2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

:KK1:

Hayirlisi olsun.

Gunu gelmis ama dogurmamis kervani buyudukce buyuyor :KK52:

Gecen hafta doktorum iki santim aciklik var cocugun kafasini hissettim her an doguma gelebilirsin demisti ama ne gelen var ne giden. Gerci bizim doktor iki aydir erken doguracan sen kesin diyor :KK1:

Sana iki hafta sonraya randevu veriyorum ama buyuk ihtimalle daha once gorusecegiz doguma gelecen diyor ama her defasinda yaniliyor artik ona inanmiyorum yavruma kalmis ne zaman musaitse o zaman gelsin. :KK52:

Canım senin yaramaz inatlaşıyor demek ki :KK1::KK1:

siz böle 40 devirince bende korkmaya başladım çünkü hamileliğimin başından beri hep 38 hafta doğururum diyordum ama 38. haftayı dolduracağım hala bebişte tık yok :KK53::KK53:

Gunu yaklasan/gecen arkadaslar

Tansell

Umaygulay

Oznur_u

Ve ben

Degil mi? baska var mi?

arkadaslar sizler normal dogum yapacaksin degil mi ins?

tekrardan günaydın güzel anneler,
kahvaltımızı yaptık kocişi yolladık geldik tekrar.
birşey soracam, bebek odalarını ne kadar süre havalandırdınız? boya değil mobilya şu kaplama bişilerinden. çok kokmuyor yani. fikir verirseniz sevinirim :)

canım ben kapaklarını acıp 1 aya yakın hawalandırdım, hepte nemli bezle sildim..
gecen gün kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip koydum..
sadece mis gibi dalin kokusu war dolapta.. :KK16: camları da acıp mobilyayı hawalandırmak bayaa işe yarıyo..

bende de tık yok canım biz çok yakınız sende son durum nee :KK53:
bizim bebekler birbirini mi bekliyor acabaa
meleğin ne durumda son kontrolde?

günlerimiz aynı canım senle :KK1: bakalım hangimiz önce doğurcak ben suni sancı istemem kızım kendi rızasıyla gelmezse bu gidişle sezerciğe kalıcam sanırım :KK43:( hiç bi belirti yok bende azcık bi ağrı sancı hissedeyim kendimi dinliyorum ama cık düzenli bi sancı yok..

Canım senin yaramaz inatlaşıyor demek ki :KK1::KK1:

siz böle 40 devirince bende korkmaya başladım çünkü hamileliğimin başından beri hep 38 hafta doğururum diyordum ama 38. haftayı dolduracağım hala bebişte tık yok :KK53::KK53:

:KK1:

Aynen cnm inatci cikti, yerinde rahat demek ki :KK1:

O kadar cok kimildiyorum ordan oraya gidiyorum vs ama demek ki kimildamaklada alakasi yok.

Artik her an tetikde degilimm saldim cagira mevlam kayira :KK52:

bugün 11 e kadar uyumanın mayışıklığı war üstümde..
ama uyudumm ya az da olsa mutluyum..
kızlar gece yattıktan 1 saat sonra bi sancıyla uynadımki bi ahhh demişim ben bile korktum kendimden..
alttanda wurdu wurdu ağrılar, acımadılar bana :KK50:
gecene kadar resmen buz gibi ter boşaldı üstümden.. bugün doktor kontrolümüz war 5 te..
bu kadar alt ağrımasına sizce acılmam olmusmudur ya ?
nerdeyse 2 haftadır (son 1 hafta daha siddetli) böyle ağrılarım war..
insallah az da olsa acılmam wardır, çatım geniştir ne biliyim boşuna cekmiyorumdur insallah bu kadar ağrıyı sancıyı..
oğluma diyorum bana bu kadar ağrı, sancı yasatıyosun hele bi sezeryanla gel senin çükünü kestiricem :KK52:

ben böyle dedikçe oda içerde wuruyo.. anlıycanız biz simdiden didişmeye basladık :KK76:

hadi bakalım canım dr ne diyecek,hakkımızda hayırlısı olsun..siz ne güzel didişiyorsunuz,ben de yarım saattir dil döküyorum,sanki kıpırdamıyor:KK50:

Gunaydin herkese :KK16:

gerci ben okuyana kadaroglen olmus :KK53:

tansel hala dogurmamis, ya dogurun artik siz gec kaldikca ben korkuyorum gec gelirse diye cunku benim ki gec gelirse sinavlarima denk gelir yanarim :KK37:

hava guzel cam silesim var ama silersem bi ton laf yiyicem. oturmaktan da biktim. kocamda sabah antalyaya gitti gunu birlik. insallah bugun dogurmam o yokken :KK52:

bugun kim var doguma giden????

Tansell

Umaygulay

Oznur_u

Ve ben

Degil mi? baska var mi?

ewet canım normal bekliyoruz son 4 günüm

günlerimiz aynı canım senle :KK1: bakalım hangimiz önce doğurcak ben suni sancı istemem kızım kendi rızasıyla gelmezse bu gidişle sezerciğe kalıcam sanırım :KK43:( hiç bi belirti yok bende azcık bi ağrı sancı hissedeyim kendimi dinliyorum ama cık düzenli bi sancı yok..

hadi ya benim dr.um sancı gelmezse suni sancı veririz dedi normal doğumda kararlı sanırım :KK1:
hayırlısı inş. bir an önce gelirler :KK16:

bu arada elektrik yok laptop'un şarjı bitmek üzere :KK43:( teldende burayı takip etmek zor oluyor..bende yarım saat sonra çıkayım yoksa bu evde kafayı yicem suyuda kestiler altta çalışma var diye..öptüm sizleri artık akşam haberlerinizi alırım..

canım ben kapaklarını acıp 1 aya yakın hawalandırdım, hepte nemli bezle sildim..
gecen gün kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip koydum..
sadece mis gibi dalin kokusu war dolapta.. :KK16: camları da acıp mobilyayı hawalandırmak bayaa işe yarıyo..

teşekkür ederim canım, ben de 1 ay havalandırırım o zaman. nasılsa yaz camı hep açık bırakabilirim, belki 1 aydan da önce çıkar kokusu. her hafta da sildiririm kadına. sonra yerleştiririm artık.

:KK1::KK1::KK1:

Cok guldurdun beni...

Canim erkekler anlamiyor.... Ben aci cektigimde sizlaninca esim ayagla hafif dokunuyordu bana o kadar. Bende cok sinir oluyodum sanki ilgileniyor imajimi veriyor akli sira filan diye.

Birgun dile getirdim acik acik agrima gidiyor kalk bir bak ne olduguma varligini hissettir ayakla olacak birsey degil bu filan dedim.

Artik ayaklari yerine ellerini kullaniyor sacimi filan oksuyor bebek tipislar gibi tipisliyor askim benimmm :KK17:

:KK52:

hahahahaha bende güldüm walla simdi :KK52:
benim eşim wardiyalı calısıyo. gündüzleri işe gec gittiği wakitler gece sancılarımda benle oturuyo, teselli hat safhada..
sabah gittiğinde bi ıhh mıhhh diyo aklı sıra kalktı yani :KK53:
kendileriini uyanık zannediyolar :KK53:
ama yokkkkkkkk bu gece intikam alıcam bildiğin.. zaten hep ohh ne güzel sen rahat bi hamilelik gecirdin diyip duruyodu.
bu gece biraz o da ceksin :94::94::94::94::94:

benim eşim wardiyalı calısıyo. gündüzleri işe gec gittiği wakitler gece sancılarımda benle oturuyo, teselli hat safhada..
ama yokkkkkkkk bu gece intikam alıcam bildiğin.. zaten hep ohh ne güzel sen rahat bi hamilelik gecirdin diyip duruyodu.

ilahi :) evet yaa aslında fırsatı değerlendirmek için son günler. arkadaşlarım da bana kızıyor. benim de çok şükür abartı bir sıkıntım olmadı, kocişe de pek, naz eziyet yapmadım. halbuki fırsat bu fırsat :) en naz yapılacak zaman şimdi.

hadi bakalım canım dr ne diyecek,hakkımızda hayırlısı olsun..siz ne güzel didişiyorsunuz,ben de yarım saattir dil döküyorum,sanki kıpırdamıyor:KK50:

takma o kadar canım.. dünde benim pek oynamadı..
aksam 10 da bi basladı, dün gece de dahil hep oynadı. tam gece kuşu..
suanda da fıkır fıkır oynak şey..
ama bazen bütün gün 1-2 kere ittirdiği de oluyo, gerci iyi dinlemek lazım..
yerleri daraldı sıkma canını :KK34:

hahahahah

Amann dikkat et saka yapayim derken gercekten dogum sancilarin tutmasin :KK1:

Apar topar acile gidiyormussunuz... Hayirlisi olsun cnm insaALLAH hepimiz hayirlisi ile bir avazda dogururuz saglikla sihhatle.

hahahahah

Amann dikkat et saka yapayim derken gercekten dogum sancilarin tutmasin :KK1:

Apar topar acile gidiyormussunuz... Hayirlisi olsun cnm insaALLAH hepimiz hayirlisi ile bir avazda dogururuz saglikla sihhatle.

anammmmm deme walla :26:
zaten biraz önce de kaynanamla konusuyoruz dedim karnım bu sabah kalktım 2 katına cıkmıs, cok rahatsız etmeye basladı.
diyo yoksa bugün bebiş mi geliyo :KK53:
anam dedim dur daha 2 hafta daha dursun, sende 2. söyleyensin, bakalım doktor ne diycek..
oda 3. söyleyen olmasın :KK53:

dur bari 1 sepet ütüm war, doktora gidene kadar onu yapiyim :KK60::KK60:

ben de mutfaga geçip, dolaba atmalık bişiler daha yapim. hazır hava da serinken kolay yapılıyor.
görüşürüz kızlar

anammmmm deme walla :26:
zaten biraz önce de kaynanamla konusuyoruz dedim karnım bu sabah kalktım 2 katına cıkmıs, cok rahatsız etmeye basladı.
diyo yoksa bugün bebiş mi geliyo :KK53:
anam dedim dur daha 2 hafta daha dursun, sende 2. söyleyensin, bakalım doktor ne diycek..
oda 3. söyleyen olmasın :KK53:

dur bari 1 sepet ütüm war, doktora gidene kadar onu yapiyim :KK60::KK60:

Kadin olmak ne zor yahuuu doguma bile giderken ev islerini bitirmeye calisiyoruz :KK1:

Herhalde sadece TURK kadinlarina ozel bir durum :KK53:

Herkez caninin kiymetini biliyor saclarini yaptiriyor, masajini yaptiriyor, ojeler mojeler o bicim bir bizim elimizden bez dusmuyor

günaydınlar bende bugünde tık yok :KK52::KK52: bugün bakıma gircem kuaföre gidiicim , saçımı kestircem oje falan süreyim aylardır tırnağıma oje değmiyor kaş bıyık cilalanayım bi güzel..
Tansell doğurmadınmı yaww son durum ne?

Ben de dun bakima gittim ama zaten butun hamileligim boyunca 2-3 haftayi hic gecirmedim. Bir de kuafor karsida, avrupa yakasinda, kizlar dedi ki butun kis boynca pedikurunu aksatmayan iki kisiden biriymisim:-) dun de soke oldular, karnim burnumda yalniz gittim diye. Benim manikurcunun 5,5 aylik bir kizi var, gunu gectigi icin sezeryan olmustu surekli ben de boyleydim, benimki de boyleydi falan diyip sinirimi bozdu:KK47:

QUOTE=littlemisspink;25010633]benım doktorum nuray durmusu önermişti
Nuray Durmus hem ebelik yuksek okulu mezunu hem de daha sonra mımarsınan fotografcılık mezunu oldugu ıcın
doğum sırasında doktorları rahatsız etmeden fotografları cekıyor hemde 4 yıllık fotografcılık okudugu ıcın cogu hobı olarak işe baslayan kişiden daha farklı fotograflar yakalayabılıyor demıstı .

Bir arkadasım da çişseren korkutu önermişti. Onun da fotograflara bayıldım
Çiseren korkut'un da babası cerrahmış babasının amelıyat resımlerını cekerken bu işe başlamış sanırım[/QUOTE]

Ciserenin fotolari harika fakat 750 lira istiyor, trink para:-) hesaba havale bile kabul etmiyor, o kadar meshur olmus ki daha yeni 1,5 milyon liraya manzarali daire almis floryadan:-) bizim arkadaslar ona cektirdi ordan biliyoruz. Ben de 250-300 e birine bakiyorum ama bulamadim.

Tansell

Umaygulay

Oznur_u

Ve ben

Degil mi? baska var mi?

Beni unuttunuz! Normal dogumu bekliyorum ben de ama hic bir belirti yok. Zaten ben de dogum fikrinden uzaklastim, herseyi kaniksadim.
Sanki karnim omur boyu boyle kocamandi, icinde gaz var falan gibi gelmeye basladi. O yuzden normal dogumu cok istiyorum, ciktigini gormeden bebege inanamiycam sanirim. O zaman da hormonlar zamaninda calismayip sut uretemeyebilir. Bence sezeryanda sutun gec gelme sebeplerinden biri de bu. Neyse ben bir ogle uykusunu zorliycam...

canlarım ben cıkıyorum ufaktan evımı toplayayım dusa gıreyım derken ezan okunmus olur namazı kılar hazırlanır cıkarım
hepınızı optum mubarek cuma saatı dularınızda benı unutmayın eger hastaneye yatacak olursa msj atarım yoksa gelınce olanları yazarım :KK54:

X