- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #1.481
yok canım niye bana taş attıgını düşüniyim aşk olsun aklımın ucundan bile geçmedi.burdaki kimsenin art niyetli oldugunu sanmıyorum zaten ben
amaann oldugu kadar.
ennn önemlisi o alyanslar parmaklara gircek mi gircek bu kadaarrrr :103:
gelincikler dicle&murat'in nisan fotograflarina bakanlar varmi? :44:
dicelnin saci cok hosuma gitti bende ni$anda o sekilde yapsam olurmu sizce kizlar?
bende sizi sevioooreee lila pink bal emyay nilay ve diger 2012 gelincikleri nihayetinde ayni telaslari paylasiyoruuuzz
mervem dimi canim bende zaten sade bisey ariyordum tacta takilirsa saclarin gözümün önüne gelmesini engellemis olur sade ama $ík olur diye düsündüm..
lilam tesekkürler bencede dicleyece cok yakismis ama benim sac rengim koyu kahve rengi yani onuda söylemis olayim hehe :)))
insaAllah cici bi elbisede bulurum cok mutlu olurum o zaman
aaaa yapamadım yaa :s
her şeyini bohçanın içine yerleştiriceksin. Ama paketlerinden çıkar mesela iç çamaşırı peketliyse çıkar üst üste koy bağla kurdela yap güzel olur. ben öyle yapıcam. Kurdela yaptıklarını da bohçaya diz. Hepsi bir bohçaya yetmez zaten yetmiyenler içinde gene mukaavadan zemin yap. üstüne diz tülle sar
morrrr mürdüm lila pempe patlıcann
yatak örtümün rengi
morrrr mürdüm lila pempe patlıcann
yatak örtümün rengi
olsun canim..
gömleklerde mesela plastik folyonun icinde onlarida cikarayim yani mutlaka diyosun öylemi?
hangisi nen
bende mor istiyorum yatak örtümü
Çok güzeL canımmm güLe güLe tak =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?