2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kayinannemde bana mor nevresim takimi yaptirmis :9:

kiz bi sey daha sorucam benim kemer ve cüzdan icin ayri bi kutum yok bohcanin icine koysam olurmu sence?

yada senin dedigin gibi mesela kartondan zemin yapark üzerine koysam o sekilde pateklesem daha mi iyi olur?

evet olur öyle ama çok ufak bir parça olur o öyle. istersen yanına kalabalık yapsın diye. tesbihini takkesini flnda koyabilirsin.ya da şöyle yap ; mukavvayı kırmızı satenle kapla ama sateni bol tut germe.Kabarık olsun kemerle cüzdanı üstüne koy tülle. benimkinin kutusu var. onun kapağını açacağım tülle kaplayacağım

pink canim o kutular cok pahali degildir heralde dimi yani bo$ bitane o zaman direk kutusunu alirdim aslinda?

lila canim tamam az biraz hayal edebiliyorum simdi yine benim begenditim tarz gibi ne cok abartili ne cok sade cok hos olur bencede :nazar:

ben bi abiye yatak örtüsü kesin alcam ve mor olcak.
bi de krem alcam o da düz sade olcak.yatak odası mobilyamı bende beyaz lake istiyorum yaaaa :69:
moruda ilk çeyiz serilince sercem.
halılarımıda morlu beyazlı alcam.
annem şu kasnaktan yapılan tutkallı yatak odası takımları var yıldız şeklinde görmüşsünüzdür.
onun koyu lila bonculusundan almış bana çok tatlı :69:

hoşbulduukk:10:

iiyiim sizler nasılsınzz hazırlıklar tam gaz dewam göruorm ki :64:

ben kendi adima iyiyim cok sükür :)

eveeet kimi $afak sayiyor kimi hazirlik yapiyor :61:

gelincikler bu arada aklima mühim bi soru geldi :9:

bana manikür hakkinda yardimci olabilirmisiniz?

ni$andan önce maniküre gitmek istiyorum.. hayatimda hiiic gitedim amaa :78:

meliscim nişanında maniküre gidersen parmaklarının ucu nişan boyu sızlayabilir benden söylemesi.
evde kendin tırnak etlerini geri ititrip kes güzelce krele.riskli biraz manikür işi

ben bi abiye yatak örtüsü kesin alcam ve mor olcak.
bi de krem alcam o da düz sade olcak.yatak odası mobilyamı bende beyaz lake istiyorum yaaaa :69:
moruda ilk çeyiz serilince sercem.
halılarımıda morlu beyazlı alcam.
annem şu kasnaktan yapılan tutkallı yatak odası takımları var yıldız şeklinde görmüşsünüzdür.
onun koyu lila bonculusundan almış bana çok tatlı :69:

Biliyorum o modeli tatlım güle güle kullan:29:

ben kendi adima iyiyim cok sükür :)

eveeet kimi $afak sayiyor kimi hazirlik yapiyor :61:

gelincikler bu arada aklima mühim bi soru geldi :9:

bana manikür hakkinda yardimci olabilirmisiniz?

ni$andan önce maniküre gitmek istiyorum.. hayatimda hiiic gitedim amaa :78:

=)) Canım ne öğrenmek istiosun kii ben her ay manikür-pedikür yaptırıorumm

Back