- 5 Kasım 2011
- 906
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #35.481
kızlar slm
siz anca sabah okursunuz ama ben anca fırsat buldum
yazıp çıkayım oğluşum uyanmadan...
bdt günü sancılandım hastahaneye gittik
nomal doğum isterken sancıların bi çoğunu çektim
veee oğluşum kakasını yaptı
acil sezeryana alındık
3 haziran 21.22 de
3.340 gr 53 cm özgür bebek hayatıma girdi
kokusu bi ömre bedel
en kısa zamanda sağlıkla hepiniz bu duyguyu tadın kızlar
sezeryan olduğu için sütüm gelmedi
3.gün geldi bu seferde çok geldi
süt ateşi olduk gögüsler doldu taştı
gögüs ucum benim hiç yok
bebiş çok zor alabiliyor
lansinoh rağmen berbat çatladı yara oldu
bepantene bailadım ama hiç bişey ii geşmiyoo
bugün acillik oldum enfeksiyon yapmış
sürekli sağıyorum makinayla bebiş emiyor amaaa dayanılcak gb değil
inş bunu yaşamazsınız
gögüs ucu olmayan arkadaşlar mutlaka gögüs ucu çıkasıcı alın
ve hastahaneye götürün
neyse kızlar daha sonra tekrar uğrarım
msj attınız çok mutlu oldum
çokkk sağ olun
benimde aklım hep sizde
tuanacm çok svndm yavruna kavuşmana allah analı babalıı buyutsn darısı bızlrn basına çok geçmiş olsn allhn iznyle gusel gunler szınle artıkkizlar gece 2den beri hastanedeyim sancim vardi acilma olmus yatisim yapildi doktorum gelince sezeryan olucam hayirlisiyla cepten giriyorum dua edin kizim kucuksaglikli olsun musait oldugum zaman tekrar yazarim saglicakla kalin
tanselcim hoş geldin...
genelde normal doğuranların dediği şey midem bulanmıştı doğum yaptığım gün diyorlar...hadi hayırlısı,sanırım bebeğimiz geliyor
kızlarrrr hepinize hayırlı cumalar
saat 06:00 dan beridir ayaktayım...
aslında gece boyu uyanıyorum ama üşeniyorum pc. açmaya...cupppp yatağa geri...
kaç gündür kötüydüm(k)
ama şimdi çok şükür orta şekerliden halliceyiz...daha da iyi olacağız inşallah...
annemde kalıyorum pazartesiden beri,eşim gececi olduğu için yalnız kalmama izin vermiyorlar...evimi çok özledim ama yapacak bir şeyde yok sanırım...idare edeceğim bir süre...
gündüzleri annemle birlikteyim,ya birileri geliyor ya da bir yerlere gidiyoruz...
çarşamba günüde annemin arkadaşındaydık
gittiğimiz yere bir kadın geldi çok ilginçtir ki bana birden dönüp...kızım senin bebeğin gece 3-4 gibi zamansız bir saatte gelecek ama çok bereketli bir halde gelecek,hiç beklemediğiniz bir toplu para girecek evinize,
bir de bebek doğduktan sonra çok üzülmeyeceğin bir ölüm haberi alacaksın dedi...
şaşırdım...kaldım öylece...
son günlerde korkuyordum yalnız kalmaya şimdi heçççç kalamam,tırstım resmen...kadın söyletiyorlar da seni daha fazla etkilemeyim dedi ve sustu...
bende olduğum yere pustum kaldım...sonra da hemen annemle ayrıldık oradan
başka başkaaaaa...ne yazayım dedim valla bu kadar aklıma geldi şimci...
bir şeftali yedim ama cıx bu oğlanı kandıramadım 1 bardak ta süt içeyim ben...haydin görüşürüz...
tuanacım Rabbim bir ömür sağlıkla beraber yaşamayı nasip etsin kuzunla size...hayırlı olsun...
yaralarına da üzüldüm bitkisel bir şeyler sürsen olmaz mı acaba??? bak şimdi ya içim kötü oldu...
kizlar gece 2den beri hastanedeyim sancim vardi acilma olmus yatisim yapildi doktorum gelince sezeryan olucam hayirlisiyla cepten giriyorum dua edin kizim kucuksaglikli olsun musait oldugum zaman tekrar yazarim saglicakla kalin
kizlar gece 2den beri hastanedeyim sancim vardi acilma olmus yatisim yapildi doktorum gelince sezeryan olucam hayirlisiyla cepten giriyorum dua edin kizim kucuksaglikli olsun musait oldugum zaman tekrar yazarim saglicakla kalin
kızlar slm
acil sezeryana alındık
3 haziran 21.22 de
kokusu bi ömre bedel
gögüs ucum benim hiç yok
bebiş çok zor alabiliyor
inş bunu yaşamazsınız
ve hastahaneye götürün
çokkk sağ olun
benimde aklım hep sizde
kızlarrrr hepinize hayırlı cumalar
saat 06:00 dan beridir ayaktayım...
aslında gece boyu uyanıyorum ama üşeniyorum pc. açmaya...cupppp yatağa geri...
kaç gündür kötüydüm(k)
ama şimdi çok şükür orta şekerliden halliceyiz...daha da iyi olacağız inşallah...
annemde kalıyorum pazartesiden beri,eşim gececi olduğu için yalnız kalmama izin vermiyorlar...evimi çok özledim ama yapacak bir şeyde yok sanırım...idare edeceğim bir süre...
gündüzleri annemle birlikteyim,ya birileri geliyor ya da bir yerlere gidiyoruz...
çarşamba günüde annemin arkadaşındaydık
gittiğimiz yere bir kadın geldi çok ilginçtir ki bana birden dönüp...kızım senin bebeğin gece 3-4 gibi zamansız bir saatte gelecek ama çok bereketli bir halde gelecek,hiç beklemediğiniz bir toplu para girecek evinize,
bir de bebek doğduktan sonra çok üzülmeyeceğin bir ölüm haberi alacaksın dedi...
şaşırdım...kaldım öylece...
son günlerde korkuyordum yalnız kalmaya şimdi heçççç kalamam,tırstım resmen...kadın söyletiyorlar da seni daha fazla etkilemeyim dedi ve sustu...
bende olduğum yere pustum kaldım...sonra da hemen annemle ayrıldık oradan
başka başkaaaaa...ne yazayım dedim valla bu kadar aklıma geldi şimci...
bir şeftali yedim ama cıx bu oğlanı kandıramadım 1 bardak ta süt içeyim ben...haydin görüşürüz...
tuanacım Rabbim bir ömür sağlıkla beraber yaşamayı nasip etsin kuzunla size...hayırlı olsun...
yaralarına da üzüldüm bitkisel bir şeyler sürsen olmaz mı acaba??? bak şimdi ya içim kötü oldu...
kızlar sımdı ben kaynanamın ust katında oturuyoruz ama ıyı hoslarda 3 yıldır evlıyız ama kocamla pek huzurlu olamadık bızde tasınmaya kara verdık kendı evımız varken sırf bebek olunca daha huzurlu olmak ıcın kıra odemeyı goze aldık
esımın iş yerınde bı tanıdıgının evı varmıs kıracı bosaltcak tutarsan demıs bızde ısteddıgımız semtte dıe atladık ama 2 ay oldu bu olay olalı bende dedım ohh kızım dogar kıracı cıkar tasınırız
bu aksam ev sahıbı aradı kıracı 21 hzıranda bosaltıyormus evı cok ısteyen var gel yarın eve bak dedı benımde zavallıu kocam benım hatun heran dogura bılır dıyor adama fırsat bulursam gelır bakarım dedı benım oyuzden yarın dogurmam lazım cunkı evı kacırmak ıstemıyorum 3+1 ebeveyn banyolu bı ev daha evde 2 yasında merkezı bıyerde
ayy benım nazlı kzıım dogmus olsaydı 21de ev bosalınca ben hemen tasınırdım ama sımdı bos eve kıra verıp kızımın ve benım toparlamayı beklememız lazım
nıe anlattım bu sıze bılmıyorum
kızlar slm
acil sezeryana alındık
3 haziran 21.22 de
kokusu bi ömre bedel
gögüs ucum benim hiç yok
bebiş çok zor alabiliyor
inş bunu yaşamazsınız
ve hastahaneye götürün
çokkk sağ olun
benimde aklım hep sizde
günaydın herkese.
boşver yaa
suyun iyiyse sen doktorun dediğine takılma
yanlış ölçmüştür de leke sürdürmemek için söylememiştir
aynısı umaygülayada oldu
gitti 3700 dedi, ertesi hafta gitti 3000 demiş
yanlış ölçtüm demiyor da bebek kilo vermiş demiş
bakma sen o ölçümlere falan
bak suyun da bebek de iyiymiş
herşey yolunda ne güzel
içine sinmediyse başka doktora git kilosuna baktır istersen
ama 2700-2800 civarı senin haftanda normal