2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Cnm benim gecmis olsun... Kolay degil gercekten ama sanci cektigine gore muhtemelen acilma vardir diye dusunuyorum.

23 gunun kalmis seninde :) Belki erken gelmek istiyordur oglusun... InsaALLAH hayirli haberler alirsin bugun doktor kontrolunde.

Geceleri bende cok agri cekiyorum sizlaniyorum uyku sersemi esimde yazzik hep teselli veriyor... Sabahlari iyiyim ama sanki hic dogurmiyacakmis gibi

Belkide uyku sersemi ters yatiyoz oda agri yapabilir diye dusunuyorum.

günaydınlar bende bugünde tık yok bugün bakıma gircem kuaföre gidiicim , saçımı kestircem oje falan süreyim aylardır tırnağıma oje değmiyor kaş bıyık cilalanayım bi güzel..
Tansell doğurmadınmı yaww son durum ne?

inş. açılman olmuştur canım güzel haberlerle gel inş. benim açılmama bakmadılar dün gittğimde sadece doğum kanalına girmiş dedi dr.um nst deki hemşirede az az sancın var dedi

kızlar eşimin doğuma girmesi için dr ile görüştük çünkü eşim de bulunmak istiyordu
ama drum eşlerin arasında bazen soğuklıuk yaratabiliyor bir kez daha düşünün kesinkararlıysanınz
hastanemiz açısından bir problem olmaz dedi
bende zaten eşimin doğumu izlemesi içinm değil sadece yanımda durum ellerimi tutması için istiyorum
yani alttan izlemesini değil yanı başımda durmasını istiyorum o zamanda mı acaba soğukluk olur
bilemedim

sımdı demın ablam gıbı olan bırı aradı 2 yıl once benım drumda dogum yaptı oda

nasılsın dıe aradı dedım kasılmalarım var ama sancı yok dedım kasılmaların varsa acılma baslamıstır dedı ıns dedım
buyuk ıhtımal bugun sunı sancı verır dedı ıns dedım
eger eve gıt derse donme dedı artık gununu doldurdun teklıkelı dedı yatmak ıstedıgını dogurmak ıstegını soyle dedı ıns dedım

ayy ne cok ıns demısım

anlaşılan hala doğurmadı

Hayirlisi olsun.

Gunu gelmis ama dogurmamis kervani buyudukce buyuyor

Gecen hafta doktorum iki santim aciklik var cocugun kafasini hissettim her an doguma gelebilirsin demisti ama ne gelen var ne giden. Gerci bizim doktor iki aydir erken doguracan sen kesin diyor

Sana iki hafta sonraya randevu veriyorum ama buyuk ihtimalle daha once gorusecegiz doguma gelecen diyor ama her defasinda yaniliyor artik ona inanmiyorum yavruma kalmis ne zaman musaitse o zaman gelsin.

ben hep aynı pozisyon yatıyorum.. bildiğin kemik ağrısı bu resmen hissediyorum
benim eşim o bağırmaya hiç kalkmadı bile bi noldu dedi uyku sersemi döndü yattı sinir oldum onada
gerci bu hafta işe sabah 5 de gidiyo erken kalkıyo ayılamadı heralde
ama olsun yinede sinir oldum..
bu gece onu bi korkuyitim sabahlatiyim de görsün

Aynennnn bende bugun kendime bir bakim yapim her an doguma gidebilirim hic degilse birazcik cilali karsiliyalim bucurlerimizi

InsaALLAH cnm InsaALLAHHHHHH

Suni sancilar icin her agizdan birsey cikiyor. Kuzucugum gelmezse pazartesi suni sanci verecekler bana ama cok aci cekiyormussun gibilerine birseyler duydum cok korktum... :18:

bende de tık yok canım biz çok yakınız sende son durum nee
bizim bebekler birbirini mi bekliyor acabaa
meleğin ne durumda son kontrolde?

Cok guldurdun beni...

Canim erkekler anlamiyor.... Ben aci cektigimde sizlaninca esim ayagla hafif dokunuyordu bana o kadar. Bende cok sinir oluyodum sanki ilgileniyor imajimi veriyor akli sira filan diye.

Birgun dile getirdim acik acik agrima gidiyor kalk bir bak ne olduguma varligini hissettir ayakla olacak birsey degil bu filan dedim.

Artik ayaklari yerine ellerini kullaniyor sacimi filan oksuyor bebek tipislar gibi tipisliyor askim benimmm

günaydın cicişlerrr

nasılsınız bakalım..
ben sabah 7 den beri ayaktayım yine.
bi tepsi kıymalı börek yaptım, bi de limonlu kek yaptım...
ikisi de pişti şimdi, ben de bu duşa gireyim rahatlayayım..

kaynananın günü var bugün, ona gidicem ama cnm de hiç istemiyo.
otursam kendim kendime yaptıklarımı yesem keşke

tuana
doğurmuş bu arada, okudum yazdıklarını.
çok üzüldüm göğüslerinin yara olmasına..
herkes de oluyo galiba, alışkın değiliz sonuçta.
gerçi bnmkiler azcık alışkın sayılır ama

kardelen 5233 akşam yazdığını ve şimdi yazdıklarını şimdi gördüm cnm..
geçmiş olsun, neden öle sıkıntılı çıkıyo acaba senin nst.
geçende de böyle bi hastane maceran olmuştu senin.
aslında bebeğiin gelişimi iyiyse ve senin karnındayken böyle tehlikeler varsa sezaryanla alsalar keşke..
gerçi normal doğum olsa çok daha iyi tabi ama sonuçta bebeğin de sağlığı önemli..
dr una sordun mu hiç bu konuyu???

InsaALLAH cnm InsaALLAHHHHHH

Suni sancilar icin her agizdan birsey cikiyor. Kuzucugum gelmezse pazartesi suni sanci verecekler bana ama cok aci cekiyormussun gibilerine birseyler duydum cok korktum... :18:

dr sorucam eger sonunda sezeryana donmek gıbı bısı olursa bosuna sunı sancı vermesınler bende acayıp korkuyorum :18:

ama bılıyormusunuz gunum doldu dıe sanırım suanda her acıyı cekermısım gııbı gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…