2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

doğuma giderken bile ewde şuyum, buyum eksik kaldı diyerek gitcem ben heralde
bide gencecik annemle, hala deli gibi ew işi yapan bi kayınwalidem war hee..
niye gözüm arkada kalıyosa

canım hadi hayırlı haberlerle gel.yada gelme kal orda mı desem bilemedim

hadi kızlar ben çıkıyorum, ben gelene kadar tansel doğurmuş olsun
hatta ve hatta bdt sine 3 gün kalan herkesi burda doğurmuş olarak görmek istiyorum

hadi öpt hepinizi

slm kızlar uykusuz bi geceden sonra burdayım doğumu durdurdular serumla kendi dr çrş kadar dursun dedi 38 tamamlasın deddi ciğerlerin gelişimi için bebeğim ufak ya benim o yüzden pzrt knt gidicem çarşamba alırız dedi şu an hala ağrım var ama geceki kadar yok bebeğim sürekli kasılıyor nöbetçi dr sabah doğum yapıcan dedi bende heycanlanmıştım eşim yatışı yapıp eve eşyaları almaya bile gelmişti kağıtlar imzalandı olsun bebeşim iyi olsunda ilginiz için tşk ederim sık sık giremeyebilirim kızlar kib.

akşam yemeğini halledip geldim kızlar.
tansell hadi hayırlı haberlerle gel inşallah.
bu arada günü yaklaşan ben de varım. 2 günüm kaldı. tık yok.

kızlar çook teşekkür ederim ben sadece zıbın kalıbı alıp mavi puantiyeli yapmak istiyorum üzerinede yenilebilir gıda kalemiyle oğluşumun ismini yazacağım çook çook teşekkürler

güle güle git canım hayırlarla gel inş :))
kızlar biz de dr dan geliyoruz. dün gece bi acayptim,tansiyon falan yükseldi demiştim hatırlayan varsa.. idrarda albumin(protein) bulunduğu için riskliydi. tansiyon takibi yapman gerekiyo demişti dr.. bizim kendi dr umuz bizi pzt görecekti ama dayanamadım,bizi bıraktığı kadın doğumcuya gittim. kadın çok tuhaftı. eşim bile bir ara "el elin eşeğini..." dedi. sanki zorla muayeneye sokmuşuz gb davrandı herhalde kendi hastası olmadığımız için. yürürken ağrılarımın çok olmasının sebebi yine böbrekçıktı..idrarda da kan ve protein bulgusuna yine rastlandı.. kan kaçağı başladığı için hgb değerlerim de düşmeye başlamış yaa son haftalara kdr geldim normal diye diye.. daha kanala falan da inmemiş anladığım kadarıyla..ultrasonda sordum dr a aşağıda ama o kdr da değil dedi. zaten daha çatı muayenesi hiç olmadık,pzt ye kısmetse.. açılma,kanal girişi falan olmazsa şimdilik söylemiyolar ama acil sezaryen durumum olabilir.. çünkü protein şimdilik eser miktarda.. çoğalırsa böbreklerim işlevini yitiriyor demektir hayati riskten ötürü hiç mi hiç bekletmezler.. normalde 41-42 yi göze almıştım ben ama şimdi o kdr bile bekleyemeyebilirim.. bu arada kilomuz 3180 olmuş tek sevindiğim nokta da bu oldu zaten.. sadece dua bekliyorum kızlar tansiyonumun yükselmemesi gerekiyor düzenli ölçüm yapmam lazım..

Çok geçmiş olsun canım.. Bebeğine sağ salim kavuşta sezeryan olması çok önemli değil bence

geçmiş olsun canım. kendi doktorun en iyisi neyse onu yapar zaten. bebeğinin kilosu da iyi. bu saatten sonra alalım dese de sıkıntı olmaz zaten. Allah acil şifalar versin canım.

Çok geçmiş olsun canım.. Bebeğine sağ salim kavuşta sezeryan olması çok önemli değil bence
yaa bence de öyle ama ben sezaryenle doğmuşum ve başıma gelen çoğu şey erken sezaryen ve anne sütü emmeme yüzünden geldi.. oğlum böyle yaşasın istemiyorum hep sağlıklı gürbüz hayal ettim ben onu.. belki kendi bünyem çok zayıf olduğu için korkuyorum. bi de böbreklerde zaten sorun var hem benden,hem genetik olarak. böbrek yetmezliğine kdr neden olabilirmiş bu bulgular artarsa.. bunu okumak bile yetti zaten canımın sıkılmasına.. canım annecim o da beni sezaryenle hayati riski olduğu için 34. haftada falan doğurmuş. şimdi sezaryen istemiyorum dedikçe o da kendini suçlu hissediyo.. ama bağışıklık sistemim çok kötü,inanılmaz alerjik bünyem var korkmakta haksız değilim yani.. hayatımda birçok ile sırf hastaneye,tıp fakültesine gitmek için gitmişimdir o kdr yani..
kızlarrrrrr
eşime acayip sinirliyim
görümceme hepten sinirliyim...
ne oldu ya??? dur bi anlat bakalım??

canım Allah yardımcın olsun.. Hayırlısı ne ise o olsun. sıkma canını. bu cuma waktinde dualarım seninle we bütün hamile kardeslerimze..

Canım bende sezeryanla doğmuşum 7.5 aylık ve benimde atrofik böbrek sorunum var ama doktorum bunun bebeğe zararı olmadığı söyledi. Yani sen ölesin diye bebekte öyle olacak diye birşey yok iyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…