- Konu Sahibi mesirmacunu
- #26.421
Benimki sürekli kucak istiyor bu ara hiçbir iş yapamıyorum, sürekli ilgi istiyorAynen öyle mevsimlim. Çocuk büyüdükçe dertler büyüyor derler ya. Ha iyi tarafı artık yere koyup 3-4 dakika da olsa kendini oyalıyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki sürekli kucak istiyor bu ara hiçbir iş yapamıyorum, sürekli ilgi istiyorAynen öyle mevsimlim. Çocuk büyüdükçe dertler büyüyor derler ya. Ha iyi tarafı artık yere koyup 3-4 dakika da olsa kendini oyalıyor![]()
Bizimki de geçen kucak istedi yemek yerken çorba kasesini devirdi, allahtan ılımıştı çorbamBen kızımı 5 ay boyunca hiç yere bırakmadım desem yeridir ama bu ara etrafa, eşyalara ilgisi çok arttı. Az önce mama sandalyesinde otururken bir tane çiçeği yaprağından tuttu saksısı devrildi her yer toprak şu anda :)))))))
Aayyy kahvaltı hazırlayan eş favoriNe diyim canım hepimize kolay gelsinsabah eşim geç gitti işe, bende 6 bucuk gibi kızı ona verdim salonda takıldılar 8 e kadar uyumuşum öyle iyi geldi ki sanırsın 10 saat uyudum, bi de kahvaltı hazırlamış ayy sanırsın tatildeyim
![]()
Ohhh hastasıyız böyle inceliklerin. Ben de akşam 9da veriyorum bazen 2ye kadar yatıyorum çok güzel oluyor ciddenNe diyim canım hepimize kolay gelsinsabah eşim geç gitti işe, bende 6 bucuk gibi kızı ona verdim salonda takıldılar 8 e kadar uyumuşum öyle iyi geldi ki sanırsın 10 saat uyudum, bi de kahvaltı hazırlamış ayy sanırsın tatildeyim
![]()
Oyyy yabancılama da başladı mı yoksaBenimki sürekli kucak istiyor bu ara hiçbir iş yapamıyorum, sürekli ilgi istiyor![]()
Ooo süper, benimki de sagolsun elinden geleni yapıyor, dün yemek yapmadım tost falan hazırladıAayyy kahvaltı hazırlayan eş favorivalla uzun zamandır kahvaltılar hep eşimden o kadar iyi oluyor ki sabah oğluşu alıyor altını değiştiriyor üzerini giydirip mutfağa yanına alıyor oyuncak falan veriyor yatırıyor yere o sırada kahvaltı hazırlıyor
![]()
Bilmiyorum ki canım, sabah beni görünce cıldırdı sevincten, olabilirOhhh hastasıyız böyle inceliklerin. Ben de akşam 9da veriyorum bazen 2ye kadar yatıyorum çok güzel oluyor cidden
Oyyy yabancılama da başladı mı yoksa![]()
Ayyynen öyleOoo süper, benimki de sagolsun elinden geleni yapıyor, dün yemek yapmadım tost falan hazırladıama düşününce yapmaları da lazım zaten, sonuçta biz anneysek onlar da baba o yüzden çokta övmüyorum onun yüzüne
yapcan tabi modundayım
![]()
Yesinler yaaBilmiyorum ki canım, sabah beni görünce cıldırdı sevincten, olabilir![]()
Evet canım basladım benimki normalde bes altı gün yapmadığı olurdu, geçince ek gıdaya kesin kabız olur dedim şuanlık sorun yok, az yapıyor ama yapıyor o yüzden bi bilgim yok maalesefmonimoni ek gıdaya sen de başlamıştın d mi? Ay benimki çok fena kabız. Doktorun verdiği damla da alerji yaptı korktum bugün apar topar doktora gittim. Anca balkabağı ve avokado veriyorum. İrmiği yulaf ununu da kestim. İki ayrı doktorumuz var. Tamamen bugün birbiriyle çakışıcak şeyler söylediler kafam karıştı. Bugünkü kabızlık için duphalac benzeri bi şurup verdi. Henüz vermedim bakalım. Z.yağı veriyorum ama nafile. Çok zor ve katı çıkarıyor. Sen de yaşadın mı yoksa benimki alerjik bebek olduğu için mi zorlanıyor anlamadım.
Ben arada pohpohluyorum ki yapmayi kesmesin devam etsin.Ooo süper, benimki de sagolsun elinden geleni yapıyor, dün yemek yapmadım tost falan hazırladıama düşününce yapmaları da lazım zaten, sonuçta biz anneysek onlar da baba o yüzden çokta övmüyorum onun yüzüne
yapcan tabi modundayım
![]()
Normal kabak vermeyi dene istersen . Ben de kestim irmiği ,çok katı oldu kakası. Pırasa da çalıştırır barsakları. Ben daha pırasa denemedim.monimoni ek gıdaya sen de başlamıştın d mi? Ay benimki çok fena kabız. Doktorun verdiği damla da alerji yaptı korktum bugün apar topar doktora gittim. Anca balkabağı ve avokado veriyorum. İrmiği yulaf ununu da kestim. İki ayrı doktorumuz var. Tamamen bugün birbiriyle çakışıcak şeyler söylediler kafam karıştı. Bugünkü kabızlık için duphalac benzeri bi şurup verdi. Henüz vermedim bakalım. Z.yağı veriyorum ama nafile. Çok zor ve katı çıkarıyor. Sen de yaşadın mı yoksa benimki alerjik bebek olduğu için mi zorlanıyor anlamadım.
Bugün normal kabağın birinci günüydü. Yarın 1 tatlı kaşığı vereceğim. Pırasa iyiydi 3 gün sorunsuz geçti ama biraz gaz yaptı malum soğangilNormal kabak vermeyi dene istersen . Ben de kestim irmiği ,çok katı oldu kakası. Pırasa da çalıştırır barsakları. Ben daha pırasa denemedim.
Eğer düzelmezse ek gıdaya ara ver, anne sütü alıyorsa cıvıklaşıyor kaka
Ben tadımlara başladıktan 15 gün sonra, sabah tadım; öğleden sonra 1 öğün doyum olarak devam ediyorumTadımlar bitince 1 öğün vereceğiz değil mi
Ay biz kullandık onu. İlk boğazı şişince vermişti doktor. Çocuk bi durgunlaştı tepki vermez oldu. Gülen çocuk gülmemeye başladı. Doktora sordum bazı çocuklarda uyku bazılarında böyle durgunluk yaparmış. Dün yüzü yine döküntü yaptı, doktora gittik zaditen istemedim onun yerine allerset kullanacağız 5 gün. Az önce verdim. Ama boğaz şişliğinde zaditen iyi geldi. Kullanım alanı baya yaygınmış hemşire öyle dediBenim kızımın vücudunda benek benek kızarıklıklar oluştu ya. Doktor alerji dedi. Nedeni belli değil. Yediklerine dikkat et diye yuvarlak bir cümle kurdu. La Roche posey in cicaplast kremini kullan olmadı kortizonlu krem kullanırsın dedi. Bir de zaditen damla verdi. Zaditen kullanan oldu mu?
Yaa kıyamam geçmiş olsun. Bize uyku yaptı gerçekten. Kırmızılıklar soldu iyi geldi heralde. Ciğer gibiydi boynu falanAy biz kullandık onu. İlk boğazı şişince vermişti doktor. Çocuk bi durgunlaştı tepki vermez oldu. Gülen çocuk gülmemeye başladı. Doktora sordum bazı çocuklarda uyku bazılarında böyle durgunluk yaparmış. Dün yüzü yine döküntü yaptı, doktora gittik zaditen istemedim onun yerine allerset kullanacağız 5 gün. Az önce verdim. Ama boğaz şişliğinde zaditen iyi geldi. Kullanım alanı baya yaygınmış hemşire öyle dedi