-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #35.461
anladım cnm.biraz zor bir durum ama olsun her işte bir hayır vardır.bölesi senin için daha hayırlıdır.
evet belkide öyle.. allah hepimizin sonunu hayretsin inşallah.. kimse istemez böyle olsun ama yaşanması gerekiyorsa yaşanacak...
öyle tabi ki cnm.hakkımızda hayırlısı.sen şimdi sadece bebeğine odaklan.sağ salim kucağına almayı düşün.
evet belkide öyle.. allah hepimizin sonunu hayretsin inşallah.. kimse istemez böyle olsun ama yaşanması gerekiyorsa yaşanacak...
öyle yapıorum zaten... hayatta herşey bundan ibaretmiş gibi, allahım herkesin yavrusunu bağışlasın benimkinide. iyiki evlenmişim
bugün yazını gördüm cvp attım.. canım hakkımızda hayırlısı hiiiiç tınlama rabbim bizi ödüllendirdide bebeklerimizi verdiKader kismet .. Yasanmasi gerekiyorsa yasanacak evt.. Bebisleri dusunelim biz, her anne diyor ya kucagina alinca tum dunyayi unutuyorsun diye.. Ins unutulcak tum acilar.. Az kaldi
amin cnm inş....Allah herkezin evladını sağ salim kucağına versin ve hayırlı doğumlar olsun.. yalnız mı yaşıyorsun ailenlemi.
ailemle canım. beni bırakmazlar bende onları tabi.. bebeğimin ve benim onlara ihtiyacı var şimdi ve sonrada.. allahım ailemi başımızdan eksik etmesin..
amin cnım.allah onları başımızdan eksik etmesin.sizin topik kalabalıklaşmaya başladı.ben bi kendi topiğime bakayım ne var ne yok .-) arada bizimkinede gel..gene yazışırız inş.hayırlı doğumlar.Allah yardımcımız olsun cnm.bi süre nete giremicem eşim izne çıkıo.memlekete gidcez.muhtemelen döndüğümde doğum yapmış olacaksın.ozman yazışırız cnm
tamam canım.. allaha emanet olun..
bugün yazını gördüm cvp attım.. canım hakkımızda hayırlısı hiiiiç tınlama rabbim bizi ödüllendirdide bebeklerimizi verdibaksana aynı zamanda doğcaklar inşallah allahım bebişlerimize uzun ömür versin inşallah...biz annnelerinide başından eksik etmesin
canım ben tek celsede boşadım 2 günde bitirdim hakimle konşp... boşandık 2gün sonra öğrendim bebeği. bilmiyorum çağırma konusunda istiyorum aslında bebeği ilk babasının kucaklarına veriyorlar bende mahrum etmek istemiyorum bebeğim babasının kokusunu alsın hemen istiyorum çünkü bide bebeğini bilsin içine sindirsin herşeyinde bulunsunki nasıl bi eşşek olduğunu anlasın istiyorumAminnn ki ne aminnn.. Buyuk tesaduf oldu. Dogumlarimizda cok yakin.. Allah hepimize tum hamilelere saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin. Sen benden erkenci cikmissin ne guzel hamileligin basinda bosanmissin. Ben 3. Aydan itibaren ayri yasiyodum ama Benim davam yeni acildi. Bu yuzden cok stresli geciyor bu gunler.. Ama dedigin gibi Allah odullendirdi, bi yerdn aldi bi yerdn verdi sanki.. Hemde gercek sonsuz askla.. Dogumu nasil ayarliyacaksin? Cagircak misin? Bole seyleri dusunmekten cok yoruldum ben bitk
kizlar gece 2den beri hastanedeyim sancim vardi acilma olmus yatisim yapildi doktorum gelince sezeryan olucam hayirlisiyla cepten giriyorum dua edin kizim kucuksaglikli olsun musait oldugum zaman tekrar yazarim saglicakla kalin