• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
yok canım niye bana taş attıgını düşüniyim aşk olsun aklımın ucundan bile geçmedi.burdaki kimsenin art niyetli oldugunu sanmıyorum zaten ben :69:
amaann oldugu kadar.
ennn önemlisi o alyanslar parmaklara gircek mi gircek bu kadaarrrr :103:

ayyy o smiley ne kadar tatli öyle yaa :9:

evet canim kesinlikle hele bir hayirlisiyla o yüzükleri takalimda gerisi teferruat :69:

gelincikler dicle&murat'in nisan fotograflarina bakanlar varmi? :44:

dicelnin saci cok hosuma gitti bende ni$anda o sekilde yapsam olurmu sizce kizlar?

Aynen taş attıgı akLıma biLe geLmedi =) evet kımse art niyetLi değiL herkes düşüncesini payLaşıo
Sizi sevioooreee :69: :66:

bende şimdi ona baktım sana sölicektimki sen yazmışsın bu kadar olar :103: :69:
sana yakşır sende böyle bişey istiyodun zaten.

bende sizi sevioooreee lila pink bal emyay nilay ve diger 2012 gelincikleri nihayetinde ayni telaslari paylasiyoruuuzz :29:

mervem dimi canim bende zaten sade bisey ariyordum tacta takilirsa saclarin gözümün önüne gelmesini engellemis olur sade ama $ík olur diye düsündüm.. :69:

lilam tesekkürler bencede dicleyece cok yakismis ama benim sac rengim koyu kahve rengi yani onuda söylemis olayim hehe :)))

insaAllah cici bi elbisede bulurum cok mutlu olurum o zaman :61:

Son düzenleyen: Moderatör:
renk önemli deil tatlım model her renge yakışır.kesinlikle taş ta takmalısın.ben türbanıma taktırcam valla :12:

bende sizi sevioooreee lila pink bal emyay nilay ve diger 2012 gelincikleri nihayetinde ayni telaslari paylasiyoruuuzz :29:

mervem dimi canim bende zaten sade bisey ariyordum tacta takilirsa saclarin gözümün önüne gelmesini engellemis olur sade ama $ík olur diye düsündüm.. :69:

lilam tesekkürler bencede dicleyece cok yakismis ama benim sac rengim koyu kahve rengi yani onuda söylemis olayim hehe :)))

insaAllah cici bi elbisede bulurum cok mutlu olurum o zaman :61:

oLsun canımm modeL güzeL bence hatta koyu renk saça taç takarsan daha cok beLLi oLur güzeL oLur yanii =))
koyu kahve benimde saçım ama nişana yine eski rengimi karameL yapıcam ve krem ya da beyaz eLbise giyicem..
benım saçLarım kahküLLü ve dümdüz..maşa yaptırsam kahkuLLer komık durur..düz cok guzeL duruo ama öLede gündeLik oLur..bende saçıma şu bant gibi gümüş takıLardan takmak istiorum ama nası oLcak biLmıorum..:44:resim buLursam gosterırım...

aaaa yapamadım yaa :s

her şeyini bohçanın içine yerleştiriceksin. Ama paketlerinden çıkar mesela iç çamaşırı peketliyse çıkar üst üste koy bağla kurdela yap güzel olur. ben öyle yapıcam. Kurdela yaptıklarını da bohçaya diz. Hepsi bir bohçaya yetmez zaten yetmiyenler içinde gene mukaavadan zemin yap. üstüne diz tülle sar

merve canim evet yoksa lilaninda dedigi gibi cok sade ve günlük durabilir tac takaliiim prensesler gibi olaliiim :9:

insaAllah güzel olur lilam benim kahküllerim yok ama önde ki saclar arkadakilere nazaran daha kisa nasil anlatayim bilmiyorum :1:

sende resim bulursan eklersin canim suan ben tam cikaramadim cünkü nasil bisey demek istedigini :) elbise konusunda da kararini vermissin ne güzel.. ben daha cok mor yada patilcan rengi bi elbise istiyorum da bakalim bulabilecekmiyim.. :44:

aaaa yapamadım yaa :s

her şeyini bohçanın içine yerleştiriceksin. Ama paketlerinden çıkar mesela iç çamaşırı peketliyse çıkar üst üste koy bağla kurdela yap güzel olur. ben öyle yapıcam. Kurdela yaptıklarını da bohçaya diz. Hepsi bir bohçaya yetmez zaten yetmiyenler içinde gene mukaavadan zemin yap. üstüne diz tülle sar

olsun canim..

gömleklerde mesela plastik folyonun icinde onlarida cikarayim yani mutlaka diyosun öylemi?

:32: morrrr mürdüm lila pempe patlıcann :69:

yatak örtümün rengi :69:

kayinannemde bana mor nevresim takimi yaptirmis :9:

kiz bi sey daha sorucam benim kemer ve cüzdan icin ayri bi kutum yok bohcanin icine koysam olurmu sence?

yada senin dedigin gibi mesela kartondan zemin yapark üzerine koysam o sekilde pateklesem daha mi iyi olur?

Cok güzeL bişey buLamadım ama en azından nası takıLdıgını gostermek ıcın fikir oLur =)

$RETRO-80S-BAYAN-SAC-BANDI__29540880_0.jpg $çağla-şikel-düğün-saç-bandı.jpg

Şöyle doğal bişi yaptırıp saçıma da onLardan ama daha şık taşLı bişi takabiLirim

$30784853.png

olsun canim..

gömleklerde mesela plastik folyonun icinde onlarida cikarayim yani mutlaka diyosun öylemi?

çarşıdan almış gelmiş bohçaya koymuş gibi olmasın. Özenildiği belli olsun. Ben aldıklarımın fiyat stickerlarını kestim ya da kavlattım. Hem zaten bohça içinde kayar naylon durmaz. Ama penye birbirine sürtündüğü için tutar. Ben bohça bakmaları bittikten sonra. Bir tane hurc alacağım orta boy. Onun içine dizeceğim kaldıracağım. Nişanlıma da aynısını yapacağım. Kirlenip bozulmasın diye. Kimileri çıkarmıyor benim onlara bakasım gelmiyor Kimse alınmasın şahsi fikrim. Ohh ne güzel almış almış koymuş diyordum. İnsan biraz özenir. Mesela terliği için terlik torbasım diktireceğim terziye

essmaam anladim canim o zaman bende biseyler düsünecegim.. spor takimini pijama takimlarini filan cikaracaktim da gömleklerde emin degildim ama iyi ki söyledin onlarida cikarayim paketinden..

canim hurc dedigin sey ne :78: ??

bide sey düsünüyorum simdi herkese kirmizi kurdelemi sarsam yoksa nasil yapsam hani su sunun su sunun diye belli olmasi icin..

pa$amin kine nazar boncugu takarim diye düsündüm.. ama diger bohcalari nasil bir birinden ayirt edeyim bilmiyorum..

farkli renk kurdele aklima geldi ama ni$an icinde kirmizi renk kullaniliyor iste..

lilaaacim tamam simdi anladim nasil bisey demek istedigini :))
cok hos duruyor aslinda ama kahküllerin üzerinden mi olacak onu anlamadim canim :44:

Back