa yı yeni keşfettim canım çoook tatlı kaliteli şeyler var indirimde :21:de coşuyorlar ara ara...

canım benim eşimin babasının adıda abdullah. eşimin abisinin oğlunun adı abdullah enes. genelde enes deniyor -abdullah enes- diye hitap edince de güzel duruyor. aklında olsun.

lara nasıl?

tatlım benim bildiğim lara kız ismi değil mi ki? erkeğe de koyuyorlar mı ki lara ismini?

enes güzel isim ben de beğeniyorum. bakalım kociş birazdan gelir. ben azcık ikna turlarına başliim bu gece en iisi:KK52::KK52::KK52::KK17:

geçmiş olsun canım kolunun acısı geçer inş. polara aman hepimiz dikkat edelim ne olur uzak duralım hele de bebişler için. kipa yı yeni keşfettim canım çoook tatlı kaliteli şeyler var indirimde :21:de coşuyorlar ara ara...

umay gulay geçmiş olsun canım.... polar meselesini kaçırdım galiba polar zararlı mı

tatlım benim bildiğim lara kız ismi değil mi ki? erkeğe de koyuyorlar mı ki lara ismini?

enes güzel isim ben de beğeniyorum. bakalım kociş birazdan gelir. ben azcık ikna turlarına başliim bu gece en iisi:KK52::KK52::KK52::KK17:

hımm anlaşılan ben konuya yabancı kaldım... yani abdllaha ek isim de mi istemiyor cık cık cık:KK20:

canım normal ineternetden randevu alıyorum bn doktora muayneye gırıyorum doktor sana kırmızı bı evrak verip seni doppler randevusu alman için baska bı yere yonlendıryo ordan tarih alıyorsun bnm gıttıgım hastanede prosedur boyle :)

çok teşekkür ederim canım,bi şansımı deneyeyim o zaman :)

hımm anlaşılan ben konuya yabancı kaldım... yani abdllaha ek isim de mi istemiyor cık cık cık:KK20:

aynen cnm tek isim olcakmış illa ki o da babasının ismi.:KK25::KK25:
ya ah işte ben de var hata evlenmeden önce taaaa tmm demiştim ama o zmn ne biliim böle tutturup durcağını.:KK53::KK53::KK53::KK53:

selamlarr
çok hasta olmuşum ben yaa salya sümük geziyorum ortada

bu arada bebişin dolabını yaptık
çok cici oldu
resmini ekleyim :KK16:

i5400696_img-0453-jpg

i5400697_img-0455-jpg

selamlarr
çok hasta olmuşum ben yaa salya sümük geziyorum ortada

bu arada bebişin dolabını yaptık
çok cici oldu
resmini ekleyim :KK16:

i5400696_img-0453-jpg

i5400697_img-0455-jpg

ay ay ay yesinler onun zürafalı dolabını. :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::nazar:iyi günlerde kullanın inşşş..
sana da çok geçmiş olsun cnm

Son düzenleme:
:) babasının ismini koymasıda güzel ama benim koca kendi ismini koyucak bebeğe Allah sağlıklaSıhhatle dünyaya getirmeyi nasip etsinde ad bi boncuk demişler abdullahta güzel isim peygamberimizin babasının ismi ama sende kısa bişiler ekleyebilirsin can cem ege ata falan gibi :)

merhaba kızlar,bende haziran annesi olucam inşallah.

ara ara bakıyorum size ama pek takılamadım şimdiye kadar.

bi kızım var 3,5 yaşında şimdi ikinci kızıma hamileyim :)

X