2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın kızlarrrrrrrrr,

dün doğum yapanların tekrar gözü aydın niobella face den yazıyor en son 7 saat önce ''3tane doktor belki bu saate kadar 10 kez muayene etti. Bir yandan suyum gelmeye devam bir yandan da kanama. İnsanliktan ciktim. Sancilar bir ara cok duzenliydi ama artik degil. Hastaneden de hic memnun degilim. Klima merkezi sistemmis ve kesinlikle sogutmuyor. Sicaktan deliricem.'' yazmıs. belki şimdiye doğurmustur Allah yardımcısı olsun

merhaba arkadaşlar ben biraz geç katıldım aranıza ama çalıştığım için vakit bulamıyordum..neyse ..38+5 teyim bende guya kız bebekler erken gelirmiş nerde.....sıcak kilo.....vs bitirmek üzere... hiç kıyafetim kalmadı çok moralim bozuk 1 esohmanım var her daim onu giyiyorum..off offf..:KK70: Allahım izniyle sağlıkla bebeğimi kucağıma almak istiyorum inşlh...

bebeğim 4 kiloda seyrediyor bu şekilde kilo alırsa sezeyan olacakmışım hiçte istemiyorum ama Allah hayırlısını nasip etsin...herkese hayırlı doğumlar....

Kızlar doktordan geldik şimdi... İyi haberlerle gelmedik..Bugün 38+2 olduk... dün ishaldim ve sancılarım vardı ya,bugün nst de belirgin sancılarım çıktı,kasılmalar tavan yaptı 6 dk da bir,her an doğum olabilir dedi,ishal olmamın bebeğe zararı varmış,normal doğumda ağzı makata doğru doğduğu için enfeksiyon kapar ve kaldıramaz bebek dedi.. Ve en kötüsü de bebğimin kalp atışları 120-130 çıkması gerekirken 160 larda çıktı,çok yüksek dedi,ishalden de olabilir dedi,yarın sabah hiç bişey yiyip içmeden gel dedi,tekrar nst ye giricez bebeğin kalp atışlarına bakıcaz dedi ve sabah vajinal muayene edicem açıklığın var mı diye dedi.. gün içinde ateşlenirsem,mide bulantım olursa,ishalim devam ederse hemen gidicekmişim hastaneye.. Dua edin bebeğimde bi sorun olmasın,normal doğumu kaldıramayabilirmiş... Yarın sabah duruma göre yatışta verebilir.. Dualarınıza ihtiyacım var...

dayanabilirsen dayan demek geciyor icimden ama 42.haftada baslayan normal dogumlarin hepsinin sezaryene dondugunu gordum o yuzden doktorunu dinle diyorum. cunku hem bebek cok buyumus oluyor hem riskler artiyor. umarim en kisa surede bebegine kavusursun.

ama işte ben de diyorum ki zaten sezeryan olacaksam bebiş büyüsün en azından ...bi de normal doğım sürei başlasın olmazsa yine sezeryan olayım razıyım.tek korkum ya beklerken bebişe bişi olursa :KK43:

herkese tünaydın.
bu saate kadar bakamadım hiç buraya malum bnm de randevum vardı, anca şimdi geçmişi de okudum geldim.
jang bogo ve nilobella doğum yapmış, mine zaten dün yapmıştı.
hepimize hayırlı olsun, darısı da biz geride kalanlara olsun..

gece diş ağrım eşim gelene kadar geçti, arı kesici etkisni gösterdi sanırım. o yüzden gitmedik dişçiye. şimdi de hiç ağrımıyo zaten.
inşş akşama yine tutmaz:KK50:

kabus gibi bi gece geçirdim. bütün gece hastenedeydim,sürekli doğurmaya çalıştım. bu çatı muayenesi gece çok tedirgin etti beni.
ama rüyalarımın sonu güzeldi. çünkü normal doğum yaptım ve bembeyaz suratlı ve kapkara saçlı bi oğlum oldu rüyamda.
sonra hep onu emzirmekle uğraştım..

sabah da dr a geldim işte. ilk defa kocişle gittik dr a. ve şimdiye kadar onla gitmediğime çooook pişman oldum.
çatı muayenesi oldum, çok sıktım sanırım kendimi ve acıdı ama kısa sürüyomuş.
biraz bağırdım, eşim diyo doğuruyosun sandım:KK1::KK1:
sonuçta çatı müsait ama açıklık falan yok.
bebek 3630 gr ama +-400 gr dedi.
bebek kanala girmemiş.
boynunda kordon vardı ve sıyrılmış kordonundan. yani bu jafta yok.
sancı hiçbir şekilde yok ve yarın 39. hafta başlıyo.
40 geçerse tehlikeli olur dedi dr ama beklemek istersen son ana kadar bekleriz dedi.
sezaryan desem hemen alacak yani, hani keyfe keder yapmk yasaktı bu sezaryanı
haftaya perşembe y,ne muayene. bu hafta sancım gelsin diye her gün yüriycem.
bakalım işe yaıyacak mı?

Son düzenleme:
Kızlar doktordan geldik şimdi... İyi haberlerle gelmedik..Bugün 38+2 olduk... dün ishaldim ve sancılarım vardı ya,bugün nst de belirgin sancılarım çıktı,kasılmalar tavan yaptı 6 dk da bir,her an doğum olabilir dedi,ishal olmamın bebeğe zararı varmış,normal doğumda ağzı makata doğru doğduğu için enfeksiyon kapar ve kaldıramaz bebek dedi.. Ve en kötüsü de bebğimin kalp atışları 120-130 çıkması gerekirken 160 larda çıktı,çok yüksek dedi,ishalden de olabilir dedi,yarın sabah hiç bişey yiyip içmeden gel dedi,tekrar nst ye giricez bebeğin kalp atışlarına bakıcaz dedi ve sabah vajinal muayene edicem açıklığın var mı diye dedi.. gün içinde ateşlenirsem,mide bulantım olursa,ishalim devam ederse hemen gidicekmişim hastaneye.. Dua edin bebeğimde bi sorun olmasın,normal doğumu kaldıramayabilirmiş... Yarın sabah duruma göre yatışta verebilir.. Dualarınıza ihtiyacım var...
canım sıkma canını
biçok kişi ishal oluyor biliyorsun
gerekirse sezeryana alırlar yarın seni zaten
bebişin büyüdü kafaya takacak bişey yok
yeterki onlar sağlıklı doğsun

herkese tünaydın.
bu saate kadar bakamadım hiç buraya malum bnm de randevum vardı, anca şimdi geçmişi de okudum geldim.

gece diş ağrım eşim gelene kadar geçti, arı kesici etkisni gösterdi sanırım. o yüzden gitmedik dişçiye. şimdi de hiç ağrımıyo zaten.

kabus gibi bi gece geçirdim. bütün gece hastenedeydim,sürekli doğurmaya çalıştım. bu çatı muayenesi gece çok tedirgin etti beni.
ama rüyalarımın sonu güzeldi. çünkü normal doğum yaptım ve bembeyaz suratlı ve kapkara saçlı bi oğlum oldu rüyamda.

sabah da dr a geldim işte. ilk defa kocişle gittik dr a. ve şimdiye kadar onla gitmediğime çooook pişman oldum.
bebek kanala girmemiş.
40 geçerse tehlikeli olur dedi dr ama beklemek istersen son ana kadar bekleriz dedi.
bakalım işe yaıyacak mı?

kordondan sıyrılmasına çok sevindim
hadi gözün aydın
kilosu falan da gayet iyi maşallah
çatı muayenesi de bitmiş ne güzel
valla yürüyüş falan işe yaramıyor bence
işe yarasa nilgün en rahat doğumu yapmalıydı

bu arada nilgün msj attı kızlar (daha doğrusu ilk ben yazdım)
18 saat sancı çekmiş ama açılma olmayınca sezeryan olmuş maalesef (en çok nilgünün normal yapmasını istiyordum Allah biliyor ya, ama kısmet işte)
kızı 3550 50 cm doğmuş
ağrısı varmış biraz ama hemen sütü gelmiş :nazar:

yarın bu saatlerde umarım oğlumu emziriyor olurum :KK16::KK16:
akşamdan bir tane malt içeceği içeyim diyorum
sizce içeyim mi?
sezeryandan sonra 4e kadar falan bişey yiyip içmek yasak
bir de gazdı tuvalete gittindi derken uğraşabilir miyim bilmiyorum

yarın bu saatlerde umarım oğlumu emziriyor olurum :KK16::KK16:
akşamdan bir tane malt içeceği içeyim diyorum
sizce içeyim mi?
sezeryandan sonra 4e kadar falan bişey yiyip içmek yasak
bir de gazdı tuvalete gittindi derken uğraşabilir miyim bilmiyorum

hayırlısı ile inşlh bebeğini kucağına alırsın canım sezeryanmı olacak değilmi..allah kurtasın inşlh.....

bugün hiç keyfim yok bacaklarım çatım kaburgam feci ağrıyo ne yatabiliyorum ne doğru düzgün yürüyebiliyorum resmen canım acıyo yarın doktor kontrolüm var artık ne olacağını söylesede rahatlasam...

canim ben bu ishal olayini anlamadim. bir cok yerde okumustum normal dogum esnasinda vucut lavman yapilmasa bile kendi kendine ishal olabiliyormus dogumun dogasinda varmis. ama tabi en iyisi doktora guvenmek belki seninki sicaklardan yada baska biseyden kaynakli biseydir. bol bol su ic. olumsuz dusunme. herseyin hayirlisi olsun umarim en kisa zamanda saglikla alirsin bebegini kucagina.

herkese tünaydın.

bebek kanala girmemiş.
bakalım işe yaıyacak mı?

canım ben 7. aya kadar ayakta çalıştım ama son iki ay doğru düzgün evden çıkmadım bile ama 39 .haftada kendiliğinden 4 cm oldu açılmam hayret ettim ben evde iş yaparken çok çömeliyodum böyle bacaklarımı ayırarak iş yapıyodum eşim kızıyodu hatta düşürcen çocuğumu kalk diye açılmayı hızlandırmış olabilir mi acaba bu hareketim istersen dene bi hafta:KK34:

of bayilcam sicaktan. 9da kalkip 11de geri yattim sicakta hic bisey yapamiyorum. 1 de uyandim ama hala uykum var gibi. vakitte gecmiyo :KK50:

X