- 14 Kasım 2011
- 1.303
- 501
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #36.601
valla baktım da ben normal zamanda da içilebiliyormuş
ben içicem canım akşamına
sütümüz hemen gelsin inşallah
bence içebilirsin, ben hastane çantama koymuştum ama apar topar hastaneye gittiğimiz için hemen aklıma gelmedi içmek. 1.günün akşamı içmiştim. hastaneden çıktıktan sonra da her gün 1 kutu içtim. Şimdi içmiyorum. Still tea de içebilirsin. Bir zararı olacağını sanmıyorum canım.
bugün tam 1 aylık oldu oğluşum
hamile iken zaman geçmiyordu, şimdi çok çabuk geçiyor arkadaşlar...
bugün ilk aşısını da oldu. sıcaklar çok bunaltıyor bizi de
teşekkürler
ben içeyim en iyisi
çantaya da koydum bir tane
yarın akşam da içerim bitane
eve gelince de milkplus var evde 7-8 tane onları içicem
humana stilli de ondan sonra içerim artık
oğluşuna maşallah
cidden ne çabuk geçmiş zaman
resim eklesene senin için sorun olmazsa?
sağol canım, ekleyeyim bakalımmaşallah diyelim nazar değmesin...
amin çok sağol
evet sezeryan olacak
utopyacim sana da simdiden kolay bi dogum diliyorum. yarin hayirli haberlerini bekliyoruz.
sağolasın canım
kendime gelir gelmez ya topiğe yazarım tlfndan ya da birinize msj atarım
hayırlısıyla bir doğsun oğlum inşallah
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım ne güzel bebişine kavuşcaksın sonundabenim hala gözümün önünde o doğduğu an eli ağzında doğdu aç kızım
bu ne sevimli bişey böyle yaa
allahım nazarlardan korusun
koskocaman maşallahhh diyorum
bu arada böyle sıfır kollularla mı duruyor evde?
altında ne var bişey var mı?
hergün banyo yapıyor musunuz?
ilk zamanlar nasıl giydirmem gerektiği konusunda çok kararsızım yaa
çok sağol canım
inşallah sağlıklı doğar ben de böyle güzel anılarını hatırlarım
senin sezeryan mıydı canım?
sezeryandan bir gün önce et türü yesem ağır mı gelir acaba? siz ne yediniz bigün önce?
bir de bebişini nasıl giydiriyosun canım? kısa kollu falan mı patikli alt vs giyiyor mu?
çok sağol canım
sezeryandan bir gün önce et türü yesem ağır mı gelir acaba? siz ne yediniz bigün önce?
bir de bebişini nasıl giydiriyosun canım? kısa kollu falan mı patikli alt vs giyiyor mu?
çok sağol canım
ben acil sezeryana alındığım için plansız yemiştim bir gün önce..tavuk yemiştim ama ekmek yememiştim..ertesi gün ameliyata girmeden tuvalete girdim ameliyattan sonra bile millet gaz çıkaramadan ben 2 kez bağırsaklarımı boşalttım çok rahatlatıyor.sindirimi kolay şeyler yemeni tavsiye ederim..bol su iç..genel anestezi mi olacak yoksa epidural mi? Ben spinal oldum bebeim küçük diye iyikde öyle olmuşum
sezeryan oldu benim spinal sezeryan ağrılarım hiç olmadı desem yeridir maşallh diym ama doğumdan hemen sonra eşim kemik aldı kemik suyuna bol bol çorba yaptılar içtim hemşireler yürüttükten sonra hemen yürüdüm ve bol bol yürümeye çalştım tek sorunum kanım hep düşüktü benim kansızlıktan suan halsizlik devam ediyo çok çabuk tansiyonum düşüyo. depresyonu sormuşsun depresyon değilde stresten bünyen şaşıyo biraz herşeyi bilsende hiç bişi bilmiyo gibisin.ben annemler ne zaman gitmeye kalksa ağlamaya başladım mecburen oturdular yanmda hep bugün iyiyim ama sürekli bir ağlak moddayım. 4. gün korsemi taktım ki zaten 12 kilo almştım 10 günde 15 kilo verdim hala daha veriyorum ama yemek yiyemiyorum çok. bebeğimi ince giydiremiyorum kızım sıcak seviyo ilk defa bugün battanye attım üstüne hep pamuk yorganlarda çorap patikle uyudu. bebeğine bağlı o birazda bizimki gazlı bir bebek olduğu için heralde kendi istiyo sıcağı bu arada sütün gelmezse sakın korkma ağlama benm 2 gün gelmedi ağla ağla mahvoldum ama şimdi şükür bol bol suşu şeyler ye inşallh utar bebeğin memeni uyanmak üzere diye aklıma ne geldiyse yazdım biraz karışık oldu ama