2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
hihi evet canim sözümüzü verdik :61:

merveee ben cidden is konusuna takili kaldim ya.. yaza kadar calisicam o kesin.. ama yazdan sonra ciksam nasil olur diye düsünüp duruyorum.. :44:

issizlik parasi alicam ve arada ki fark 300-400€ arasi olacak.. aslinda cok mühim bi miktar..

AMA istemedigim ve zorla gittigim bir is maddi olarak yaraima olsada manevi olarak zararima olacak..

hem dügünde erkencikten olursa evde kalip annemle biraz daha zaman gecirsem yada türkiyeye gidip ceyizimi düzsem daha iyi olur diye düsünüyorum..

off bilmiyorum..

biri kalkipta meliis isten ciksanda sorun olmaz merak etme demesini bekliyorum sanirim :(

canım tr ye gelene kadar sık dişini.
nişandan sonra bir ay falan daha sıkarsın dişini.düğün bell olmuş olur zaten.
sende nişanından sonra dediğim gibi 1 yada 2 ay daha çalışırsın sonra çıkarsın.

ama nişanına kadar sabret düğün belli olsun sonra güzelce karar verirsin

canım tr ye gelene kadar sık dişini.
nişandan sonra bir ay falan daha sıkarsın dişini.düğün bell olmuş olur zaten.
sende nişanından sonra dediğim gibi 1 yada 2 ay daha çalışırsın sonra çıkarsın.

ama nişanına kadar sabret düğün belli olsun sonra güzelce karar verirsin

ni$ana kadar sabredicem insaAllah canim ondan sonrasina Allah kerim..

ni$ana kadar sabredicem insaAllah canim ondan sonrasina Allah kerim..

evet canım aynen öyle sabret tr de herşey şekillenir zaten.madem söz de verilmiş daha önceden düğünü bencede çok ertelenemeyin

canım bu arada ben yavaştan toparlanıyorum çıkış saatim yaklaştı.öptüm seni yarın görüşürüz.yarın selin tüm ayrıntılarla burdaaaaaaaaa:62::62::62:

Son düzenleme:
evet canım aynen öyle sabret tr de herşey şekillenir zaten.madem söz de verilmiş daha önceden düğünü bencede çok ertelenemeyin

canım bu arada ben yavaştan toparlanıyorum çıkış saatim yaklaştı.öptüm seni yarın görüşürüz.yarın selin tüm ayrıntılarla burdaaaaaaaaa:62::62::62:

insaAllah canim fazla uzatmadan kavusalim istiyoruz bizde hele birde böylesi sorunlar varken..

tamam mervem hadi yarin görüsürüz :)

eveeett selinin güzel haberlerinide bekliyoruz hep birlikte :46:

Günaydın Merveciğim
büyük bir ihtimalle senin dediğin gibi Selin işlerini toparlamaya uğraşıyordur. Ama kesin aklı bizdedir.
:51:

Son düzenleme:
İnş. Bekliyoruz hade bakalım :)
BU Arada topiklerden birinde söz sandığı fln satılıyor mervecim minik kuşum ben resimleri göremiyorum sen görebiliyor musun acep?

:nazar::nazar::nazar::nazar:
Kızlarr günaydınnn,
Sözüm vardı biliyosunuzzz herşeyy çok güzelldii hayatımdaki en güzel gündüüü
en kötü günümüz böyle olur inş. çok mutluyum huzurluyum, allahım utandırmasın

İki gündür izinliydim işlerim fazlasıyla birikmiş o yüzden işlerimle ilgileneyim birazcık sizinlee laflamak içinn sabırsızlanıyorummm

:nazar::nazar::nazar::nazar:
Kızlarr günaydınnn,
Sözüm vardı biliyosunuzzz herşeyy çok güzelldii hayatımdaki en güzel gündüüü
en kötü günümüz böyle olur inş. çok mutluyum huzurluyum, allahım utandırmasın

İki gündür izinliydim işlerim fazlasıyla birikmiş o yüzden işlerimle ilgileneyim birazcık sizinlee laflamak içinn sabırsızlanıyorummm

canımmmmm :69::69::69: herşeyin güzel geçmedine çok sevindim.
hadi bitir işlerinide gel bi an önce bekliyoruz bizde :69:

Back