- Konu Sahibi bal_bocegi
-
Dünden beri kimsecikler ugramamis gelincikler nerdesiniz :)
Ben evi süpürüdüm & toparladim bir bakayim dedim :)
Kizlar yarin ise basliyorum ve heyecanliyim insaAllah rahat bir is olur ve insaAllah is arkadaslariyla da anlasabilirim. Pek girisken biri olmadigim icin biraz zorluk cekicem diye düsünüyorum.
Birde kizlar anneler gününde annennize hediye almayi düsünüyormusunuz? Ne alacaksiniz? Banada fikir lazim cünkü :)
canım nşanım evde aile arasında sade bi törenle olcekMervecigim hayirli ugurlu olsun insaAllah. Ni$anin nerde olacak peki? Evdemi yoksa salondami? Hazirliklara basladinmi? Bohcan hazirmi? :))) Cok soru oldu ama kusura bakma
Kizlar bir anket actim cevap verirseniz sevinirim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/anket...-einizin-maai-kadar-gecinebiliyormusunuz.html
allahım gönlüne göre versin inşallah iyi bi iştir canım ya yeni ortamlara alışmak çok zor biliyorumDünden beri kimsecikler ugramamis gelincikler nerdesiniz :)
Ben evi süpürüdüm & toparladim bir bakayim dedim :)
Kizlar yarin ise basliyorum ve heyecanliyim insaAllah rahat bir is olur ve insaAllah is arkadaslariyla da anlasabilirim. Pek girisken biri olmadigim icin biraz zorluk cekicem diye düsünüyorum.
Birde kizlar anneler gününde annennize hediye almayi düsünüyormusunuz? Ne alacaksiniz? Banada fikir lazim cünkü :)
Günaydınnlarr kıslarrrr
Söz tarihim kesinleştiii
Allahtan bir mani gelmezsee
15.05.2011
Kızlar ben gene çok bunalıma girdim. Düşünmekten konulara katılmayışımdan belki anlamışınızdır. :18:
Bir sürü işim var kafamı toplayıp bir türlü iş bitiremiyorum. Gidiyorum geliyorum hep aynı bir şey yok.
Kararlı olup kolları sıvamam gerekiyor.
:18: Gelinlikçiye gidip kumaş almam gerekiyor
:18: O kumaşları terziye verip kravat mendil diktirmem gerekiyor
:18: Gelinlikçinin kuaförüne gidip türbanı nasıl yapıyolar bakmam gerek çünkü herkez iyi yapamıyor rezil olmak istemiyorum.Beğenmezsem bütün gün suratım düşer.
:18: Resimçiye gidip poz seçmem randevu almam gerekiyor
:18: Nişan arabaları için havlu dağıtılacak o havlulara işleme yaptırmak istiyorum. Sözlüm ile benim ismim bir de nişan günümüzün tarihinin yazdığı bir işleme bunun için gidip fiyat almam gerekiyor.
:18: Eminönüne gitmem gerekiyor
:18: Gidip bohça seçmem gerekiyor.
nilaycım vaktin varsa Vizyona uğra derim çok güzel elbiseler gelmiş fiyatları ucuk ama bir kez oluyor git bir bak derim sana ben bir tane beğendim ama benden geçti artık :)
Günaydınnlarr kıslarrrr
Söz tarihim kesinleştiii
15.05.2011
Günaydınnlarr kıslarrrr
Söz tarihim kesinleştiii
15.05.2011
Canlarım aldım elbisemiiiii dün çoook sevdim elbisemi içime sindi yani haber verym dedm sizlere
mervecim ve bal böcüğüm hayırlı uğurlu olsun inş.. gözünüz aydın olaaa :) sizin adınıza çok sevindim. çok tatlı bir telaş :)
nilaycım vaktin varsa Vizyona uğra derim çok güzel elbiseler gelmiş fiyatları ucuk ama bir kez oluyor git bir bak derim sana ben bir tane beğendim ama benden geçti artık :)
Kalbiminbirincisi yeni işin hayırlı uğurlu olsun. Zamanla alışırsın sende inş.
Bende C.tesi pazar K.validemdeydim. Nişan bohçamı nişan günü gelmesini istedigimi söyledik :26:
Bakalım durumlarına göre yapabilirlerse artık
heyecan basar tabi böcüğüm yaa az kaldıı
pinkcim inşallah yetişir bohça.hoş para olsun 1 günde yapılır sıkma canını
Hayirli ugurlu olsn bal bocgmm
Canım hayırlı uğurlu olsun nasıl bi heyecanın vardır şimdi tahmin edebiliorum bide son 3 4 gün kala geceleri uyuyamazsın ayyy tatlı heyecanlar ama bunlarnişan bellimi?
Kızlar ben gene çok bunalıma girdim. Düşünmekten konulara katılmayışımdan belki anlamışınızdır. :18:
Bir sürü işim var kafamı toplayıp bir türlü iş bitiremiyorum. Gidiyorum geliyorum hep aynı bir şey yok.
Kararlı olup kolları sıvamam gerekiyor.
:18: Gelinlikçiye gidip kumaş almam gerekiyor
:18: O kumaşları terziye verip kravat mendil diktirmem gerekiyor
:18: Gelinlikçinin kuaförüne gidip türbanı nasıl yapıyolar bakmam gerek çünkü herkez iyi yapamıyor rezil olmak istemiyorum.Beğenmezsem bütün gün suratım düşer.
:18: Resimçiye gidip poz seçmem randevu almam gerekiyor
:18: Nişan arabaları için havlu dağıtılacak o havlulara işleme yaptırmak istiyorum. Sözlüm ile benim ismim bir de nişan günümüzün tarihinin yazdığı bir işleme bunun için gidip fiyat almam gerekiyor.
:18: Eminönüne gitmem gerekiyor
:18: Gidip bohça seçmem gerekiyor.
Canlarım aldım elbisemiiiii dün çoook sevdim elbisemi içime sindi yani haber verym dedm sizlere
Canım elbiseni almışsın o resmini eklediğin elbiseyimi aldın yoksa başka bir elbisemi ??
Bende bu haftaa halledicemm inş. bende içime sinen bişey bulabilirim.
Nişanda belli cnm Allah nasip ederse eylülün 2. haftasıı inş.:78:
İyi yapmssn cnm icine sindiyse ne guzel ben bikac gundur uzak kaldm ama baktm gecms sayfalara elbisen cok hos darisi dier kizlarn basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?