-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #36.581
neden 41+4? 41 sonu dıger pazartesı oluyor degıl mı?
dayanabilirsen dayan demek geciyor icimden ama 42.haftada baslayan normal dogumlarin hepsinin sezaryene dondugunu gordum o yuzden doktorunu dinle diyorum. cunku hem bebek cok buyumus oluyor hem riskler artiyor. umarim en kisa surede bebegine kavusursun.
canım sıkma canınıKızlar doktordan geldik şimdi... İyi haberlerle gelmedik..Bugün 38+2 olduk... dün ishaldim ve sancılarım vardı ya,bugün nst de belirgin sancılarım çıktı,kasılmalar tavan yaptı 6 dk da bir,her an doğum olabilir dedi,ishal olmamın bebeğe zararı varmış,normal doğumda ağzı makata doğru doğduğu için enfeksiyon kapar ve kaldıramaz bebek dedi.. Ve en kötüsü de bebğimin kalp atışları 120-130 çıkması gerekirken 160 larda çıktı,çok yüksek dedi,ishalden de olabilir dedi,yarın sabah hiç bişey yiyip içmeden gel dedi,tekrar nst ye giricez bebeğin kalp atışlarına bakıcaz dedi ve sabah vajinal muayene edicem açıklığın var mı diye dedi.. gün içinde ateşlenirsem,mide bulantım olursa,ishalim devam ederse hemen gidicekmişim hastaneye.. Dua edin bebeğimde bi sorun olmasın,normal doğumu kaldıramayabilirmiş... Yarın sabah duruma göre yatışta verebilir.. Dualarınıza ihtiyacım var...
herkese tünaydın.
bu saate kadar bakamadım hiç buraya malum bnm de randevum vardı, anca şimdi geçmişi de okudum geldim.
jang bogo ve nilobella doğum yapmış, mine zaten dün yapmıştı.
hepimize hayırlı olsun, darısı da biz geride kalanlara olsun..
gece diş ağrım eşim gelene kadar geçti, arı kesici etkisni gösterdi sanırım. o yüzden gitmedik dişçiye. şimdi de hiç ağrımıyo zaten.
inşş akşama yine tutmaz
kabus gibi bi gece geçirdim. bütün gece hastenedeydim,sürekli doğurmaya çalıştım. bu çatı muayenesi gece çok tedirgin etti beni.
ama rüyalarımın sonu güzeldi. çünkü normal doğum yaptım ve bembeyaz suratlı ve kapkara saçlı bi oğlum oldu rüyamda.
sonra hep onu emzirmekle uğraştım..
sabah da dr a geldim işte. ilk defa kocişle gittik dr a. ve şimdiye kadar onla gitmediğime çooook pişman oldum.
çatı muayenesi oldum, çok sıktım sanırım kendimi ve acıdı ama kısa sürüyomuş.
biraz bağırdım, eşim diyo doğuruyosun sandım
sonuçta çatı müsait ama açıklık falan yok.
bebek 3630 gr ama +-400 gr dedi.
bebek kanala girmemiş.
boynunda kordon vardı ve sıyrılmış kordonundan. yani bu jafta yok.
sancı hiçbir şekilde yok ve yarın 39. hafta başlıyo.
40 geçerse tehlikeli olur dedi dr ama beklemek istersen son ana kadar bekleriz dedi.
sezaryan desem hemen alacak yani, hani keyfe keder yapmk yasaktı bu sezaryanı
haftaya perşembe y,ne muayene. bu hafta sancım gelsin diye her gün yüriycem.
bakalım işe yaıyacak mı?
yarın bu saatlerde umarım oğlumu emziriyor olurum
akşamdan bir tane malt içeceği içeyim diyorum
sizce içeyim mi?
sezeryandan sonra 4e kadar falan bişey yiyip içmek yasak
bir de gazdı tuvalete gittindi derken uğraşabilir miyim bilmiyorum
ben de içeyim diyorum
birşey olur mu ki içsek
valla baktım da ben normal zamanda da içilebiliyormuş
ben içicem canım akşamına
sütümüz hemen gelsin inşallah
yarın bu saatlerde umarım oğlumu emziriyor olurum
akşamdan bir tane malt içeceği içeyim diyorum
sizce içeyim mi?
sezeryandan sonra 4e kadar falan bişey yiyip içmek yasak
bir de gazdı tuvalete gittindi derken uğraşabilir miyim bilmiyorum
Kızlar doktordan geldik şimdi... İyi haberlerle gelmedik..Bugün 38+2 olduk... dün ishaldim ve sancılarım vardı ya,bugün nst de belirgin sancılarım çıktı,kasılmalar tavan yaptı 6 dk da bir,her an doğum olabilir dedi,ishal olmamın bebeğe zararı varmış,normal doğumda ağzı makata doğru doğduğu için enfeksiyon kapar ve kaldıramaz bebek dedi.. Ve en kötüsü de bebğimin kalp atışları 120-130 çıkması gerekirken 160 larda çıktı,çok yüksek dedi,ishalden de olabilir dedi,yarın sabah hiç bişey yiyip içmeden gel dedi,tekrar nst ye giricez bebeğin kalp atışlarına bakıcaz dedi ve sabah vajinal muayene edicem açıklığın var mı diye dedi.. gün içinde ateşlenirsem,mide bulantım olursa,ishalim devam ederse hemen gidicekmişim hastaneye.. Dua edin bebeğimde bi sorun olmasın,normal doğumu kaldıramayabilirmiş... Yarın sabah duruma göre yatışta verebilir.. Dualarınıza ihtiyacım var...
herkese tünaydın.
bu saate kadar bakamadım hiç buraya malum bnm de randevum vardı, anca şimdi geçmişi de okudum geldim.
jang bogo ve nilobella doğum yapmış, mine zaten dün yapmıştı.
hepimize hayırlı olsun, darısı da biz geride kalanlara olsun..
gece diş ağrım eşim gelene kadar geçti, arı kesici etkisni gösterdi sanırım. o yüzden gitmedik dişçiye. şimdi de hiç ağrımıyo zaten.
inşş akşama yine tutmaz
kabus gibi bi gece geçirdim. bütün gece hastenedeydim,sürekli doğurmaya çalıştım. bu çatı muayenesi gece çok tedirgin etti beni.
ama rüyalarımın sonu güzeldi. çünkü normal doğum yaptım ve bembeyaz suratlı ve kapkara saçlı bi oğlum oldu rüyamda.
sonra hep onu emzirmekle uğraştım..
sabah da dr a geldim işte. ilk defa kocişle gittik dr a. ve şimdiye kadar onla gitmediğime çooook pişman oldum.
çatı muayenesi oldum, çok sıktım sanırım kendimi ve acıdı ama kısa sürüyomuş.
biraz bağırdım, eşim diyo doğuruyosun sandım
sonuçta çatı müsait ama açıklık falan yok.
bebek 3630 gr ama +-400 gr dedi.
bebek kanala girmemiş.
boynunda kordon vardı ve sıyrılmış kordonundan. yani bu jafta yok.
sancı hiçbir şekilde yok ve yarın 39. hafta başlıyo.
40 geçerse tehlikeli olur dedi dr ama beklemek istersen son ana kadar bekleriz dedi.
sezaryan desem hemen alacak yani, hani keyfe keder yapmk yasaktı bu sezaryanı
haftaya perşembe y,ne muayene. bu hafta sancım gelsin diye her gün yüriycem.
bakalım işe yaıyacak mı?
of bayilcam sicaktan. 9da kalkip 11de geri yattim sicakta hic bisey yapamiyorum. 1 de uyandim ama hala uykum var gibi. vakitte gecmiyo
hayırlısı ile inşlh bebeğini kucağına alırsın canım sezeryanmı olacak değilmi..allah kurtasın inşlh.....