2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
heyecanlanmıştır tabi kız.bende sabırsızlıkla bekliyorum yarın gelcek inşallah herşey çok güzel geçmiştir.

nişan bohçasınıı bizim bi akraba yapmıştı onu tarif edim sana.
bohça için alınan şeyleri işlemeli süslü püslü bi bohçaya sarmıştı kırmızı kurdelayla bağlamıştı.
üstünede kırmızı tül sartmıştı ama hani çikolata tepsilerini süslerlerya alttan yukarı dogru getirip yukardan baglarlar ayy ablatabildim mi bilmiyorum.
o şekildede bağlamıştı çok hoş olmuştıu

anladım mervem tşk ederim.
ama ben beyaz tül aldım
sadece bohçayı o tüle sarmam gerektiğini bilmiyordum
onların hepsinin orta yerine pullu çiekler koysam öyle sıkıştırsam
aslında selinin aldığı malzemelrden aradım ama bulamadım :S
tekrar eminönüne gitmem gerekiyor
yani seninle gidebiliriz müsaitsen
hem daha tepsi de almam gerekiyor

$tew.jpg

bunun gibi canım

anladım mervem tşk ederim.
ama ben beyaz tül aldım
sadece bohçayı o tüle sarmam gerektiğini bilmiyordum
onların hepsinin orta yerine pullu çiekler koysam öyle sıkıştırsam
aslında selinin aldığı malzemelrden aradım ama bulamadım :S
tekrar eminönüne gitmem gerekiyor
yani seninle gidebiliriz müsaitsen
hem daha tepsi de almam gerekiyor

önce normal bohça sarmak için olan şeyler varya uç köşeleri işlemeli veya dantelli oluyo.
aldıklarını önce ona sarcan.
sonrada o aldıgın beyaz tülle süslicen kuşum.
esmam ben 20 sinde ayrılcaktım ama 27 sine sarktı malesef ya :(

Allah daha iyi etsin mervem..

bende iyi diyeyim iyi olayim dimi canim :)

pa$amla konustuk dügünü mümkün oldugu kadar erken yapicaz..
annemede bugün dedim anne dedim sadece kendimizi düsüncez dedim sen ve babam herhalükarda geleceksiniz dügüne dedim :)

amma maddi yönden nasil olur bilmiyorum..
ise girdigimi ama memnun olmadigim bir is oldugunu anlatmistim hatirlarsan canim..

ne yapayim bilmiyorum ne kadar dayanabilcem bilmiyorum..
eger ki$in dügün olursa yazdan sonra i$i birakmayi düsünüyorum..
annemle gecirebilecegim son aylarim olmus olacak cünkü..

off off ne zor isler bunlar :)

cok uzattim af edersin :61:

Allah daha iyi etsin mervem..

bende iyi diyeyim iyi olayim dimi canim :)

pa$amla konustuk dügünü mümkün oldugu kadar erken yapicaz..
annemede bugün dedim anne dedim sadece kendimizi düsüncez dedim sen ve babam herhalükarda geleceksiniz dügüne dedim :)

amma maddi yönden nasil olur bilmiyorum..
ise girdigimi ama memnun olmadigim bir is oldugunu anlatmistim hatirlarsan canim..

ne yapayim bilmiyorum ne kadar dayanabilcem bilmiyorum..
eger ki$in dügün olursa yazdan sonra i$i birakmayi düsünüyorum..
annemle gecirebilecegim son aylarim olmus olacak cünkü..

off off ne zor isler bunlar :)

cok uzattim af edersin :61:

meliscim canım düğün zaten nişanda konuşulur.sende duruma göre ayrılırsın işte.sık dişini bişey kalmadı kuşuumm :69:

ben önümüzdeki hafta sonu nişan tepsisi mendil falan alcam.kıyafeti de haziranda alcaM son bi hafta kala isteme,nişan kıyafetlerimi tamamlicam yani.
çok kararsız biri değilimdir zorlnmicam inş..

ben önümüzdeki hafta sonu nişan tepsisi mendil falan alcam.kıyafeti de haziranda alcaM son bi hafta kala isteme,nişan kıyafetlerimi tamamlicam yani.
çok kararsız biri değilimdir zorlnmicam inş..

nisan mendili ne oluyor canim?

herkesemi aliniyor?

insaAllah zorlanmazsin.. bende teyzemin kizindan yardim isticem durumlari biliyosun.. kimsem yok teyzemin kizi bana elbise ve bohcaliklarda ki eksikleri tamamlamam icin yardimci olur insaAllah..

nisan mendili ne oluyor canim?

herkesemi aliniyor?

insaAllah zorlanmazsin.. bende teyzemin kizindan yardim isticem durumlari biliyosun.. kimsem yok teyzemin kizi bana elbise ve bohcaliklarda ki eksikleri tamamlamam icin yardimci olur insaAllah..

nişan mendili derken aslında söz mendili kuşum.
sözüm olmicak benim isteme,1 hafta sonrada nişan olcak.
bizde isteme akşamı sözü verildi gibisinden şerbet ikram edilir (kola,m.suyu vs...)
sonra boş bardaklar toplanmaya gidlince erkek tarafına mendil verilir,onlarda bardakların üstüne 10-20 bahşiş bırakırlar.
normal mendil alcam zaten.10 erkek,10 bayan mendili tutsa tutsa 10-15 tl tutar :64:

nişan mendili derken aslında söz mendili kuşum.
sözüm olmicak benim isteme,1 hafta sonrada nişan olcak.
bizde isteme akşamı sözü verildi gibisinden şerbet ikram edilir (kola,m.suyu vs...)
sonra boş bardaklar toplanmaya gidlince erkek tarafına mendil verilir,onlarda bardakların üstüne 10-20 bahşiş bırakırlar.
normal mendil alcam zaten.10 erkek,10 bayan mendili tutsa tutsa 10-15 tl tutar :64:

hmm anladim canim eee mendiller sayesinde bahsisde toplayacaksin hemi :1:

simdiden hayirli olsun canim :)

benimde safagim 40 olduuu :66:

türkiyeye bi gideyimde sonra hersey corap sökügü gibi kendiliginden hall olur insaAllah..

hmm anladim canim eee mendiller sayesinde bahsisde toplayacaksin hemi :1:

simdiden hayirli olsun canim :)

benimde safagim 40 olduuu :66:

türkiyeye bi gideyimde sonra hersey corap sökügü gibi kendiliginden hall olur insaAllah..
evetttt :66: bahşiş toplicam heheeee :70::70::70:
canım evet trkiyeye bi gel sen herşey çorap söküğü gibi gelcek.
senin isteme de olcak dimi.

heee sen sözlü müydünnn anaaaaaa :52: ben bilmiyodum bak :87:

hihi evet canim sözümüzü verdik :61:

merveee ben cidden is konusuna takili kaldim ya.. yaza kadar calisicam o kesin.. ama yazdan sonra ciksam nasil olur diye düsünüp duruyorum.. :44:

issizlik parasi alicam ve arada ki fark 300-400€ arasi olacak.. aslinda cok mühim bi miktar..

AMA istemedigim ve zorla gittigim bir is maddi olarak yaraima olsada manevi olarak zararima olacak..

hem dügünde erkencikten olursa evde kalip annemle biraz daha zaman gecirsem yada türkiyeye gidip ceyizimi düzsem daha iyi olur diye düsünüyorum..

off bilmiyorum..

biri kalkipta meliis isten ciksanda sorun olmaz merak etme demesini bekliyorum sanirim :(

Back