- 29 Ağustos 2011
- 1.493
- 18
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #35.541
Gunaydin annisler nasilsiniz?
Yarin 40 hafta bitiyor
Yarin 40 hafta bitiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tansell den haberi olan varmı merak içindeyim
Tansell online gozukuyor.........
bugün 11 e kadar uyumanın mayışıklığı war üstümde..
ama uyudumm ya az da olsa mutluyum..
kızlar gece yattıktan 1 saat sonra bi sancıyla uynadımki bi ahhh demişim ben bile korktum kendimden..
alttanda wurdu wurdu ağrılar, acımadılar bana
gecene kadar resmen buz gibi ter boşaldı üstümden.. bugün doktor kontrolümüz war 5 te..
bu kadar alt ağrımasına sizce acılmam olmusmudur ya ?
nerdeyse 2 haftadır (son 1 hafta daha siddetli) böyle ağrılarım war..
insallah az da olsa acılmam wardır, çatım geniştir ne biliyim boşuna cekmiyorumdur insallah bu kadar ağrıyı sancıyı..
oğluma diyorum bana bu kadar ağrı, sancı yasatıyosun hele bi sezeryanla gel senin çükünü kestiricem
ben böyle dedikçe oda içerde wuruyo.. anlıycanız biz simdiden didişmeye basladık
bugün 11 e kadar uyumanın mayışıklığı war üstümde..
ama uyudumm ya az da olsa mutluyum..
kızlar gece yattıktan 1 saat sonra bi sancıyla uynadımki bi ahhh demişim ben bile korktum kendimden..
alttanda wurdu wurdu ağrılar, acımadılar bana
gecene kadar resmen buz gibi ter boşaldı üstümden.. bugün doktor kontrolümüz war 5 te..
bu kadar alt ağrımasına sizce acılmam olmusmudur ya ?
nerdeyse 2 haftadır (son 1 hafta daha siddetli) böyle ağrılarım war..
insallah az da olsa acılmam wardır, çatım geniştir ne biliyim boşuna cekmiyorumdur insallah bu kadar ağrıyı sancıyı..
oğluma diyorum bana bu kadar ağrı, sancı yasatıyosun hele bi sezeryanla gel senin çükünü kestiricem
ben böyle dedikçe oda içerde wuruyo.. anlıycanız biz simdiden didişmeye basladık
anlaşılan hala doğurmadı
Cnm benim gecmis olsun... Kolay degil gercekten ama sanci cektigine gore muhtemelen acilma vardir diye dusunuyorum.
23 gunun kalmis seninde :) Belki erken gelmek istiyordur oglusun... InsaALLAH hayirli haberler alirsin bugun doktor kontrolunde.
Geceleri bende cok agri cekiyorum sizlaniyorum uyku sersemi esimde yazzik hep teselli veriyor... Sabahlari iyiyim ama sanki hic dogurmiyacakmis gibi
Belkide uyku sersemi ters yatiyoz oda agri yapabilir diye dusunuyorum.
günaydınlar bende bugünde tık yok bugün bakıma gircem kuaföre gidiicim , saçımı kestircem oje falan süreyim aylardır tırnağıma oje değmiyor kaş bıyık cilalanayım bi güzel..
Tansell doğurmadınmı yaww son durum ne?
sımdı demın ablam gıbı olan bırı aradı 2 yıl once benım drumda dogum yaptı oda
nasılsın dıe aradı dedım kasılmalarım var ama sancı yok dedım kasılmaların varsa acılma baslamıstır dedı ıns dedım
buyuk ıhtımal bugun sunı sancı verır dedı ıns dedım
eger eve gıt derse donme dedı artık gununu doldurdun teklıkelı dedı yatmak ıstedıgını dogurmak ıstegını soyle dedı ıns dedım
ayy ne cok ıns demısım
ayy keşke o kadar geçe kalmasaydın sonuçta kontrol işlem yaptırmıycanki kalk git hadi bizede haber ver :))allahım ne olcak benım bu halım saat 3 te kontrolum heyecandan sabahı sabah ettım
günaydınlar bende bugünde tık yok bugün bakıma gircem kuaföre gidiicim , saçımı kestircem oje falan süreyim aylardır tırnağıma oje değmiyor kaş bıyık cilalanayım bi güzel..
Tansell doğurmadınmı yaww son durum ne?
ben hep aynı pozisyon yatıyorum.. bildiğin kemik ağrısı bu resmen hissediyorum
benim eşim o bağırmaya hiç kalkmadı bile bi noldu dedi uyku sersemi döndü yattı sinir oldum onada
gerci bu hafta işe sabah 5 de gidiyo erken kalkıyo ayılamadı heralde
ama olsun yinede sinir oldum..
bu gece onu bi korkuyitim sabahlatiyim de görsün
InsaALLAH cnm InsaALLAHHHHHH
Suni sancilar icin her agizdan birsey cikiyor. Kuzucugum gelmezse pazartesi suni sanci verecekler bana ama cok aci cekiyormussun gibilerine birseyler duydum cok korktum... :18: