- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #6.401
zaten kendime yeni face açtım o ekli bile deil şu anda.ki eklesemde asla ama asla bir daha şifremi alamaz.çok pişman oldum cidden.
ne araması gönül alması ahhh ahhhh daha da üste çıkmaya çalışıyo
canım bugüne özel bişi deil cumadan beri küsüz
bugün msj atıyo beyefendi eee nolcak şimdi.lafa bak odun
ayrılcan mı diyo yoo dedim barıs o zaman oha dedim ya barıdsmak istemesi bile sinir bozucu
ne zamanki hatanı anlarsın adam akıllı alttan alırsın özür dilersin o zaman sana cvp yazarım dedim.atmıyorum şimdi msj.
facesine 1 ay önce falan zaman tüneli yapmışsı bana sormuıstu nası olmuş diye.bnegenmedim demişltim.
sen tut benimkinide yap.düzeltmede düzeltemedm.soruyorum neden yaptın begenmediğimi sölemiştim.
oldu bi kere napim ölim mi.niye uzatıyosun.yaa tmm ama neden yaptın diyorum o hala anlamıyo.şimdide diyoki çok kırgınmış bana.sebep ben çok agır konuşmuşum.aman aramıyorum köpek gibi yalvarcak umrumda değil.
canım tanıdık bi gelinlikçi bulup kendini çalışan olarak gösterttirip gidebilirsin belki?Günaydın Kızlarr
15-18 Şubat İzmirde Gelinlik Fuarı var
Katılmayı düşünüyordum ama bugun bi öğrendm ki katılımcılar;
Perakendeciler (Zincir Mağazalar, Butik Sahipleri)
Üreticiler
Toptancılar (Acentalar & Distribütörler)
Dizaynırlar
İhracatçı ve İthalatçılar
Tekstil ve Hazır Giyim Dernekleri ve Kamu Tekstil Enstitüsü
Moda Basin Temsilcileri
Model Ajansları
Gidemeyeceğimmmmmmmmmm
canım tanıdık bi gelinlikçi bulup kendini çalışan olarak gösterttirip gidebilirsin belki?
Tanıdık bi gelinlikçim yok..ama kuzemim model ajansında onasorcam bugun modellik yapcam demişti arayacağım birazdan
İşte denediğim gelinlik, pinkimle mervem çok beğendi bakalım siz beğencekmisiniz...
benim çok iğrençti hala da öyle [/QUOT
yeni katıldım aranıza bu yılın sonlarına doğru ekim kasım gibi düğünümüz var inşallah.. birşey söylemek istiyorum ben küçük sorunları dert etmemeye çalışın evlilik arefesinde birbirinizi kırmayın bıktırmayın..üzülüyorum birbirini hem sevip hem üzen çifleri gördükçe
benim çok iğrençti hala da öyle [/QUOT
yeni katıldım aranıza bu yılın sonlarına doğru ekim kasım gibi düğünümüz var inşallah.. birşey söylemek istiyorum ben küçük sorunları dert etmemeye çalışın evlilik arefesinde birbirinizi kırmayın bıktırmayın..üzülüyorum birbirini hem sevip hem üzen çifleri gördükçe
ben artık küçük şeylerin üstünü kapatmaktan hasta oldum((
ben artık küçük şeylerin üstünü kapatmaktan hasta oldum((
bence bırak o küçük şeyler öyle kalsın..üstünü kapamaya da çalışma, umursamaz ol başka şeylerle uğraş emin ol her şey daha çekilir hale gelecektir :)
kızlarrr nasılsınızzz
özledim siziiii
ne güzel gelinlikler de bakılmııışşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?