2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

spinal olacak sanırım (epiduralle ikisinin farkını bilmiyorum açıkçası, genel değil ama)
ben zaten hiç ekmek yemiyorum da
şimdi canım iskender istiyor, son kez yesem dedim de eşim de sindirimi kolay şeyler ye et zor olur dedi (gerçi benim de pek bağırsak problemim olmadı şimdiye kadar ama)

çok canın çektiyse ye tabiki.doktorunu tembihle bebeği ameliyathanede mutlaka yüzüne değdirsinler karanbole getiriyorlar o anda.bir de konuşmaktan korkma insan sanırım heyecandan dut yemiş bülbül kesiliyor...çok güzel bir tecrübe tadını çıkar sakın korkma..herşeyi hissedeceksin ama acımayacak.hele bebişi içinden çıkarırlarken bütün vücudun sarsılacak sonra çok hafifleyeceksin..müthiş bir duygu yaaa. Rabbim sağlıkla kolaylıkla kavuştursun bebeğinle...

çok sağol canım deneyimlerin için
bende de kansızlık var maalesef
ama toparlarız inşallah

bir de sezeryandan bir gün önce ne yemek yedin canım?
hafif şeyler mi yemek gerekiyor
iskender yemek istiyorum ben :KK1:
maşallah çok güzel kilo vermişsin, darısı bana
korseyi doktoruma sormadım ben sen sordun mu?
ben de kullanmak istiyorum
o sarkık göbeğimi gördükçe psikolojim bozulur benim heralde

bende dürüm yemiştim ama kusmuştum sonra en son peynir ekmek yedim tüm gün boyu ağzıma sürdüğüm tek şey buydu ama aynen benmde gaz çıkarmayı bırak hemen cır cır oldum ama hastanede yedrdkleri şey iğrenç. doktoruma sordum o kullan dedi korseyi. bide sy geçirmez bant taktılar ben eve gelir gelmez duş aldım sıcak suyla göğüslerini yıkayıp aşağı doğru hafif hafif okşa sütün gelir dediler cidden akşama sütüm geldi. bide inanamıycaksın ama karnında nasılsa çıkınca aynı oluyolar aynı rahat bebek aynı kımıl kımıllık aaaa karnımdada bunu yapıyo dedim ilk hafta hep :KK1: ay çok güzel bişi çokkkkk:KK16::KK16::KK16:

çok canın çektiyse ye tabiki.doktorunu tembihle bebeği ameliyathanede mutlaka yüzüne değdirsinler karanbole getiriyorlar o anda.bir de konuşmaktan korkma insan sanırım heyecandan dut yemiş bülbül kesiliyor...çok güzel bir tecrübe tadını çıkar sakın korkma..herşeyi hissedeceksin ama acımayacak.hele bebişi içinden çıkarırlarken bütün vücudun sarsılacak sonra çok hafifleyeceksin..müthiş bir duygu yaaa. Rabbim sağlıkla kolaylıkla kavuştursun bebeğinle...

bende dürüm yemiştim ama kusmuştum sonra en son peynir ekmek yedim tüm gün boyu ağzıma sürdüğüm tek şey buydu ama aynen benmde gaz çıkarmayı bırak hemen cır cır oldum ama hastanede yedrdkleri şey iğrenç. doktoruma sordum o kullan dedi korseyi. bide sy geçirmez bant taktılar ben eve gelir gelmez duş aldım sıcak suyla göğüslerini yıkayıp aşağı doğru hafif hafif okşa sütün gelir dediler cidden akşama sütüm geldi. bide inanamıycaksın ama karnında nasılsa çıkınca aynı oluyolar aynı rahat bebek aynı kımıl kımıllık aaaa karnımdada bunu yapıyo dedim ilk hafta hep :KK1: ay çok güzel bişi çokkkkk:KK16::KK16::KK16:

ay sağolun kızlar yaa ne güzel rahatlatıyosunuzz :KK16::KK16:
o anda konuşur muyum ağlar mıyım bilemiyorum valla görecez :KK1:
o kadar aç kalma fikri bile gerdi şimdi beni nedense, normalde de çok yiyen bir tip değilim aslında ama :KK1:
korseyi nasıl bişey aldın peki? medikal şeylerden mi? tek bele sarılan vs mi?
inşallah bana da o banttan takarlar da duş alabilirim
heyecanlandımmm :KK1:

off uyuyakalmışım ben yine.
gece uyuyamayınca böyle oluyo işte. şimdi kalkıp yemek yapmam lazım hem bugüne hem yarına.
sonra da ütü...
bıktım bu işlerden, bbek olunca da yetiştirebilirim inşş..
sırf bu yüzden bunalıma girebilirim doğumdan sonra:KK50::KK50::KK50:

valla baktım da ben normal zamanda da içilebiliyormuş
ben içicem canım akşamına
sütümüz hemen gelsin inşallah

bak nilgün ün sütü hemen gelmiş, senin de gelir inşş..
bi de bu still tea var ya eczanede satılıyo değil mi?

canım ben 7. aya kadar ayakta çalıştım ama son iki ay doğru düzgün evden çıkmadım bile ama 39 .haftada kendiliğinden 4 cm oldu açılmam hayret ettim ben evde iş yaparken çok çömeliyodum böyle bacaklarımı ayırarak iş yapıyodum eşim kızıyodu hatta düşürcen çocuğumu kalk diye açılmayı hızlandırmış olabilir mi acaba bu hareketim istersen dene bi hafta:KK34:

evet o hareket açılmayı hızlandırıyormuş, duymuştum sanırım.
aman ne biliim, çok diretmicem normal normal diye.
dr alalım derse giricem sezaryana napiim.
şuna bak herkes sezaryan yaptı neredeyse.
diğer ay annelerinde de durum böyle.
etraftada duyuyorum herkesler sezaryan.
drların tembelliği mi, korkaklığı mı, yoksa evrimden dolayı mı anlamadım bir türlü.:KK50::KK50:

hmonoglu inşallah gelir canım sütüm
gerçi göğüs ucumda kalıntılar görüyorum sanırım var sütüm ama ben hemen gelsin emsin istiyorum inşallah
humana still tea eczane market heryerde satılıyor
ben milkplus içeceklerle birlikte hepsiburadadan aldım

bu ne çirkin bir bebiş annesi.
maşallah bebişine
Allah sağlıklı uzun bir ömür versin ailesi ile birlikte inşallah

canım senin doktor bu akşam yemen yememen gereken şeyler diye bişey söyledi mi
yani hafif bişeyler ye falan gibi
benimki 12den sonra bişey yeme dedi de
ben akşam için sanırım biraz ağır bir yemek planlıyorum :KK1:

ay sağolun kızlar yaa ne güzel rahatlatıyosunuzz :KK16::KK16:
o anda konuşur muyum ağlar mıyım bilemiyorum valla görecez :KK1:
o kadar aç kalma fikri bile gerdi şimdi beni nedense, normalde de çok yiyen bir tip değilim aslında ama :KK1:
korseyi nasıl bişey aldın peki? medikal şeylerden mi? tek bele sarılan vs mi?
inşallah bana da o banttan takarlar da duş alabilirim
heyecanlandımmm :KK1:

bu göğüs altı külot ibi olan korseler varya onlardan almıştım ben daha hamile değilken yemiym die bi deym dedim oldu sadece bebeği emzirirken dikkat ediyorum o zaman accık acıyo canm iç dikişlerden ama 12 gibi takıp akşam 8 gibi çıkarıyorum göbek derdim değilde çatlaklarım geçmicek ona canm sıkılıyo çok pembe pembe karnımın üstünde $14062012106.jpg buda benim keyfine düşkün Sare'm :nazar::nazar::nazar:

bu göğüs altı külot ibi olan korseler varya onlardan almıştım ben daha hamile değilken yemiym die bi deym dedim oldu sadece bebeği emzirirken dikkat ediyorum o zaman accık acıyo canm iç dikişlerden ama 12 gibi takıp akşam 8 gibi çıkarıyorum göbek derdim değilde çatlaklarım geçmicek ona canm sıkılıyo çok pembe pembe karnımın üstünde Eki Görüntüle 444415 buda benim keyfine düşkün Sare'm :nazar::nazar::nazar:

o telefonu uzak bir yere kat annesi :KK50: maşallah minik kızımıza :nazar:

canım senin doktor bu akşam yemen yememen gereken şeyler diye bişey söyledi mi
yani hafif bişeyler ye falan gibi
benimki 12den sonra bişey yeme dedi de
ben akşam için sanırım biraz ağır bir yemek planlıyorum :KK1:

bana sabah 5 den sonra yeme dedi
bende çok şaşırdım
bütün gece yeme dicek diye bekliyordum
hafif falan ye demedi
5 den sonra oruç dedi sadece
ben de ağır yicem :)

bu göğüs altı külot ibi olan korseler varya onlardan almıştım ben daha hamile değilken yemiym die bi deym dedim oldu sadece bebeği emzirirken dikkat ediyorum o zaman accık acıyo canm iç dikişlerden ama 12 gibi takıp akşam 8 gibi çıkarıyorum göbek derdim değilde çatlaklarım geçmicek ona canm sıkılıyo çok pembe pembe karnımın üstünde buda benim keyfine düşkün Sare'm :nazar::nazar::nazar:

canım o çatlakların rengi solacak zaten görünmeyecek
doğumdan snra mı çatladı senin?
ben de direk göbek kapatan korse alayım bari yaa medikalden
acayip takıldım korse işine (sanki tek derdim bu olacak :KK1:)

kızına koskocaman bir maşallahhhh diyorum annesi
keyifli keyifli yatıyor ne güzel
darısı bizlere :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bana sabah 5 den sonra yeme dedi
bende çok şaşırdım
bütün gece yeme dicek diye bekliyordum
hafif falan ye demedi
5 den sonra oruç dedi sadece
ben de ağır yicem :)

kocam kafamı karıştırdı da
ağır gelir o dedi sebze yiyelim
ama sebze de yiyesim yok hiç :KK1:
benimki 12den sonra yeme dedi
zaten 5 de dese o saatte heyecandan yiyemem heralde
ölcem açlıktan :KK1:

bu göğüs altı külot ibi olan korseler varya onlardan almıştım ben daha hamile değilken yemiym die bi deym dedim oldu sadece bebeği emzirirken dikkat ediyorum o zaman accık acıyo canm iç dikişlerden ama 12 gibi takıp akşam 8 gibi çıkarıyorum göbek derdim değilde çatlaklarım geçmicek ona canm sıkılıyo çok pembe pembe karnımın üstünde Eki Görüntüle 444415 buda benim keyfine düşkün Sare'm :nazar::nazar::nazar:

ay bir çirkin daha varmış burda
maşallah annesi

kocam kafamı karıştırdı da
ağır gelir o dedi sebze yiyelim
ama sebze de yiyesim yok hiç :KK1:
benimki 12den sonra yeme dedi
zaten 5 de dese o saatte heyecandan yiyemem heralde
ölcem açlıktan :KK1:

valla benim aklıma ne geldi biliyomusun ilk
gece uyuyamazsam ohh bişeyler yerim diye düşündüm
açıkcası benim eşimde şimdi aradı akşam ne yicez diye
bende dışarıdan söylücem bakalım karar veremedim daha
o yemek istediğini burda olsaydın alasını yerdik beraber
Bursa'dayım ben :)

canım o çatlakların rengi solacak zaten görünmeyecek
doğumdan snra mı çatladı senin?
ben de direk göbek kapatan korse alayım bari yaa medikalden
acayip takıldım korse işine (sanki tek derdim bu olacak :KK1:)

kızına koskocaman bir maşallahhhh diyorum annesi
keyifli keyifli yatıyor ne güzel
darısı bizlere :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

yok önceden çatladı daha doğrusu son 3 haftada çatladım çok fena. valla doğumdan sonra derdin olmuyoda kendine gelipte göbek sarkarsa keşke dememek için kullnmak lazım benim kardeşim düşmüştü peşime tak die saolsun. kızım uyandı bu arada ben kaçıym kendinize iyi bakın. bu arada canım bol bol inşirah oku doğuma giderken öptüm hepinizi :KK16:

slm kızlar dün geceyi kayıvalidemde kaldım evleri serin olduğu için şimdi duş almak için eve geldim ev yanıyor resmen tekrar oraya gideceğim orda kalacağım bu gecede

doğum yapanlar hayırlı olsun yarın doğum yapacak utupya ve tunambaby sizede allah kolaylık versin darısı bize

Şu gribim geçinceye kadar gelmez umarım kızım yoksa onada bulaştıracağım diye korkuyorum..

valla benim aklıma ne geldi biliyomusun ilk
gece uyuyamazsam ohh bişeyler yerim diye düşündüm
açıkcası benim eşimde şimdi aradı akşam ne yicez diye
bende dışarıdan söylücem bakalım karar veremedim daha
o yemek istediğini burda olsaydın alasını yerdik beraber
Bursa'dayım ben :)
ohh valla süper olurdu he :KK1:
gece uyuyabileyim diye sabah erkenden kalktım gece geç yatıp
inşallah uyuyabiliriz
uyuyamazsam da eşimi de uyandırırım napım, o stresi tek başıma çekemem
ya da açar mahallenin en mutlu bebeğini okurum :KK60:
bitiremedim zaten

ayy ne kadar güzel taze anneler gelmiş:KK52:benim poyrazım da doğsa da 1 aylık olduğu günleri görsek artık..bu arada maşallah oğlun çok tatlı:nazar:İsmi poyraz olunca da duygulandırdı beni:)

teşekkürler canım senin Poyraz da eminim çok tatlı olacak :emir_bebek:
doğduktan sonra zaman nasıl geçiyor anlamadım bile.

X