2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
meliscim nişanında maniküre gidersen parmaklarının ucu nişan boyu sızlayabilir benden söylemesi.
evde kendin tırnak etlerini geri ititrip kes güzelce krele.riskli biraz manikür işi

canim ni$anda gidicem derken yani ni$andan önce gideyim diyorum..

riskli derken neden riskli canim?

manikur pedikur riskli seyler degildr.tabiki yapan kisi cok onemli kullandgi torpu vs dezenfekte edilms olmali ama onun disinda agri sizi die bsy yok oyle olsa kimse yaptrmaz ki sanirm kotu bi deneym yasamssn sen o yuzdn sizlama olms..bende yaptriorm ama tirnaklarm sizlamaktan ziyade rahatliyor..

ayy benim tırnak diplerim sızım sızım sızlamıştı

Demekki iyi biLmıodu yapan kuşumm etLeri keserken acıttı =(((

Ben dedıgım gibi her ay yaptırıorum mutLaka cunku kendı tırnakLarımı hep yamuk keserim kabiLiyetsizim bu konuda =)) Hem manıkur-pedikur yaptırıorum bide french miss gibi oLuo =))

ben kendi adima iyiyim cok sükür :)

eveeet kimi $afak sayiyor kimi hazirlik yapiyor :61:

gelincikler bu arada aklima mühim bi soru geldi :9:

bana manikür hakkinda yardimci olabilirmisiniz?

ni$andan önce maniküre gitmek istiyorum.. hayatimda hiiic gitedim amaa :78:

üst üste 3-4 defa yaptırırsan her zaman yaptırmak gerekiyor.
ama nişanımda mutlaka gideceğim. Nişanımdan 1 hafta önce kaş bıyık ve ağdaya
c.tesi akşamıda manikür pediküre gideceğim. French yaptıracağım çünkü bozulmasın her zaman yaptırmıyorum manikür eserseee :))

Son düzenleme:
Ayyy gzmvs selam vereceğim her seferinde konuya dalıyorummm hoş geldim.

Hani derler yaa "ben öyle çok bakımlı bir kız değilim" diye
Ben hiç değilim. Ayy çok paspalımdır. Benle ye iç gez gül oynaaa hobaaa hepsine varım ama ne bir türbanımı düzgün uydururum ne yüzüme ne gözüme kalem sürerim. Hobaa :32: çok da memnunum :))

nilay ve pinkcigim saclarim uzun evet o yüzden acik model istiyordum cünkü dügünde topuz olacak :)

gelincikler maniküre gelince:

ben malesef ki tirnaklarima pek özen veren biri degildim amma simdi nisan olayinda cok mühim olacak o yüzden güzel olmasi gerek..

deneyimi olanlar --> maniküre gitmeden önce tirnaklarimi haliyle uzatmam gerekiyor degilmi? baska ne yapmam lazim gitmeden önce?

fiyat konusunda bilgi verebilirmisiniz? birde manikür yapan özel yerlermi vaaar yoksa kuaförde yapiyormuu? :9:

esma canim kas biyik ve agda derken tepeden tirnaga bi temizleme yaptirakcasin dimi? ben türkiyede hic agda yaptirmadim dahasi kendim bile agda yapmadim epilatör veet kremi ve arada bir jiletle idare ediyorum..

biyik ve ka$ sorun degil onlari kuaförde yaptirmayi düsünüyorum bende.. ama agda icin yine özel yerler mi var? ve ayiptir söylemesi agdaya gitmeden önce ne kadar beklemem gerekiyor? yani ben haziranin 25inde TRye gidiyorum gitmeden önce jiletle temizleme yapsam hemencik uzayacak yine ni$anda sonun yani 2bucuk hafta sonra olacak agda o kadar uzun süre dayanirmi :))

birdeee baska aklima gelen manikürede o zaman ilk trye gittigim zaman mi gideyim? yoksa ni$ana yakin bir zamanda mi gideyim??

cok soru oldu kusura bakmayiiin :71::71::71:

Ben hiç değilim. Ayy çok paspalımdır. Benle ye iç gez gül oynaaa hobaaa hepsine varım ama ne bir türbanımı düzgün uydururum ne yüzüme ne gözüme kalem sürerim. Hobaa :32: çok da memnunum :))

Hosbuldk cnm :) onemli olan senin nasil mutlu oldgn ,turban uydurmak fln bos :)

MeLiscim manikür konusunda tırnakLarın uzun oLursa iyi oLur cunku onLar bırazcık keser yada törpüyLe düzeLtirLer...Manıkure gıtmeden once yapıcagın bişi yok =) Orda zaten onLar eLini sabunLu suda bekLetip yumuşatıoLar ve manıkur bıttıkten snra yıne yumuşatıcı kremle ovuoLar eLini cok rahatLıosun snrada ıstegıne gore oje ya da french yaptırıosun...
Kuaförlerde yapıLıo manıkur ama dikkat et kuLLandıgı aracların dezenfekte OLmasına
Fiyat konusuna geLınce ben manıkuru 10 TL'ye yaptırıorum...

ben seni boşuna bu kadar sevmedim :69:
aynıyız yaaaaaaaa :77:
bende sevmem süslenmeyi püslenmeyi.
kalemi eğer düğüne falan gidiyosan çekerim.
paspalımda paspalım :60:
ama bende memnunum :64:

MeLiscim manikür konusunda tırnakLarın uzun oLursa iyi oLur cunku onLar bırazcık keser yada törpüyLe düzeLtirLer...Manıkure gıtmeden once yapıcagın bişi yok =) Orda zaten onLar eLini sabunLu suda bekLetip yumuşatıoLar ve manıkur bıttıkten snra yıne yumuşatıcı kremle ovuoLar eLini cok rahatLıosun snrada ıstegıne gore oje ya da french yaptırıosun...
Kuaförlerde yapıLıo manıkur ama dikkat et kuLLandıgı aracların dezenfekte OLmasına
Fiyat konusuna geLınce ben manıkuru 10 TL'ye yaptırıorum...

Anladim canim cok tesekkür ederim. Kuaför olmasa yani has manikürcüler var öylemi canim? Birde biraz cekiniyorum yani tirnaklarim özensiz oldugu icin. Ama o insanlar nasilsa alismistir her türlü tirnaklari görmeye dimi? Peki sence ne zaman gitsem yani nisandan bir kac gün önce mi gideyim yoksa türkiyeye gittigim de ilk firsatini bulunca mi gideyim maniküre? :61:

ben seni boşuna bu kadar sevmedim :69:
aynıyız yaaaaaaaa :77:
bende sevmem süslenmeyi püslenmeyi.
kalemi eğer düğüne falan gidiyosan çekerim.
paspalımda paspalım :60:
ama bende memnunum :64:

kiskandim simdi :9:
benim sizden tek farkim basörtülü olmayisim yoksa bende süslü kokana degilim :9:

aklima gelmisken gecen yaz pa$amla bulustugumuzda beni hep makyajli saniyomus bu deli ya :9:
ama ben bi hafif sürme cekiyodum..

beyaz tenliyim yazin cok azicik bi renk kelmisti yüzüme günesten onun disinda da bi krem sürüyorum yüzüme..

dügün seyranlarada coook uzun zaman oldu hic gitmeyeli :8: hani deseniz ki özen göstereyim kendime..

o yüüüzden bu ni$an yüzünden biraz cok cok cok heyecanliyim ve korkuyorum :78:

Ağda konusunda bu fırsatLarLa iLgili bi siteden haLam bana lazer epiLasyon aLmıs 8 seans 65TL bikini ve koLtuk aLtı :66: 3 seans oLdu o kdr memnunum Kiii aLdıkLarı yerLerde resmen cıkmıo =) Ki ben esmerım kıL probLemım cok =) epiLasyon makınesi ve jılet kuLLanıodum :S agda da işte 3-4 ayda bir akLıma eserse...
Şimdi bu bıtınce bacak dusunuorum valla cok rahat edıo ınsan...

nilay ve pinkcigim saclarim uzun evet o yüzden acik model istiyordum cünkü dügünde topuz olacak :)

gelincikler maniküre gelince:

ben malesef ki tirnaklarima pek özen veren biri degildim amma simdi nisan olayinda cok mühim olacak o yüzden güzel olmasi gerek..

deneyimi olanlar --> maniküre gitmeden önce tirnaklarimi haliyle uzatmam gerekiyor degilmi? baska ne yapmam lazim gitmeden önce?

fiyat konusunda bilgi verebilirmisiniz? birde manikür yapan özel yerlermi vaaar yoksa kuaförde yapiyormuu? :9:

esma canim kas biyik ve agda derken tepeden tirnaga bi temizleme yaptirakcasin dimi? ben türkiyede hic agda yaptirmadim dahasi kendim bile agda yapmadim epilatör veet kremi ve arada bir jiletle idare ediyorum..

biyik ve ka$ sorun degil onlari kuaförde yaptirmayi düsünüyorum bende.. ama agda icin yine özel yerler mi var? ve ayiptir söylemesi agdaya gitmeden önce ne kadar beklemem gerekiyor? yani ben haziranin 25inde TRye gidiyorum gitmeden önce jiletle temizleme yapsam hemencik uzayacak yine ni$anda sonun yani 2bucuk hafta sonra olacak agda o kadar uzun süre dayanirmi :))

birdeee baska aklima gelen manikürede o zaman ilk trye gittigim zaman mi gideyim? yoksa ni$ana yakin bir zamanda mi gideyim??

cok soru oldu kusura bakmayiiin :71::71::71:

ağda başta zor geliyor ama tam 1 ay rahatsın..Ağdaya gideceğin zamanı adet döneminden 5 gün önceye veya beş gün sonraya getirme. O zamanlar cilt daha hassas olup daha çok acıyor ( tecrübe ile sabit) Evet komple aldıracağım bikini bölgesi koltuk altı bacaklar ayak kalça kalçayı her zaman aldırmıyorum ama bu kez aldıracağım. bikini bölgesini 15 TL koltuk altı 5 TL bacaklar 10 TL kalça için 10 TL alıyorlar benm gittiğim yerde. Gittiğin yer çok çok lüks degilse semte göre de değişiyor. Fiyatlar genel olarak böyle. Biz istanbuldayız. manikürü de kuaförde yapıyorlar. Ama yapmayan yerler de var. Sorman gerekir. hımm bu arada jiletle aldıktan sonra 1 hafta beklesen yeterlidir ağda yapmak için. yani boyu çok kısa olmasın o zaman ağdadan çabuk sıyrılıyor gelmiyor

Son düzenleme:
Ağda konusunda bu fırsatLarLa iLgili bi siteden haLam bana lazer epiLasyon aLmıs 8 seans 65TL bikini ve koLtuk aLtı :66: 3 seans oLdu o kdr memnunum Kiii aLdıkLarı yerLerde resmen cıkmıo =) Ki ben esmerım kıL probLemım cok =) epiLasyon makınesi ve jılet kuLLanıodum :S agda da işte 3-4 ayda bir akLıma eserse...
Şimdi bu bıtınce bacak dusunuorum valla cok rahat edıo ınsan...

lazer epilasyonu bende düsünüyorum özellikle özel bölge icin ama simdi degil ancak evlendikten sonra cünkü o sesanslara gidebilecek vakit gerekiyor eh bende en fazla 3 hafta geliyorum trye :)

Anladim canim cok tesekkür ederim. Kuaför olmasa yani has manikürcüler var öylemi canim? Birde biraz cekiniyorum yani tirnaklarim özensiz oldugu icin. Ama o insanlar nasilsa alismistir her türlü tirnaklari görmeye dimi? Peki sence ne zaman gitsem yani nisandan bir kac gün önce mi gideyim yoksa türkiyeye gittigim de ilk firsatini bulunca mi gideyim maniküre? :61:

Has manikürcüLer eve geLio canım ve cok tuzLu oLuo fiyatLarı..Sen kuaföre git..Bişey oLmaz benım dıorum yamuk yumuk oLuo tırnakLarım bzn kendım kesıorum gıdıorum :D
Manikür de ağda gibi 25-30 günde geLio işte zamanı..
Bence nişana 2 gün kaLa yaptır ki french yaptırcaksan deforme oLmasın fazLa...

Back