- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #1.101
Doğru söylüyosun balımm iştee işimize gelmiyoo para verip çıkmak daha kolayy iyi oluyo bizee o zaman
Canım bilezik takcaklar ben beğendim aldılar. Onun dışında bi takı olmasın dedik çünkü nişan olcak düğün olcak gelenlere eziyet olmasın diye düşündük.
Canım bizde de yüzük takılır başka bişey takmak isteyen gönlünden geçiyorsa takar, illaki takılcak diye bişiy yok tabiki
Damadın yüzüğünü kız, kızın yüzüğünü erkek alır. Bizde de öyle oldu.
Allah razı olsun karşı taraf söyledi ne istiyosan al dediler, sen beğen hangisini istiyosan al dediler. Alışverişe bile bizimle gelmediler, içimizdne geçenleri alalım diye. Sağolsunlar hep içimden geçenleri aldım, gereksiz olan sırf bohçada olcak olan şeyleride kendim isteyerek aldırmadım. Bilezikte aynı şekilde beğendiğim ve istediğimi aldım.
Sende sözlüne sor cnm bişi takılcakmı falan diye ara bi ağzını içine sinen beğendiğin bişey olsun.
Normalde bende öyle altı takı falan hiç takmam, takmadım yani şimdiye kadar :)) Hatta kuyumcuda denerken bi garip oldum komik bile geldi. Ama aldığım bilezik güzel sade şık bişey herkeste beğndi güzel seçmişsin dediler. Yeni gelin zamanlarımda takarım yani gerektikçe
Sende sor takıcağın güzel içine sinen bişey aldır, ama sırf süs olsun diye aldırma bence canım altının fiyatı çok yüksek süslü püslü şeylerr satarken çok düşürüyolar. Sor alırken bunu yarın satmaya gelsem kaça alırsınız diye. Sonuçta o takıları illaki bi gün satıcaksın ona göre bişey tercih et.
Hmm evet zamanında öyle bişeyde yapmış olabilirler, gelinize takarız diye yatırımda bulunmuşlardır belki. Sen değiştirisin cnm modeline göre arada kaybedilen bişey olmaz hiç korkmaa :))
sen bilirsin cnmm
Biz alyansımızıda beğendikk, düz klasik modellerden, ömürlük olcak kuyumcularda hep klasik modeli tavsiye etti. Bi aksilik olmazsa hiç gezmeye gerek kalmadan alırızz
Evett cnm hepsi çok çiziliyoda, onlar düz olduğundan daha çok belli oluyor. Şuan taktığım tektaşımın bilee avuç içinde kalan kısımları çizilmiş yapcak bişi yokk ama oda bizim gibi eskiycek
Olabilir balım neden olmasın, belki o an başka model beni cezbedebilirr, tabii damadında beğenmesi lazımm beğenme benden son karar ondannn
Yok bizde öyle değill, o bana sen hengisini beğeniyosan o olsun diyoo ben sende beğen ama diyorum buda güzelmiş sanki diyoo ama yine en çok ben ne beğendiysem tmm bu olsun diyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?