2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

evet belkide öyle.. allah hepimizin sonunu hayretsin inşallah.. kimse istemez böyle olsun ama yaşanması gerekiyorsa yaşanacak...

Kader kismet .. Yasanmasi gerekiyorsa yasanacak evt.. Bebisleri dusunelim biz, her anne diyor ya kucagina alinca tum dunyayi unutuyorsun diye.. Ins unutulcak tum acilar.. Az kaldi

öyle yapıorum zaten... hayatta herşey bundan ibaretmiş gibi, allahım herkesin yavrusunu bağışlasın benimkinide. iyiki evlenmişim:KK52:

:-) amin cnm inş....Allah herkezin evladını sağ salim kucağına versin ve hayırlı doğumlar olsun..:-) yalnız mı yaşıyorsun ailenlemi.

Kader kismet .. Yasanmasi gerekiyorsa yasanacak evt.. Bebisleri dusunelim biz, her anne diyor ya kucagina alinca tum dunyayi unutuyorsun diye.. Ins unutulcak tum acilar.. Az kaldi
bugün yazını gördüm cvp attım.. canım hakkımızda hayırlısı hiiiiç tınlama rabbim bizi ödüllendirdide bebeklerimizi verdi:KK49:baksana aynı zamanda doğcaklar inşallah:KK52:allahım bebişlerimize uzun ömür versin inşallah...biz annnelerinide başından eksik etmesin

:-) amin cnm inş....Allah herkezin evladını sağ salim kucağına versin ve hayırlı doğumlar olsun..:-) yalnız mı yaşıyorsun ailenlemi.

ailemle canım. beni bırakmazlar bende onları tabi.. bebeğimin ve benim onlara ihtiyacı var şimdi ve sonrada.. allahım ailemi başımızdan eksik etmesin..

ailemle canım. beni bırakmazlar bende onları tabi.. bebeğimin ve benim onlara ihtiyacı var şimdi ve sonrada.. allahım ailemi başımızdan eksik etmesin..

amin cnım.allah onları başımızdan eksik etmesin.sizin topik kalabalıklaşmaya başladı.ben bi kendi topiğime bakayım ne var ne yok .-) arada bizimkinede gel..gene yazışırız inş.hayırlı doğumlar.Allah yardımcımız olsun cnm.bi süre nete giremicem eşim izne çıkıo.memlekete gidcez.muhtemelen döndüğümde doğum yapmış olacaksın.ozman yazışırız cnm :-)

amin cnım.allah onları başımızdan eksik etmesin.sizin topik kalabalıklaşmaya başladı.ben bi kendi topiğime bakayım ne var ne yok .-) arada bizimkinede gel..gene yazışırız inş.hayırlı doğumlar.Allah yardımcımız olsun cnm.bi süre nete giremicem eşim izne çıkıo.memlekete gidcez.muhtemelen döndüğümde doğum yapmış olacaksın.ozman yazışırız cnm :-)

tamam canım.. allaha emanet olun..

bugün yazını gördüm cvp attım.. canım hakkımızda hayırlısı hiiiiç tınlama rabbim bizi ödüllendirdide bebeklerimizi verdi:KK49:baksana aynı zamanda doğcaklar inşallah:KK52:allahım bebişlerimize uzun ömür versin inşallah...biz annnelerinide başından eksik etmesin

Aminnn ki ne aminnn.. Buyuk tesaduf oldu. Dogumlarimizda cok yakin.. Allah hepimize tum hamilelere saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin. Sen benden erkenci cikmissin ne guzel hamileligin basinda bosanmissin. Ben 3. Aydan itibaren ayri yasiyodum ama Benim davam yeni acildi. Bu yuzden cok stresli geciyor bu gunler.. Ama dedigin gibi Allah odullendirdi, bi yerdn aldi bi yerdn verdi sanki.. Hemde gercek sonsuz askla.. Dogumu nasil ayarliyacaksin? Cagircak misin? Bole seyleri dusunmekten cok yoruldum ben bitk

Aminnn ki ne aminnn.. Buyuk tesaduf oldu. Dogumlarimizda cok yakin.. Allah hepimize tum hamilelere saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin. Sen benden erkenci cikmissin ne guzel hamileligin basinda bosanmissin. Ben 3. Aydan itibaren ayri yasiyodum ama Benim davam yeni acildi. Bu yuzden cok stresli geciyor bu gunler.. Ama dedigin gibi Allah odullendirdi, bi yerdn aldi bi yerdn verdi sanki.. Hemde gercek sonsuz askla.. Dogumu nasil ayarliyacaksin? Cagircak misin? Bole seyleri dusunmekten cok yoruldum ben bitk
canım ben tek celsede boşadım 2 günde bitirdim hakimle konşp... boşandık 2gün sonra öğrendim bebeği. bilmiyorum çağırma konusunda istiyorum aslında bebeği ilk babasının kucaklarına veriyorlar bende mahrum etmek istemiyorum bebeğim babasının kokusunu alsın hemen istiyorum çünkü bide bebeğini bilsin içine sindirsin herşeyinde bulunsunki nasıl bi eşşek olduğunu anlasın istiyorum:KK34: bence sende çağır gelirse. kontrollerini soruyor sağlığını takip ediyor ama daha bana demedi hastaneye çağır onu nasıl yapcamkii:KK53:

kızlar slm
siz anca sabah okursunuz ama ben anca fırsat buldum
yazıp çıkayım oğluşum uyanmadan...
bdt günü sancılandım hastahaneye gittik
nomal doğum isterken sancıların bi çoğunu çektim
veee oğluşum kakasını yaptı
acil sezeryana alındık
3 haziran 21.22 de
3.340 gr 53 cm özgür bebek hayatıma girdi
kokusu bi ömre bedel
en kısa zamanda sağlıkla hepiniz bu duyguyu tadın kızlar

sezeryan olduğu için sütüm gelmedi
3.gün geldi bu seferde çok geldi
süt ateşi olduk gögüsler doldu taştı
gögüs ucum benim hiç yok
bebiş çok zor alabiliyor
lansinoh rağmen berbat çatladı yara oldu
bepantene bailadım ama hiç bişey ii geşmiyoo
bugün acillik oldum enfeksiyon yapmış
sürekli sağıyorum makinayla bebiş emiyor amaaa dayanılcak gb değil
inş bunu yaşamazsınız

gögüs ucu olmayan arkadaşlar mutlaka gögüs ucu çıkasıcı alın
ve hastahaneye götürün

neyse kızlar daha sonra tekrar uğrarım
msj attınız çok mutlu oldum
çokkk sağ olun
benimde aklım hep sizde

kızlarrrr hepinize hayırlı cumalar
saat 06:00 dan beridir ayaktayım...
aslında gece boyu uyanıyorum ama üşeniyorum pc. açmaya...cupppp yatağa geri...
kaç gündür kötüydüm(k)
ama şimdi çok şükür orta şekerliden halliceyiz...daha da iyi olacağız inşallah...
annemde kalıyorum pazartesiden beri,eşim gececi olduğu için yalnız kalmama izin vermiyorlar...evimi çok özledim ama yapacak bir şeyde yok sanırım...idare edeceğim bir süre...
gündüzleri annemle birlikteyim,ya birileri geliyor ya da bir yerlere gidiyoruz...
çarşamba günüde annemin arkadaşındaydık
gittiğimiz yere bir kadın geldi çok ilginçtir ki bana birden dönüp...kızım senin bebeğin gece 3-4 gibi zamansız bir saatte gelecek ama çok bereketli bir halde gelecek,hiç beklemediğiniz bir toplu para girecek evinize,
bir de bebek doğduktan sonra çok üzülmeyeceğin bir ölüm haberi alacaksın dedi...
şaşırdım...kaldım öylece...
son günlerde korkuyordum yalnız kalmaya şimdi heçççç kalamam,tırstım resmen...kadın söyletiyorlar da seni daha fazla etkilemeyim dedi ve sustu...
bende olduğum yere pustum kaldım...sonra da hemen annemle ayrıldık oradan

başka başkaaaaa...ne yazayım dedim valla bu kadar aklıma geldi şimci...
bir şeftali yedim ama cıx bu oğlanı kandıramadım 1 bardak ta süt içeyim ben...haydin görüşürüz...

tuanacım Rabbim bir ömür sağlıkla beraber yaşamayı nasip etsin kuzunla size...hayırlı olsun...
yaralarına da üzüldüm bitkisel bir şeyler sürsen olmaz mı acaba??? bak şimdi ya içim kötü oldu...

kizlar gece 2den beri hastanedeyim sancim vardi acilma olmus yatisim yapildi doktorum gelince sezeryan olucam hayirlisiyla cepten giriyorum dua edin kizim kucuksaglikli olsun musait oldugum zaman tekrar yazarim saglicakla kalin

kizlar gece 2den beri hastanedeyim sancim vardi acilma olmus yatisim yapildi doktorum gelince sezeryan olucam hayirlisiyla cepten giriyorum dua edin kizim kucuksaglikli olsun musait oldugum zaman tekrar yazarim saglicakla kalin

tatlım hakkınızda hayırlısı olsun...
dualarım sizinle...Rabbim kızını kucağına aldığın zaman tüm sıkıntılarını,sancılarını unutturacak inşallah...
bizlere de dua et doğuma girerken...

bu arada 2 tane hurma yedim benim paşa içimde sirtaki yapıyor :KK1:

gunaydın kızlar uykum kactı :KK52:

actım tv hem haber ızlıyorum hem bısıler yıyorum ınanılmaz bı mıgde bulantısı ıle kalktım bıseyler yıyınce daha ıyıyım ama anlamadım neden sanırım bugunun sıtrestı mıgdeme vurdu :KK31:

tanselcim hoş geldin...
genelde normal doğuranların dediği şey midem bulanmıştı doğum yaptığım gün diyorlar...hadi hayırlısı,sanırım bebeğimiz geliyor :nazar:

X