2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

senin doktor dürüstmüş, doğrusu da söylediği zaten
ama çoğu doktor nedense adına leke gelecek gibi hissediyor heralde
bebek zayıflamış diyor
bebeğin anne karnında zayıflaması uç bişey zaten ki görülen bişey de değil ters bir durum olmadıkça
önemli olan haftasıyla uyumlu olması, hatta daha da önemlisi sağlıklı olması, kilo falan boş şeyler

tuanacim gozun aydin kavusmussun yavruna Allah uzun saglikli hayirli omurler versin.

kizlar gunaydin gogus ucu yarasi ilk gunler bende yasadim buna ragmen bebisim sarilik olmasin diye surekli emzirdim ayni zamanda ben gunde 1 kasik sekerli suda verdim bebegime sarilik falan olmadi cok sukur. gogus ucu yaralarina lansinoh fayda etmiyor ben suanda kullaniyorum emzirmeden once rahatlatiyo biraz ama asil ilac garmastan pomad 1 gunde gecirdi benim yaralarimi ama emzirmeden once yikamak gerekiyo bence yaniniza bu merhemden alin cok faydasini gorursunuz. bir yontem daha var ama onu burda soylemeyeyim beni kinayabilirsiniz buda cokcok etkili kocakari isi bende inanmazdim dayanilmayacak aci cektigim icin bir deneyeyim dedim ki denedigim andaki rahatligi hissettim ve bu sekilde gecti

ben 7 ,5 aylık doğmuşum ve 1.150 gr doğmuşum çok şükür yaşıyorum ve yakında benimde bebeğim olacak o yğzden kiloya takılmak saçma doktor normal diyorsa normaldir.. Herkez tombik çocuk doğuracak diye birşey yok

işe yarıyorsa paylaş bence bilmemizde fayda var

Günaydin ilk_cim
Koca kari yöntemlerinide severiz,mecbur kalinca

Ben hic birsey surmuyorum acikcasi.Lansiloh aldim 1 defa surdum.
Ucu yara olur kesin ,sürsemde sürmesemde diye bakiyorum olaya.

Ferda'cım gittigidiyordan aldığın bebek şekerleri hangi kargo firmasıyla gelmişti hatırlıyor musun?
Ben de aynı kişiden aldım da kargo bilgilerini girmediği için öğrenemiyorum

günaydın arkadaşlar sonnn 4 günümmm
bebek doğum kanalındaymış yalancı sancılarımda var ama
bilemiyorum ne zaman doğuracağım
tecrübeli birileri varmı bana tavsiye verecek daha ne kadar bekleyeceğim yaaa
doktor beklenen doğum tarihine kadar bekleyelim dedi
sonra duruma göre bir hafta daha bekleyebliriz dedi
o zamanda gelmezse suni sancı verirmiş
ha şimdi ha yarın diye diye bekliyorum işte
beni arayıp daha doğurmadınmı diyenlerden bıktım usandım resmen
bu arada kızlar doğum fotoğrafcısı aradı bugün beni tlf n o mu dr.umdan almış 250 liraya
500 tane fotoğref ve cd
10 tanesi büyük olmak üzere kağıtt baskı dedi fiyat nasl sizce
fotoğrefcı düşünen varmı

sdağol canım düşündğün için daha bekliyıorum son 4 günüm

maaşallah canım allahım esirgesin çok tatlı...

ilk zamanlar bir iki kere ben de fazla verdim ama ne kadardı hatırlamıyorum canım. dışarda yaptırmak en mantıklısı. bi de ben ilk yapılan bir sürü test vardı onları başka hastanede yaptırdım. evime yakın biyerdi. 2 kez 19 mayıs hastanesinin doktoruna gitmiştim. hiç özel hastaneye benzemiyordu ve orada bile o testler 100 tl para ödemiştim.
işte ilk zamanlar biraz tuzlu olacak diye hastane değiştirmeyi fatihe geçmeyi düşündüm. ama sonra doktr değiştirmek istemediğim için kaldım.
telefon numarasını da ben hemen almamıştım. biraz ilerledikten sonra verebilir diye umuyorum. ben genelde poliklinikten ulaşmaya çalışıyorum. çok acil bişey olur ya da ulaşamazsan cebini arıyorum. o da 3-4 kez oldu sadece. ha bi de şu var başak hanım benim arkadaşımın eşiyle aynı hastanede çalışmış. ve ilk gittiğimde sizin isminizi arkadaşımdan aldım falan dedim. onun etkisi mi bilmiyorum. ama bana kartını vermişti 3. gidişimde falan. dediğim gibi acil bi durumda cepten ulaşabilirsin dedi.

Anneler,ben oglumun eksiklerini bitirdim.Simdide kendime sardim.
2 gundur kozmetik,krem ,makyaj ne varsa bakip bakip duruyorum.
Görümceme birsuru oje siparisi verdim Yarin kavuscam hepsinee
Birazdanda cikcam rimel,krem alcam. Biri beni durdursun

işe yarıyorsa paylaş bence bilmemizde fayda var

peki paylasayim hergun muhakkak ilik bir dus alinacak ve her emzirmeden once meme ucunuza kendi tukurugunuzu sureceksiniz emzirme bittikten sonrada memeyi kapatirkende yine tukurugunuzu surup kapatacaksiniz yara falan olmuyo olan yarayida iyilestiriyor mucizevi bir formul deneyip denememek size kalmis ben dayanamadigim son noktada bunu uyguladimm sonuc mukemmel

ilk günaydın canım.
seni yakalamışken bişey sorcam. sen normal doğum yapmıştın. doğumdan önce ne gibi şeyler yaşadım. belirti olarak. ben sıyırdım doğuramadım diye. her belirtiye acaba doğurcam mı diye bakıyorum.

Hangi şehirdesin bilmiyorum ama Doğum fotoğrafcısı 250 TLye cok uygun geldı bana
İstanbulda 700 den baslayım 2000 lere cıkıyorlar bende bırkac tanesıyle görüştüm ama net olarak karar veremedım

sağol canım bakarsın bizdede aynı sorun olur aklımızda olsun

benım doktorum nuray durmusu önermişti
Nuray Durmus hem ebelik yuksek okulu mezunu hem de daha sonra mımarsınan fotografcılık mezunu oldugu ıcın
doğum sırasında doktorları rahatsız etmeden fotografları cekıyor hemde 4 yıllık fotografcılık okudugu ıcın cogu hobı olarak işe baslayan kişiden daha farklı fotograflar yakalayabılıyor demıstı .

Bir arkadasım da çişseren korkutu önermişti. Onun da fotograflara bayıldım
Çiseren korkut'un da babası cerrahmış babasının amelıyat resımlerını cekerken bu işe başlamış sanırım

Hangi şehirdesin bilmiyorum ama Doğum fotoğrafcısı 250 TLye cok uygun geldı bana
İstanbulda 700 den baslayım 2000 lere cıkıyorlar bende bırkac tanesıyle görüştüm ama net olarak karar veremedım

bana da çok uygun geldi 250. en uygun 500 falan diyolar çünkü.

hmm tşkrler kızlar o zaman daha ciddi düşüneyim
balıkesir ayvalıktayım aama doğum edremitte olacak

Ben de etlik zübeyde hanımda yaptırdım, kadın doğum hastanesi olduğundan herhalde başak hanımın yazdığı her testi yapıyorlardır diye ama zübeyde hanımdaki doktor "burada yazan bazı testler bizde yok" dedi.Yani orada ücretsiz yaptırdım ama bazı testler olmayacak, eğer illaki gerekir derse sadece o kısmını yaptıracağım akayda. Açıkçası 200 lira epey yüksek bir fark, eşim yaptır buraya, uğraşma dedi ama içim acıdı yani bildiğin idrar testi kan testi, park yatak alırım o paraya Bir de sgk farkı yani daha bu.Demek güvencesiz gitsek 1000 lira isteyecek bir teste. Gerçi Akay A SINIFI HASTANE olarak geçiyor sanırım, fark o yüzden fazla olabilir.

Telefon konusuna çok takılmadım ben de, henüz erken olduğu için gerek duymadım.Bu arada fatih üni'de ultrasona göre şu an 7 haftalık olmalıyken akayın ultrasonuna göre 9 haftalık 2 hafta kazandırdı bana akay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…