2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
HakLısınız vaLLa..Ben ne bohça ne hazırLıklar sadece sevdiğimLe o yüzükLeri parmağımıza takıcamız anı sabırsızLıkLa bekLıorummmm :66:

Gününüz aydin olsun 2012 gelincikleri. Ben geldiiim :)

Nasilsiniz bakalim?

Nilayciim hayirli olsun takiciklarinida almissin mutlu günlerde kullan insaAllah :nazar:

Esmaaam böyle ayrintili anlatman cok iyi oldu bana da fikir olmus olduuu ki hatta bende su bohcaliklarimi bi paylasayim diyorum neyi neyle birlikte 'bohcalayim' biliyorum cünkü. Ama baya bi ugras gerektiriyo bu süsleme isleri dimi canim.

Selinciim 15 ki$iye bohca mi cikarcaksiiin :53: Allah sabir versin canim 15 kisi hiiicte az degil. :44:

Mervem bende basta sadece gelin ve damada cikaralim dedim. Amma annecikler konustumu onlarin dedigi oluyor iste :) Neyse ki biz sadece onun ailesi ve benim aileme ve dede + babannelerimize cikariyoruz.

Lilam ah ah bende hic biseyle ilgilenmek istemezdim amma ben yapmasam bu sefer hiiic kimse yapmayacak :))

f.yigit hayirli olsun canim aramiza hosgeldiiin :71:

hoşgeldin meliscimmm :69:
insan kısa da olsa huzursuzda olsa çalışmaya alışınca ev bunaltıyo dimi.yani bende öyle oluyo.
pazar gün sersem gibiydim zaman geçmek bilmedi valla

hoşgeldin meliscimmm :69:
insan kısa da olsa huzursuzda olsa çalışmaya alışınca ev bunaltıyo dimi.yani bende öyle oluyo.
pazar gün sersem gibiydim zaman geçmek bilmedi valla

canim henüz evde olmanin keyfine varamadim dün bütün gün kosturdum bugünde ögleden sonra islerim var o yüzden bunalmaya vaktim yok henüz ama emin ol o günlerde gelecek ben cünkü baya uzun süre issiz kaldim ve cok bunaldim aslinda birazda bu yüzden bu ise girdim degisiklik olsun diye ama seni cok iyi anliyorum pazar günleri bende de cogunlukla coook sIkIci bir gün oluyor :) suan iyiyim canim bugün iste gidip anahtarlari geri vercem iscilerin cikis saatini bekliyorum kimseyle karsilasmak istemiyorum cünkü sonra da alis veris yapmam gerekecek birde kendime fular bakmaya gidicem yarinda evin islerini yaparim yani 3 hafta önce ki hayatima geri dönüs yapicam yavas yavas :)

canim henüz evde olmanin keyfine varamadim dün bütün gün kosturdum bugünde ögleden sonra islerim var o yüzden bunalmaya vaktim yok henüz ama emin ol o günlerde gelecek ben cünkü baya uzun süre issiz kaldim ve cok bunaldim aslinda birazda bu yüzden bu ise girdim degisiklik olsun diye ama seni cok iyi anliyorum pazar günleri bende de cogunlukla coook sIkIci bir gün oluyor :) suan iyiyim canim bugün iste gidip anahtarlari geri vercem iscilerin cikis saatini bekliyorum kimseyle karsilasmak istemiyorum cünkü sonra da alis veris yapmam gerekecek birde kendime fular bakmaya gidicem yarinda evin islerini yaparim yani 3 hafta önce ki hayatima geri dönüs yapicam yavas yavas :)

3 hafta mı çalıştın kızzz :55: paranı vercwekler dimiii

ben kendim istedim nişan bohçasının olmasını

bende adetlerin bozulmasına karşııyımm
adetlerimiz gelenek göreneklerimiz yürüsün istedim.
hemde ne güzel oluyor cicili bicili :49:

lila canim iyi diyelim iyi olalim insaAllah :)

esma bizde bohca olacagi kesindi de kimlere yapilacagi tam net degildi..
sonradan onuda kararlastirdik..

bende herkes maddi ve manevi imkanlarina göre yaptigi taktirde cok güzel bir gelenek..

Melis hoşgeldin

Faydalı olduysam ne mutlu
Merak etme eksiklerini tamamla süslemek en güzel kısmı
Bir de paketle hiç bir şey bırakma hepsini kutusundan jelatininden çıkar.Ama kutularıda atma yani. Onları da üst üste diz dört yandan iple istersen onları da götür.(ama sonradan ver onları bu sefer onları ayrı hediye sanırlar :)

Bnce meLisinde dedıgı gibi herkes ımkanLarına göre bişiLer yapınca güzeL ama oLmuo işte burda goruoruz kımıLerı en ınce ayrıntısına kdr para dokmus kımıLerı de sıkıntı yaşıo...Birde sen yaparsın karşı taraf yapamaz ya da tam tersi..Bnce öLe adettir die iLLa yapmak gerekmez..Zaten bnm içimden geLıosa durumuma göre ailesinede kendısıne de hediye gibi aLıp veririm..BiLmem yaa bana böLe konuLarda geLenek görenekLer deiL de mantıgıma ne yatıosa o dogru geLıo...

Tabikiii herkesin fikrine saygı duyuyorum nie yapıLıo demioorum bebişLerr =) :16:

bende çok isterdim yapılsın süslü püslü verilsin ama bizim zamanımız çok kısıtlı o yüzden yapmadık.yoksa düğünde yapılcak yani.hiç bi adetimizi hiçe saymıcam :19:

canlarim aileler nasil anlasiyorsa öyle olur tabi ki lilacim mervecim siz yapmadiniz diye sakin size tas attigimizi sanmayin emi :71:

banada mesela 'sen hazirliyorsun ama bakalim karsi taraf yapacakmi' dediler.. ama ben karsi tarafinda hazirlik icinde oldugunu biliyordum o yüzden üzerime düsen görevi yapmaya calistim.. :)

insaAllah karsi taraf memnun kalir..

pinkim canim fazla bir eksigim kalmadi ama mesela gömlekleri atletleri vs neyi neyle birlikte paketlemem gerek gerek onlari bilmiyorum sen topic acmaya üsendim ama sanirim bu gidisle ben acicam ve senden yarim diliycemmm :78::16:

nilay canim yüzügün coook güzel :nazar:

ha bu arada mervem bak benimde ni$anda hersey tam tamina olmayacak ama bende senin gibi diyorum ' dügünde olacak Allahin izniyle hersey ' :69:

yok canım niye bana taş attıgını düşüniyim aşk olsun aklımın ucundan bile geçmedi.burdaki kimsenin art niyetli oldugunu sanmıyorum zaten ben :69:
amaann oldugu kadar.
ennn önemlisi o alyanslar parmaklara gircek mi gircek bu kadaarrrr :103:

Back