Selam herkese
Umarim herkes iyidir
Elifcim gecmis olsun ,kac gundur goruyorum grip oldugunu okudum ama yazamadim bir turlu.
Dogum yapanlarda olmus yine,Allah anali babali buyutsun.
Kaynanam geldi ama aslinda bana bir zarari yok girmem icin ama surekli sohbet ettigi icin konsantre olamiyorum
Simdi bile oyle.Surekli birseyler anlatiyor
Kisa kisa cvp veripde basimdan savar gibi yapmak istemiyorum
Allah razi olsun,hic birsey yaptirtmiyor bana.Sadece kahvaltiyi birlikte hazirliyoruz
Bende daha dogum yapamadim.Sikayet eden bir kac kisi vardi
Ama dogurcam ben bu hafta
Kandil veya babalar gunu dogurmak istiyorum
Ne kadar esime kizgin olsamda
Ay bir elbise icin trip attim.Ama 1aydir giriyoruz magzaya elbiseyi gosteriyorum,aliriz diyor veya cok pahali diyor.Gicikliginami bilmiyorum.
Bugunde girdik gosterdim yine,alcaktin dimi dedim,yok dedi pahali.Ben sana okdr sey aliyorum hic fiyati umursamiyorum diye kizdim ciktim
Saka yapiyorum hangisini istiyordun,alalim dedi.Okadar gosterdim hatirlamiosan ne gostercem dedim ciktim.Ay insanin heveside kaciyor.
3saat gezdik kaynana ve esimle.3 saat dedi gidip alalim.Hevesim kalmadi elbiseye istemiyorum diye tribe dvm ettim
Benim gibi kendine degisiklik yapmak isteyen varmi acaba?
Sacimi kestirmek istiyorum..Omuzlarimda aslinda uzun degil sacim.Ama degisiklik istiyorum
Gerci kaynana dogumdan sonra kestir en iyisi dedi.Niye diyince bebegin omru kisalir derler dedi hamile iken kestirirken
Ay anne batil inanc o olurmu dedim.Oyle derler dedi. O guzel hatrina bekleyim dedim
Dolmussum resmen
Bebisleri konuscakda birsey kalmadiki.Anca dogunca
Ammada yazmissim