2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kizlar gece 2den beri hastanedeyim sancim vardi acilma olmus yatisim yapildi doktorum gelince sezeryan olucam hayirlisiyla cepten giriyorum dua edin kizim kucuksaglikli olsun musait oldugum zaman tekrar yazarim saglicakla kalin
tuanacm çok svndm yavruna kavuşmana allah analı babalıı buyutsn darısı bızlrn basına çok geçmiş olsn allhn iznyle gusel gunler szınle artık

nursenacm dun demiştim bakta erkn gelmsn bgun yarn dıe gelmiş valla gözn aydn darsı basmıza ii hberlerını beklıorrz cnmmmmm opüyrmm

tanselcim hoş geldin...
genelde normal doğuranların dediği şey midem bulanmıştı doğum yaptığım gün diyorlar...hadi hayırlısı,sanırım bebeğimiz geliyor

evet cnm gecen bırı demsıtım ama kım mınılya dıe hatırlıyorum ama yalan olmasın
ama sankı benımkı stretten gıbı gelıyor artık fenalardaayım hersabah kalk hersabah tık yok

kızlarr gunaydn bnm sezeryn trıhım 14 haziran haftya perşmbe am belim kopuo agırlıktn iice zorlnıorm
inş. o güne kadar bekler bu arada gebelık kasntısı basladı gecn hafta ilaç suremdgmz içn zeytın yag suruorm şişliklerm inmiş sönmeye basladı
her yerm herkes frkında cok ilgınç ama sevndımm gergnlıgm faln kalmadı neden acabaa

günaydın gece kuşları sizioku oku bitmedi,ben doğum haberi beklerken,taze annemiz tuana yı gördüm,allah bebişine sağlık versin,ömürlü olsun..bu arada hayırlı cumalar,rabbim dualarımızı kabul etsin..

Günaydin herkese
Cok güzel uyumusum bugun
Esim uyku sersemligi ile bana hadi kalk demese hala uyuyor olacaktim

Ne dusuncesiz gicik bir kadinmis o

kizlar gece 2den beri hastanedeyim sancim vardi acilma olmus yatisim yapildi doktorum gelince sezeryan olucam hayirlisiyla cepten giriyorum dua edin kizim kucuksaglikli olsun musait oldugum zaman tekrar yazarim saglicakla kalin

Canim Allah kolaylik versin

canım hayırlısı olsun güzel haberler alırız inş.

Günaydın kızlar sabah 7'de uyandık eşimle kahvaltı yaptık.. Geçmişi okudum geldim. İnanılmaz bel ağrısı var bacaklarımda halsizlik ve uyukusuzluk

gözün aydın canım, ne güzel sağlıkla almışsın bebişini kucağına. Sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah.
Gööğüs problemin de geçer tez zaman da inşallah. genel de 1 hafta 10 güne geçiyor diye duydum. umarım senin ki de tez zaman da iyileşir.

ayy hadi hayırlısı, cuma bugün bol bol dua edelim sana. Sağlıcakla alırsın bebişini kucağına inşallah.

yaaa ne tuhaf insanlar var. böyle şeylerden kim olsa rahatsız olur, bi de hamile kadına söylüyor. Allah bildiği gibi yapsın.

bugün biz de erkenciyiz, kociş erken uyandı. tam kahvaltıyı hazırlayacaktı ki bebek odamız geldi. kahvaltıya fırsat olmadı :)
biz oda için acele etmemiştik. yatak odamız için park yatak aldık, ilk 6 ay orada yatırırz bu arada odayı da ayarlarız diye. Anneannemizle dedemiz süpriz yaptılar oda için bize :) çok da güzel olmuş. sabah sabah çok mutlu oldum.

Gunaydin. Tanselcim ben de evi tasimak istiyorum, ama kayinvalide derdi falan yok tabii bizde.
Bizim ev 3+1 ama yetmiyor bize, hayalim bahce dublex bir ev. Seneye kizim ayaklaninca insallah oyle bir ev bulup hemen tasinicam.
Tebdili mekanda hayir vardir derler, kizin yeni evinizde buyusun ferah ferah herseyin hayirlisi olsun, birak baskalari dusunsun tasinma isini, sen yat keyfine bak

Gece cok muhabbet olmus, hangi birine ne yazayim bilemedim.
Tuanacim, senin ozgur yaramaz cikti, son anda da kaka mi yapilirmis, o kadar bekledi sipa bir iki saat daha bekleyememis cik cik cik!
Bakalim biz nolucaz, normal dogurmak isteyen kimsenin sancisi yok, normalden korkan herkes agri sanci icinde ben anlamadim bu isi.
Gezmek tozmak da fayda etmiyor, ben tamamen uzaklastim dogum fikrinden. Bakalim hayirlisi...
Annem geliyor kahvaltiya, gorusuruz kizlar...

Allah analı babalı büyütsün canım. sıkıntılı olsa da kurtulmak, bebişini kucağına almak çok güzel olsa gerek. inşallah sıkıntıların da biran önce geçer.

Alllah kurtarsın canım. güzel haberlerini bekliyoruz.

Minesualp selam yeniden :) Seni burada görmek güzel, ben gittim başak hanıma. Sevdim ve güven duydum. Bebeğin kalp atışlarını da dinledik 1 kaç saniye, o an anladım gerçekten mucizenin büyüklüğünü, daha çekirdek kadar ama kalbi atıyor Sorduğum sorulara cevap verişi, titizliği vs, ona güvenmemi sağladı. Şimdilik iyi gibiyiz ama bize cep numarasını vermeyi teklif etmedi açıkçası. Size nasıl ulaşırız diye sordum, poliklinik sekreterliğinden ulaşabilirsiniz dedi :26: Biz de ısrarla cebini istemedik şimdilik...Onun dışında akay epey fark çıkartıyor sgk'ya. Ultrason + muayene diye 92 lira fark çıkarttı, bir de tam kan ve idrar tahlili istedi ve 192 lira fark çıkardı. Tahlilleri dışarda yaptırmak istedim ben de.

günaydın kızlarr
geçmişe baktım geldim
tuana gelmiş ne güzel, şu kaka olayı geriyor beni
son zamanlarda hep bunu duyuyorum
göğüs ucu problemi de çok kötü
allah yardım etsin

nursenin de sancısı başlamış, sezeryan olacaktı zaten
hayırlı bir doğum diliyorum

veee tansell hala doğurmadı demek

ben de bugün kendimce erken uyandım
okuldaki arkadaşlar karneleri dağıttıktan sonra hep beraber kahvaltıya gidicez, onları bekliyorum, gelip alıcaklar beni

Banada gecen hafta 2835 gr demişti 1 hafta önden gidiyor demişti
dün kontrole gittiğimde 2773 gr cıktı
"aa zayıflamış mı" dedıgımde "hayır makınalar yanlış ölçüm yapabılıyor zaten % 15 hata payı her zaman mevcut" dedi
zaten cok kilolu bebekler istemıyoruz haftasıyla uyumlu düzenli gelişim göstersin bızım ıcın yeterlı kılosunu sakın cok kafana takma" dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…