günaydınlar bende bugünde tık yok
bugün bakıma gircem kuaföre gidiicim , saçımı kestircem oje falan süreyim aylardır tırnağıma oje değmiyor kaş bıyık cilalanayım bi güzel..
Tansell doğurmadınmı yaww son durum ne?
Ben de dun bakima gittim ama zaten butun hamileligim boyunca 2-3 haftayi hic gecirmedim. Bir de kuafor karsida, avrupa yakasinda, kizlar dedi ki butun kis boynca pedikurunu aksatmayan iki kisiden biriymisim
dun de soke oldular, karnim burnumda yalniz gittim diye. Benim manikurcunun 5,5 aylik bir kizi var, gunu gectigi icin sezeryan olmustu surekli ben de boyleydim, benimki de boyleydi falan diyip sinirimi bozdu
QUOTE=littlemisspink;25010633]benım doktorum nuray durmusu önermişti
Nuray Durmus hem ebelik yuksek okulu mezunu hem de daha sonra mımarsınan fotografcılık mezunu oldugu ıcın
doğum sırasında doktorları rahatsız etmeden fotografları cekıyor hemde 4 yıllık fotografcılık okudugu ıcın cogu hobı olarak işe baslayan kişiden daha farklı fotograflar yakalayabılıyor demıstı .
Bir arkadasım da çişseren korkutu önermişti. Onun da fotograflara bayıldım
Çiseren korkut'un da babası cerrahmış babasının amelıyat resımlerını cekerken bu işe başlamış sanırım[/QUOTE]
Ciserenin fotolari harika fakat 750 lira istiyor, trink para
hesaba havale bile kabul etmiyor, o kadar meshur olmus ki daha yeni 1,5 milyon liraya manzarali daire almis floryadan
bizim arkadaslar ona cektirdi ordan biliyoruz. Ben de 250-300 e birine bakiyorum ama bulamadim.
Gunu yaklasan/gecen arkadaslar
Tansell
Umaygulay
Oznur_u
Ve ben
Degil mi? baska var mi?
arkadaslar sizler normal dogum yapacaksin degil mi ins?
Beni unuttunuz! Normal dogumu bekliyorum ben de ama hic bir belirti yok. Zaten ben de dogum fikrinden uzaklastim, herseyi kaniksadim.
Sanki karnim omur boyu boyle kocamandi, icinde gaz var falan gibi gelmeye basladi. O yuzden normal dogumu cok istiyorum, ciktigini gormeden bebege inanamiycam sanirim. O zaman da hormonlar zamaninda calismayip sut uretemeyebilir. Bence sezeryanda sutun gec gelme sebeplerinden biri de bu. Neyse ben bir ogle uykusunu zorliycam...