- 22 Mart 2012
- 613
- 0
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #35.501
Tansell merak ediyorum seni bugün kontrolün vardı.. Umarım herşey yolundadır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada gecen hafta 2835 gr demişti 1 hafta önden gidiyor demişti
dün kontrole gittiğimde 2773 gr cıktı
"aa zayıflamış mı" dedıgımde "hayır makınalar yanlış ölçüm yapabılıyor zaten % 15 hata payı her zaman mevcut" dedi
zaten cok kilolu bebekler istemıyoruz haftasıyla uyumlu düzenli gelişim göstersin bızım ıcın yeterlı kılosunu sakın cok kafana takma" dedı
tuanacim gozun aydin kavusmussun yavruna Allah uzun saglikli hayirli omurler versin.
kizlar gunaydin gogus ucu yarasi ilk gunler bende yasadim buna ragmen bebisim sarilik olmasin diye surekli emzirdim ayni zamanda ben gunde 1 kasik sekerli suda verdim bebegime sarilik falan olmadi cok sukur. gogus ucu yaralarina lansinoh fayda etmiyor ben suanda kullaniyorum emzirmeden once rahatlatiyo biraz ama asil ilac garmastan pomad 1 gunde gecirdi benim yaralarimi ama emzirmeden once yikamak gerekiyo bence yaniniza bu merhemden alin cok faydasini gorursunuz. bir yontem daha var ama onu burda soylemeyeyim beni kinayabilirsiniz buda cokcok etkili kocakari isi bende inanmazdim dayanilmayacak aci cektigim icin bir deneyeyim dedim ki denedigim andaki rahatligi hissettim ve bu sekilde gecti
tuanacim gozun aydin kavusmussun yavruna Allah uzun saglikli hayirli omurler versin.
kizlar gunaydin gogus ucu yarasi ilk gunler bende yasadim buna ragmen bebisim sarilik olmasin diye surekli emzirdim ayni zamanda ben gunde 1 kasik sekerli suda verdim bebegime sarilik falan olmadi cok sukur. gogus ucu yaralarina lansinoh fayda etmiyor ben suanda kullaniyorum emzirmeden once rahatlatiyo biraz ama asil ilac garmastan pomad 1 gunde gecirdi benim yaralarimi ama emzirmeden once yikamak gerekiyo bence yaniniza bu merhemden alin cok faydasini gorursunuz. bir yontem daha var ama onu burda soylemeyeyim beni kinayabilirsiniz buda cokcok etkili kocakari isi bende inanmazdim dayanilmayacak aci cektigim icin bir deneyeyim dedim ki denedigim andaki rahatligi hissettim ve bu sekilde gecti
sdağol canım düşündğün için daha bekliyıorum son 4 günümhadi gözün aydın canım... gün boyu topiği takip ettim seni göremeyince kesin doğum yapmıştır dedim...darısı benim bebişe geçen hafta doğum kanalına girdi demişti bu haftada tam değil dedi nişanım da geldi hala doğum yapmadım...
kızlar prensesim uyurken biraz ayrıntı yazayım istedim...06,06,2012 saat 13,30da normal doğumla kızım dünyaya geldi kilosu 3210gr ismi bade darısı bekleyen diğer tüm arkadaşlarımın başına allahım bir avazda kurtarsın fırsat buldukça yazıp takip etmeye çalışcam hepiniz kendinize iyi bakın
sizler için bide fotoğraf koyuyorum nolur maşşallah deyinEki Görüntüle 439688
Minesualp selam yeniden :) Seni burada görmek güzel, ben gittim başak hanıma. Sevdim ve güven duydum. Bebeğin kalp atışlarını da dinledik 1 kaç saniye, o an anladım gerçekten mucizenin büyüklüğünü, daha çekirdek kadar ama kalbi atıyor Sorduğum sorulara cevap verişi, titizliği vs, ona güvenmemi sağladı. Şimdilik iyi gibiyiz ama bize cep numarasını vermeyi teklif etmedi açıkçası. Size nasıl ulaşırız diye sordum, poliklinik sekreterliğinden ulaşabilirsiniz dedi :26: Biz de ısrarla cebini istemedik şimdilik...Onun dışında akay epey fark çıkartıyor sgk'ya. Ultrason + muayene diye 92 lira fark çıkarttı, bir de tam kan ve idrar tahlili istedi ve 192 lira fark çıkardı. Tahlilleri dışarda yaptırmak istedim ben de.
işe yarıyorsa paylaş bence bilmemizde fayda var
günaydın arkadaşlar sonnn 4 günümmm
bebek doğum kanalındaymış yalancı sancılarımda var ama
bilemiyorum ne zaman doğuracağım
tecrübeli birileri varmı bana tavsiye verecek daha ne kadar bekleyeceğim yaaa
doktor beklenen doğum tarihine kadar bekleyelim dedi
sonra duruma göre bir hafta daha bekleyebliriz dedi
o zamanda gelmezse suni sancı verirmiş
ha şimdi ha yarın diye diye bekliyorum işte
beni arayıp daha doğurmadınmı diyenlerden bıktım usandım resmen
bu arada kızlar doğum fotoğrafcısı aradı bugün beni tlf n o mu dr.umdan almış 250 liraya
500 tane fotoğref ve cd
10 tanesi büyük olmak üzere kağıtt baskı dedi fiyat nasl sizce
fotoğrefcı düşünen varmı
sdağol canım düşündğün için daha bekliyıorum son 4 günüm
maaşallah canım allahım esirgesin çok tatlı...
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama Doğum fotoğrafcısı 250 TLye cok uygun geldı bana
İstanbulda 700 den baslayım 2000 lere cıkıyorlar bende bırkac tanesıyle görüştüm ama net olarak karar veremedım
peki paylasayim hergun muhakkak ilik bir dus alinacak ve her emzirmeden once meme ucunuza kendi tukurugunuzu sureceksiniz emzirme bittikten sonrada memeyi kapatirkende yine tukurugunuzu surup kapatacaksiniz yara falan olmuyo olan yarayida iyilestiriyor mucizevi bir formul deneyip denememek size kalmis ben dayanamadigim son noktada bunu uyguladimm sonuc mukemmel
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama Doğum fotoğrafcısı 250 TLye cok uygun geldı bana
İstanbulda 700 den baslayım 2000 lere cıkıyorlar bende bırkac tanesıyle görüştüm ama net olarak karar veremedım
bana da çok uygun geldi 250. en uygun 500 falan diyolar çünkü.
ilk zamanlar bir iki kere ben de fazla verdim ama ne kadardı hatırlamıyorum canım. dışarda yaptırmak en mantıklısı. bi de ben ilk yapılan bir sürü test vardı onları başka hastanede yaptırdım. evime yakın biyerdi. 2 kez 19 mayıs hastanesinin doktoruna gitmiştim. hiç özel hastaneye benzemiyordu ve orada bile o testler 100 tl para ödemiştim.
işte ilk zamanlar biraz tuzlu olacak diye hastane değiştirmeyi fatihe geçmeyi düşündüm. ama sonra doktr değiştirmek istemediğim için kaldım.
telefon numarasını da ben hemen almamıştım. biraz ilerledikten sonra verebilir diye umuyorum. ben genelde poliklinikten ulaşmaya çalışıyorum. çok acil bişey olur ya da ulaşamazsan cebini arıyorum. o da 3-4 kez oldu sadece. ha bi de şu var başak hanım benim arkadaşımın eşiyle aynı hastanede çalışmış. ve ilk gittiğimde sizin isminizi arkadaşımdan aldım falan dedim. onun etkisi mi bilmiyorum. ama bana kartını vermişti 3. gidişimde falan. dediğim gibi acil bi durumda cepten ulaşabilirsin dedi.