- 22 Mart 2012
- 613
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #35.561
Hayirlisi olsun.
Gunu gelmis ama dogurmamis kervani buyudukce buyuyor
Gecen hafta doktorum iki santim aciklik var cocugun kafasini hissettim her an doguma gelebilirsin demisti ama ne gelen var ne giden. Gerci bizim doktor iki aydir erken doguracan sen kesin diyor
Sana iki hafta sonraya randevu veriyorum ama buyuk ihtimalle daha once gorusecegiz doguma gelecen diyor ama her defasinda yaniliyor artik ona inanmiyorum yavruma kalmis ne zaman musaitse o zaman gelsin.
tekrardan günaydın güzel anneler,
kahvaltımızı yaptık kocişi yolladık geldik tekrar.
birşey soracam, bebek odalarını ne kadar süre havalandırdınız? boya değil mobilya şu kaplama bişilerinden. çok kokmuyor yani. fikir verirseniz sevinirim :)
bende de tık yok canım biz çok yakınız sende son durum nee
bizim bebekler birbirini mi bekliyor acabaa
meleğin ne durumda son kontrolde?
Canım senin yaramaz inatlaşıyor demek ki
siz böle 40 devirince bende korkmaya başladım çünkü hamileliğimin başından beri hep 38 hafta doğururum diyordum ama 38. haftayı dolduracağım hala bebişte tık yok
bugün 11 e kadar uyumanın mayışıklığı war üstümde..
ama uyudumm ya az da olsa mutluyum..
kızlar gece yattıktan 1 saat sonra bi sancıyla uynadımki bi ahhh demişim ben bile korktum kendimden..
alttanda wurdu wurdu ağrılar, acımadılar bana
gecene kadar resmen buz gibi ter boşaldı üstümden.. bugün doktor kontrolümüz war 5 te..
bu kadar alt ağrımasına sizce acılmam olmusmudur ya ?
nerdeyse 2 haftadır (son 1 hafta daha siddetli) böyle ağrılarım war..
insallah az da olsa acılmam wardır, çatım geniştir ne biliyim boşuna cekmiyorumdur insallah bu kadar ağrıyı sancıyı..
oğluma diyorum bana bu kadar ağrı, sancı yasatıyosun hele bi sezeryanla gel senin çükünü kestiricem
ben böyle dedikçe oda içerde wuruyo.. anlıycanız biz simdiden didişmeye basladık
Gunu yaklasan/gecen arkadaslar
Tansell
Umaygulay
Oznur_u
Ve ben
Degil mi? baska var mi?
arkadaslar sizler normal dogum yapacaksin degil mi ins?
günlerimiz aynı canım senlebakalım hangimiz önce doğurcak ben suni sancı istemem kızım kendi rızasıyla gelmezse bu gidişle sezerciğe kalıcam sanırım ( hiç bi belirti yok bende azcık bi ağrı sancı hissedeyim kendimi dinliyorum ama cık düzenli bi sancı yok..
canım ben kapaklarını acıp 1 aya yakın hawalandırdım, hepte nemli bezle sildim..
gecen gün kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip koydum..
sadece mis gibi dalin kokusu war dolapta..camları da acıp mobilyayı hawalandırmak bayaa işe yarıyo..
Cok guldurdun beni...
Canim erkekler anlamiyor.... Ben aci cektigimde sizlaninca esim ayagla hafif dokunuyordu bana o kadar. Bende cok sinir oluyodum sanki ilgileniyor imajimi veriyor akli sira filan diye.
Birgun dile getirdim acik acik agrima gidiyor kalk bir bak ne olduguma varligini hissettir ayakla olacak birsey degil bu filan dedim.
Artik ayaklari yerine ellerini kullaniyor sacimi filan oksuyor bebek tipislar gibi tipisliyor askim benimmm
hahahahaha bende güldüm walla simdi
benim eşim wardiyalı calısıyo. gündüzleri işe gec gittiği wakitler gece sancılarımda benle oturuyo, teselli hat safhada..
sabah gittiğinde bi ıhh mıhhh diyo aklı sıra kalktı yani
kendileriini uyanık zannediyolar
ama yokkkkkkkk bu gece intikam alıcam bildiğin.. zaten hep ohh ne güzel sen rahat bi hamilelik gecirdin diyip duruyodu.
bu gece biraz o da ceksin :94::94::94::94::94:
hadi bakalım canım dr ne diyecek,hakkımızda hayırlısı olsun..siz ne güzel didişiyorsunuz,ben de yarım saattir dil döküyorum,sanki kıpırdamıyor
hahahahaha bende güldüm walla simdi
benim eşim wardiyalı calısıyo. gündüzleri işe gec gittiği wakitler gece sancılarımda benle oturuyo, teselli hat safhada..
sabah gittiğinde bi ıhh mıhhh diyo aklı sıra kalktı yani
kendileriini uyanık zannediyolar
ama yokkkkkkkk bu gece intikam alıcam bildiğin.. zaten hep ohh ne güzel sen rahat bi hamilelik gecirdin diyip duruyodu.
bu gece biraz o da ceksin :94::94::94::94::94:
hahahahah
Amann dikkat et saka yapayim derken gercekten dogum sancilarin tutmasin
Apar topar acile gidiyormussunuz... Hayirlisi olsun cnm insaALLAH hepimiz hayirlisi ile bir avazda dogururuz saglikla sihhatle.
anammmmm deme walla :26:
zaten biraz önce de kaynanamla konusuyoruz dedim karnım bu sabah kalktım 2 katına cıkmıs, cok rahatsız etmeye basladı.
diyo yoksa bugün bebiş mi geliyo
anam dedim dur daha 2 hafta daha dursun, sende 2. söyleyensin, bakalım doktor ne diycek..
oda 3. söyleyen olmasın
dur bari 1 sepet ütüm war, doktora gidene kadar onu yapiyim
günaydınlar bende bugünde tık yokbugün bakıma gircem kuaföre gidiicim , saçımı kestircem oje falan süreyim aylardır tırnağıma oje değmiyor kaş bıyık cilalanayım bi güzel..
Tansell doğurmadınmı yaww son durum ne?
Beni unuttunuz! Normal dogumu bekliyorum ben de ama hic bir belirti yok. Zaten ben de dogum fikrinden uzaklastim, herseyi kaniksadim.Gunu yaklasan/gecen arkadaslar
Tansell
Umaygulay
Oznur_u
Ve ben
Degil mi? baska var mi?
arkadaslar sizler normal dogum yapacaksin degil mi ins?