- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #36.561
ya kızlar biş sorucam şu hesapları bir türlü anlayamadım ben şuan 38+4 üm 38 haftalıkmıyım 39 haftaya girdimmi
vallahi o konuda benim de kafam karışık,ama sanırım drlar 38 olarak kabul ediyor.
39.haftanin icindesin canim
merhaba kızlar,
geçmişe bakamıyorum, doğuran varsa gözü aydın olsun.
kontrolleri iyi geçenlerin gözü aydın olsun, inşallah doğumu bekleyenlerin de sancıları gelsin kolay kolay doğursunlar diyeyim. :)
ben de bugün yatış işlemlerimi yaptım hastaneye ama kalmadım. sabah 7 de hastanede olacağım. sezeryan saatim belli değil. ama yarın gün içerisinde olacak. çok heyecanlıyım desem yalan ama epey bir gerginim. oğluma kavuşacağım yarın hala inanamıyorum.
benim için de dua edin yarın, dualarınızdan beni de eksik etmeyin. inşallah rahat geçer sezeryanım hemen size haber verebilirm :)
kızlar günaydın, nasılsınız umarım iyidir herkes, doğum yapanlar olmuş Allah analı babalı sağlıkla büyütsün, bekleyenlerde sağlıkla bebişlerine kavuşsun inşallah...
bebişimin gaz sancıları başladı kızlar geceleri uykular çook uzak artık bana umarım bir an önce geçer, bir de sabahları göğsümde uyumayı istiyo beyefendi şu anda da o durumda zaten çok şeker ya harika bi duygu
bayadır yazamıyodum malum bebek elimizi kolumuzu bağlıyo topik baya sessizleşmiş.
ayy allah bebişine de sana da sağlık versin..ne güzel imreniyorum artık bebişine kavuşanlara..topikte bi biz kaldık
jang_bogo bu sabah 39+1de normal dogum yapmis
3500 gr 52 cm dogmus
hersey yolundaymis
evetya bi biz kaldik. bizde beklemekten baska konuscak bisey bulamiyoruz. ne bebek kiyafeti kaldi, ne ayrintili ultrasonu, ne bebek sekeri odasi, ne hazir olmayan cantalar. hersey hazir biz bekliyoruz, hemde bu sicakta of offffff
günaydın kızlar,
bir de benim bekleyişimi düşünün, 40+3 teyim hala hiçbir belirti yok.
her daim aklım bebeğimin hareketlerinde , azıcık kımıldamasa hemen uyandırıyorum.Doktor 41 sonuna kadar bekleriz dedi yani pazartesi son gün ama içimden 4 gün daha bekleyip alınacaksa en azından 41+ 4 te alınması geçiyor açıkçası ama riske de atamıyorum.
sizce ne yapsam ki :18:
günaydın kızlar,
her daim aklım bebeğimin hareketlerinde , azıcık kımıldamasa hemen uyandırıyorum.Doktor 41 sonuna kadar bekleriz dedi yani pazartesi son gün ama içimden 4 gün daha bekleyip alınacaksa en azından 41+ 4 te alınması geçiyor açıkçası ama riske de atamıyorum.
canım ben 40. haftayı geçiyordum sancım yoktu. doktor kesemi patlattığı halde yine sancım olmadı. taki suni sancıyı alana kadar. çok şükür fazla beklemeden normal doğumumu da yaptım. sen yeterki güçlü ol
ben 16 ya da 18 haziranda doğmasını istiyordum başından beri,şimdi o günlere yoğunlaşıyorum.halılarımı yıkatmıştım ama sermemiştim,şimdi bi salona makine tuttum ,eşim gelince de halı işini halledeceğim..ama sıcaktan öldüm.bir de eşimin ailesi 15 günü geçti bizde,15 gün önce ameliyat olmuştu babası,evde insan olunca bana daha bir sıcak..ve evet biz doğumdayken kimse bizi merak etmeyecek,inş. doğuma gidenler bize dua ediyordur:26:
canım şimdi yerinde olsam,yani şu haftamdaki bakış açım ben beklemezdim,çünkü şimdiden sıkıldım bunaldım.40 bitirir doğmazsa 1 2 beklerim diyorum ama o haftaya gelince ne hissederim ne yaparım bilmiyorum..en iisini yaşayan bilir.
çok fena dişim ağrıyo, resmen kafamı duvarlara vuruyorum
eşim gelsin onu bekliyorum, dr a gidicez.
herkesin doğum sancısı tutar, bnm dişim tutuyo. gıcık dişçiler de çekmiyo, ilaç koyup yolluyorlar
gunaydin herkese
tuvalete kalktim uykum kacti
oglum karnimda son gunumuz
heyecanliyim korkuyorum
günaydın kızlar,
günaydın kızlar,
bizi kimse merak etmeyecek