2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Bumuu yanii sebeppp ?? Sizz evlilikk yolunaa çıkmışsınızz cnm, evlenincee dahaa istemediklerinii yapıcakk bu senin özelin bilee olsaa bunları bilipp kabullenmek lazım, sen kızdıysan hoşlanmadığını belirtt ama uzatmayınn eften püften şeylerle zamanınız küs geçirmeyinn. Zaman su gibi akıyoo güzell geçirelimmm

ne oluyor kızlar yaaa.. size.

ikinizin de alttan alması gerekiyor düğün stresinizi eşinize-dostunuza yansıtmayın.....

Selam kızlarr,
mervem cidden olmadık yere kavga ediyosunuz, erkeklere inatlaşarak bişeyleri yaptırmak çok zor uzatma daha fazla kırmayın birbirinizi, sen burda yazdığın gibi tersleyip durmassan o da daha ılımlı yaklaşcaktır emin ol, değer vermediğini düşünmeye başlamış bu kötü bişey..
resimleri aldım merve çok teşekkür ederim. Yüzümü kapayıp ekleyim böcüğüme birazdan :)
he benim için sevgililer günü harika geçiyo, nişanlım dün hediye almıştı saç şekillendirici set almış, düz tost bukle fön için başlıkları var harika bişey ama daha harikası bugün işyerime çiçek gönderdi beklemiyodum öyle şaşırdım ki çok mutlu oldum..

İşte denediğim gelinlik, pinkimle mervem çok beğendi bakalım siz beğencekmisiniz...

Eklentiler

• $adsýz4.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 43
  • $adsýz3.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 35
  • $adsýz2.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 45
  • $adsýz1.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 34
  • $adsýz.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 44
altı benim gelinliğim ile aynı
çok beğendim bende altını özellikle böyle istemiştim..
demek artık heryer yapıyor. Fatihte bu model için gezmediğim yer kalmadı.
tülden olmaz diye kimse elini taşın altına sokmamıştı

Kızlarrrr :)

Çok mutluyum 1 haftadır Sakarya dayım.. Gelinliğimi burda yaptıracağım yerini buldum modeli de az çok belirlendi, nisan başı bitmiş olacak.. 25 şubatta ilk provam, Düğün organizasyonunu işlerini de hallettim, bahçe düzenlemesi yaptıracağım gelin masasını, masa sandalye giydirmelerini, havai fişekler falan :) sonra orkestra ile anlaştım sonra fotografcıyı ayarladım dış mekan çektireceğiniz fotoları Bir kuaför bir de düğün de verilecek yemek için catring firması bulmak kaldı

haftasonu da kısmetse beyaz eşyaları alacağız.. Birden hareketli hazırlıklar..

Gelinlik modeli çok güzelmiş, ne güzel birlikte gitmişsiniz hem eğlenmişsiniz hem de işlerinizi haletmişsiniz.. Ben yalnız başıma koşturuyorum

kızlar ne bilim uzadıkça uzadı inada bindi herşey.artık resti çektim ne zaman haksızlıgını kabul edersen o zaman ara dye.neyse özür diledi nihayet anladı hatanın kendisinde oldugunu savunmayı bıraktı.

hayatımmmm gelinlik cidden süper yaaaa.esmayla ben baska bi modele çok çok bayılmadıgımız sürece böle bi alt düşünüyoruz valla.

Günaydın Kızlarr
15-18 Şubat İzmirde Gelinlik Fuarı var
Katılmayı düşünüyordum ama bugun bi öğrendm ki katılımcılar;
Perakendeciler (Zincir Mağazalar, Butik Sahipleri)
Üreticiler
Toptancılar (Acentalar & Distribütörler)
Dizaynırlar
İhracatçı ve İthalatçılar
Tekstil ve Hazır Giyim Dernekleri ve Kamu Tekstil Enstitüsü
Moda Basin Temsilcileri
Model Ajansları

Gidemeyeceğimmmmmmmmmm

canım tanıdık bi gelinlikçi bulup kendini çalışan olarak gösterttirip gidebilirsin belki?

Günaydınn kıslarrr, sevgililerr günümm güzel geçtiii mutluyumm, huzurluyummm veee aşığımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…