2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Doğru diyosun cnm bende son aşamaya bırakmak istemiyorumm, havlular patiklerr liflerr seccadeler felan hazırr bi hazır alınacaklarr varr önümüzdeki ayda yavaş yavaş almaya başlıycam işteee :30:

Ben Allah'tan k.valideme falan bohça çıkartmıyorum. Düğünde çıkartacağım. Yoksa daha zordu.

hımm selin aklıma gelmişkenn

sen eminönünden şerit almıştın ya lama rengi onu kaça almıştın??
burda bir toptancı varda 100 metresine 20 lira istedi.

hımm selin aklıma gelmişkenn

sen eminönünden şerit almıştın ya lama rengi onu kaça almıştın??
burda bir toptancı varda 100 metresine 20 lira istedi.

kızz nişanda bohça mı çıkarılır

Bende çıkaracağım ama düğünde çıkaracağım ben. Düğünden sonra el öpmeye gidilir bizde. O zaman çıkaracağım.

Düğünde uğraşamam ben o telaştaa hem içime sinmez felann, nişanda yapalım dedik annemlee rahat rahatt, bizim gelinimizde bize nişanda bohça verdi bana daha mantıklı geldi.

El öpmeye giderken bizde de var ama kayınvalideme götürücem sadece ayrı olarak oda çok az bi kaç parça bişi oluyoo

Canım o kurdaleyi 0.75 kuruşa almıştım. ama metresini bilmiyorum şimdi 3 metre felandı galiba

kızlar merhaba bende haziran 2012 de evlenicem allah nasip eder ise, 16 eylülde sözüm oldu nişan yapmaktan son anda vazgeçtik.. aranıza katılmak istedim . topic çekti adeta :21:

Günaydıııııııııınn kızLarrr :16:

Ayy vaLLa beni teLaş sarıo siz bohçaLarı anLatırken :66:

Bende dedım istemıorum bohça fLn karşıLıkLı anLaşaLım yapmayaLım..Ben zaten kuraLcıLığı sevmıorum öLe hersey adetLere göre oLsun kasıo vaLLa ne yaLan söLiim =)))
Anneme de söLedim bohça işini yapmayaLım die..O da sen karışma biz annesiyLe konuşur anLaşırız dedı..İyi dedim ıkınız birbirinize yapın :60::60:

Bende dedım istemıorum bohça fLn karşıLıkLı anLaşaLım yapmayaLım..Ben zaten kuraLcıLığı sevmıorum öLe hersey adetLere göre oLsun kasıo vaLLa ne yaLan söLiim =)))
Anneme de söLedim bohça işini yapmayaLım die..O da sen karışma biz annesiyLe konuşur anLaşırız dedı..İyi dedim ıkınız birbirinize yapın :60::60:

Bnecede en güzelii yapılmaması ama iştee adetlerr olmazsa olmuyooo tatlı ama masraflı telaşlarrr :95:

günaydın canımm aman büyükler işte napcan laf söz geçmiyo:57:

Back