- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #1.121
inanmıyorum canım yaaaa çok kötü olmuş gerçekten :26:
bence direk k.valideni ara beni yanlış anladınız de.benim amacım böyle böyleydi de.
ve benden söylemesi birlikte durma sakınnkredi öde yıllarca çalış ama kapın ayrı olsun.
ki anladıgım kadarıyla sözlün pek laf söletmicek onlara.birlikte olursanız huzurunuz kalmaz
nişan bohçaasını Cuma pazarından ben alıp vereceğim
inş. cesaretimi toplarsamda k.validem ile konuşacağım nişanlımın olmadığı bir yerde
onlar kirada oturuyorlar 350 TL kira veriyorlar
ben ev alana kadar 5 yıl rahat geçer zaten
ev alana kadar çocuk falanda yapmam diyorum.
her şey daha çok karışıyor o zaman kafamda
evet kredi çek öde öde onlar rahatında yaşasınlar boğazımdan kesiyim idare ediyim. Rahata gelsinleer Dışarıdan bakınca gerçekten hoş degil ama ne bilim ben bazen evimde bulamadığım huzuru buluyor gibi oluyorum yanlarında onlardan yana bi sorunum yok. ama sözlüm her yaptığım şey için beni böyle irdelicekse istemem bir oturmayı. Bakalım zaman gösterecekcek ben gene kalbimi temiz tutmaya çalışıyorum. Saf olıyım temiz olıyım kırılıyım ama insanları kırmıyım. KÖtü ben olmıyım. Kötü olmaya saf ve ezilen olmayı tercih ederim
canım bana kalırsada ev alırsanız yanınıza taşınmasınlar burda neer okuyoruz 10 kişiden 8inin aile yzüünden evi dağılıyor. kayınvalidenlerin evi kiramı? tek yaşamaları zormu sözlünmü bakıyor onları
evleri kira
k.validem ile k babam gençlar maşallah
3 kardeşler sözlüm. abisi var bekar
bir tane de kardeşi var
onların ev alın bizi yanınıza alın diye bir düşüncesi yok
belki teklif etsek kabul bile etmezler yani
ama sözlüm her şeyi çok abartıyor
Canım bu kadar üzme kendini, ortada çokda abest bir durum yok evet orda söylencek şey değilmiş ama olmuş bi kere
Bence önce sözlünün gönlünü all sakin bir şekilde ne hissederek söylediğini anlatt ikan et özür dilee annesiylede konuşacını söyle vee annesininde gönlünü all
Sen adım at konuşş herşeyi olduğu gibii onlar anlar merak etme hiç balım benimm
En güzel günlerin bunlarr böyle şeylerle hırpalama kendinii
ooo hazır yani bohçalıklar iyi iyihehe sacma soru oldu dimi :)
ama yinede emin olamadim kisa kollu olur mu diye :))
43 günüm kaldiii :))
bugün aldigim bohcaliklari bavulun icine yerlestirdim ama daha ütüsüz biraz daha yaklassin günler o zaman hepsini güzelcene ütülüycem :))
pa$ami coooook özlediiim kizlaaaar
canımmmmmmmmmmmmmmmKıslarr ben ufakk ufak kaçıyorumm, bu akşamdan itibaren hazırlıklar başlıyoorr ve salıya kadar yokum. Pazar akşamı sözüm varrr Allaha emanet ollun bana dua edinnn herşey güzel geçsinn
Ev mevzusuna çok var zaten daha biz para biriktiracağizde kredi çekip borcunu ödeyeceğizde çok yani
ben sadece kendime çok kızıyorum kuyumcuda konuştuğum için
keşke tutsaymışım çenemi diyorum ama olan oldu artık geri alamıyorum zamanı
sözlüm de konuşmuyor mesaj atmıyor hiç
konuşmamaya devam ederse c.tesi günü onlara gidemem
gidemezsemde k.validemin gönlünü alamam ki
ki zaten k.validem hiç bir şeklide surat etmedi bana kuyumcuda öyle dedigim için
sadece sözlüm çok tepkili
şimdi onunla konuşmaya çalışsam papağan gibi aynı şeyleri tekrar edicek kızıcak kızıcak bende tmm haklısın dicem ama bu sefer gerçekten haklı o yüzden cesaret edemiyorum. Haklı olduğu için söylücekleri daha çok kıracak beni duymak istemiyorumm ama konuşmamız lazımdaa poffff kızlar iyi ki varsınız. Biraz konuştum açıldımm. Şizofrene doğru gidiyordumm içimdeki ağlayan kızı öldürme planları yapmaya başlamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?