2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
[sıze=2]hayırlısı olsun kızlar, ben daha gelinlik bakamadım havalar düzelsin öyle bakacağım inşallah :)[/sıze]

sağolasınızz şimdiki gelinlikçiler izmir gelinlik fuarının bitmesini bekliyor

2 haftaya anca toparlanırr ondan sonra bakın derimm ben

oooooo eplencelii geçmişş, kafada fikirlerr yerleşmişş, çektiğinizz resimlerii merak ettimm doğrusuu :52:

resimleri burda eklemeyebiliriz böcüğüm çünkü silinmiyor :50:

amaaaannnnn ben geldim kızlarrr

şöyle bir uğruyayımmm dedimmmm

böcüğümmm mervoşla görüşüyoruz facede orda burda ama seninle görüşemiyoruzz özlüyorum heee

bak bir mervoşla bu takımlardan buldukk seninde aklında olsunn tahmin ettiğim kadaryla sen bitacaksin bu takımlaraa :33:

Eki Görüntüle 343861 Eki Görüntüle 343860 Eki Görüntüle 343859 Eki Görüntüle 343858 Eki Görüntüle 343856 Eki Görüntüle 343857 Eki Görüntüle 343855 Eki Görüntüle 343854 Eki Görüntüle 343853

ben kendime yaptırıyorum bunlardan hepsi 265 tuttu fiyatları da çok uygunn

1 tane perde ( 2 kanat sadece ) ( beyaz zemin kenarları güllü desen süsleme )

12 tane peçete ( beyaz zemin kenarları güllü desen süsleme )

1 tane buzdolabı örtüsü ( beyaz zemin kenarları güllü desenle süsleme )

1 tane masa örtüsü + runner ( beyaz zemin kenarları güllü desen süsleme + güllü desen runner )

1 tane mikrodalga örtüsü ( tv örtüsü boyutlarında ) ( beyaz zemin kenarları güllü desen süsleme )

1 damacana örtüsü ( beyaz zemin kenarları güllü desen süsleme + sebze figürleri )

1 poşet torbası ( beyaz zemin kenarları güllü desen süsleme + sebze figürleri )

1 sarmısak torbası ( beyaz zemin kenarları güllü desen süsleme + sümüklü adam figürü J )

1 peçetelik ( beyaz zemin kenarları güllü desen süsleme + insan figürü )

1 bayan önlük ( beyaz zemin kenarları güllü desen süsleme + örgülü saç kız figürü + önü yandan cepli ceplerinin üzerine çicek figürü )

1 eldiven + tutak ( beyaz zemin kenarları güllü desen süsleme + insan figürü )

1 adet havlu ( beyaz zemin kenarları güllü desen süsleme + insan figürü )

ama bunlar çooook hooooş..

mutfağımı hangi renk yapacağıma karar veremedim ya. cıvıl cıvıl bişey olmalı.. kendim yapayım demiştim ama bunlar çok çok güzeeeell kesin istiyorum..

offffff o kadar çook eksiğim varkii. aralığın son hftası nişanımz oldu kasım gibide düğün düşünüyoruz.. ama çok eksik var..ikimizde yeni işe grmiştik birbirimizi tanıdığımda ve birikimimiz yoktu.. şimdi ev mi alsak eşyaları nasıl alsak yok efem bu eksik falan derkeeen altından kalkılmıyo ya.. hele benim eksikler.. arkadaşlarında da dediği gibi erkekler büyük eşyaları alıyo tamam.. ya biz napalım hem uyumlu olsun hem güzel olsun hem kaliteli olun hem uygun olsun .. nasıl olcaksa..

burdan yazdıklarınızıda dikkate alıyorum kızlar .. sağolun:)

Nedenn sadecee gelinlikleri çekmedinizmiiiii

gelinlik çekmek yasak hiç izin vermediler ama biz yaramazlık yaptık mervoşla bi kaç çektik ama orda da güzel bişe yoktu

bi de esranın denediği model vardı onu çektik yüzünü kapatıp ekleyebilir mervoşş

diğer resimlerde hep biz varız :49:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnn :16::16::16::16: ayy dün netim yoktu giremedim yaaaaaa :22:
pazar günü harika geçtiii.uzuunn zamandır hiç bu kadar güldüğümü eglendiğimi hatırlamıyorum süperdi
pinkimmm hayatımmmmm sizi çok seviyorummm :17::17::17::17:

pinkim anlatmış zaten ayrıntıları.
büyük ihtimalle kafamıza yatan türkan gelinlik.kadın acayip bi güven verdi.hemde pinkimle hayatımı tanıdıgı için normalde hazır modeller için geçerli modeli özel dikimede yaparım dedi çok mutlu olduk ve çalışmaları cidden el işçiliği olan şeylerdi kadının hakkı var şimdi :nazar:
kafamızda net otursun martın basında ortalarına dogru baslatcam ben.
hayatımın giydiği gelinliğin altı çok güzeldi pinkimle ikimiz bayıldık resmen :69:
altı bende öyle istiyorum üste bakcaz aartıkın :32::12::31:

resimleri buraya koyamayız ki ya.ama eğer hayatım izin verirse yüzünü kapatıp koyabiliriz.o gelinlkçi pinkimle hemşeri çıktıgı için zar zor izin verdi resim çekmeye.baska bi yerde safça bi kızçe vardı haberi olmadan çektik biraz ama güzel bişi yoktu ordada :1:

Oyy oyyy hoşgeldinn, özlettin bir gündeee, gelinliktee bakarlarmışşş,:8: hadii hayırlısıı inş.. darısı başımaaa :23:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnn :16::16::16::16: ayy dün netim yoktu giremedim yaaaaaa :22:
pazar günü harika geçtiii.uzuunn zamandır hiç bu kadar güldüğümü eglendiğimi hatırlamıyorum süperdi
pinkimmm hayatımmmmm sizi çok seviyorummm :17::17::17::17:

pinkim anlatmış zaten ayrıntıları.
büyük ihtimalle kafamıza yatan türkan gelinlik.kadın acayip bi güven verdi.hemde pinkimle hayatımı tanıdıgı için normalde hazır modeller için geçerli modeli özel dikimede yaparım dedi çok mutlu olduk ve çalışmaları cidden el işçiliği olan şeylerdi kadının hakkı var şimdi :nazar:
kafamızda net otursun martın basında ortalarına dogru baslatcam ben.
hayatımın giydiği gelinliğin altı çok güzeldi pinkimle ikimiz bayıldık resmen :69:
altı bende öyle istiyorum üste bakcaz aartıkın :32::12::31:

resimleri buraya koyamayız ki ya.ama eğer hayatım izin verirse yüzünü kapatıp koyabiliriz.o gelinlkçi pinkimle hemşeri çıktıgı için zar zor izin verdi resim çekmeye.baska bi yerde safça bi kızçe vardı haberi olmadan çektik biraz ama güzel bişi yoktu ordada :1:

canlarrr canlarrrr canlarrrrr

kuzummmm mervoşummm bende seni çok seviyorum tatlımmmm

bir de dün akşam ben kuaföre gittim sürekli gittiğim yerdi

orda bir kız var o kızda benimle nişanladı 18 haziran nişanlandı 19 da ben :)

neyse işte o kızla biraz sohbet ettik dedi ben nişanlığımı geçen sene 800e türkan ablaya diktirdim çok memnun kaldım onun müşterileri buraya geliyor genelde türban ve saç yaptırmaya hiç bir şikayet duymadım kesinlikle bende gene oraya diktiricem gelinliğimi dedi. güvanle gidebilirsiniz dedi içim çok rahatladı nişanda olanlardan sonra kimseye güvenemiyordum ne yalan söylüyim şimdi de model bulmak varr iştee bakalımmm neler olacak :emir_bebek:

neyse işte o kızla biraz sohbet ettik dedi ben nişanlığımı geçen sene 800e türkan ablaya diktirdim çok memnun kaldım onun müşterileri buraya geliyor genelde türban ve saç yaptırmaya hiç bir şikayet duymadım kesinlikle bende gene oraya diktiricem gelinliğimi dedi. güvanle gidebilirsiniz dedi içim çok rahatladı nişanda olanlardan sonra kimseye güvenemiyordum ne yalan söylüyim şimdi de model bulmak varr iştee bakalımmm neler olacak :emir_bebek:

böcüğümmm bu arada o arkadaşımızda düğünde beyaz düşlere gidecekmişşş

bir de ben solyanım rumuzlu arkadaş varya onu minibüste gördümm :51:

Giderizz tabii mervem neden olmasınn,
Aaa aynı semttesinizz yaa ondandırr, sende ordamı çekilmiştinn,

Yaaa bu aradaaaa bugün sevgililerr günüü,

Sevgililer Gününüz Kutlu Olsunnn,,

Varmıı bi atrakksiyonn, nişanlılarınızdannn :16:

sıkı şekilde model arastırmamız lazımmmmm :10::10::10::6::6::6::6::6::6:
böcüğümmm bu arada o arkadaşımızda düğünde beyaz düşlere gidecekmişşş

bir de ben solyanım rumuzlu arkadaş varya onu minibüste gördümm :51:
kızzz benden sonra mı yoksam :1:
Giderizz tabii mervem neden olmasınn,
Aaa aynı semttesinizz yaa ondandırr, sende ordamı çekilmiştinn,

Yaaa bu aradaaaa bugün sevgililerr günüü,

Sevgililer Gününüz Kutlu Olsunnn,,

Varmıı bi atrakksiyonn, nişanlılarınızdannn :16:

biz küsüz :22::22::22::22::22::22:

Aaaa böyle bi günde küsülürmüü hiçç, ara çabuk gönlünü all yada o seninkii alsınnn :30:

Aaaa böyle bi günde küsülürmüü hiçç, ara çabuk gönlünü all yada o seninkii alsınnn :30:

canım bugüne özel bişi deil cumadan beri küsüz :22::22::22::22:
bugün msj atıyo beyefendi eee nolcak şimdi.lafa bak odun :22::22::22::22:
ayrılcan mı diyo yoo dedim barıs o zaman oha dedim ya barıdsmak istemesi bile sinir bozucu :22::22::22::22::22:

ne zamanki hatanı anlarsın adam akıllı alttan alırsın özür dilersin o zaman sana cvp yazarım dedim.atmıyorum şimdi msj.

facesine 1 ay önce falan zaman tüneli yapmışsı bana sormuıstu nası olmuş diye.bnegenmedim demişltim.
sen tut benimkinide yap.düzeltmede düzeltemedm.soruyorum neden yaptın begenmediğimi sölemiştim.
oldu bi kere napim ölim mi.niye uzatıyosun.yaa tmm ama neden yaptın diyorum o hala anlamıyo.şimdide diyoki çok kırgınmış bana.sebep ben çok agır konuşmuşum.aman aramıyorum köpek gibi yalvarcak umrumda değil.

canım bugüne özel bişi deil cumadan beri küsüz :22::22::22::22:
bugün msj atıyo beyefendi eee nolcak şimdi.lafa bak odun :22::22::22::22:
ayrılcan mı diyo yoo dedim barıs o zaman oha dedim ya barıdsmak istemesi bile sinir bozucu :22::22::22::22::22:

ne zamanki hatanı anlarsın adam akıllı alttan alırsın özür dilersin o zaman sana cvp yazarım dedim.atmıyorum şimdi msj.

facesine 1 ay önce falan zaman tüneli yapmışsı bana sormuıstu nası olmuş diye.bnegenmedim demişltim.
sen tut benimkinide yap.düzeltmede düzeltemedm.soruyorum neden yaptın begenmediğimi sölemiştim.
oldu bi kere napim ölim mi.niye uzatıyosun.yaa tmm ama neden yaptın diyorum o hala anlamıyo.şimdide diyoki çok kırgınmış bana.sebep ben çok agır konuşmuşum.aman aramıyorum köpek gibi yalvarcak umrumda değil.

Canım takılmayın böyle şeylere böyle basit şeyler için birbirinizi kırmaya değmezki ama:17:

Canım takılmayın böyle şeylere böyle basit şeyler için birbirinizi kırmaya değmezki ama:17:

ben sebep soruyorum begenmediğim sölediğim halde neden yaptın diye o faklı şeyler yazıyo.işte benim herşeyim sana batıyo da bilmem ne de ya begenmediğim halde neden yaptın diyorum tekrarlıyorum yani hala diyoki al işte ben hep değersizim senın gözünde.çıldırcak gibi oldum ya

ben sebep soruyorum begenmediğim sölediğim halde neden yaptın diye o faklı şeyler yazıyo.işte benim herşeyim sana batıyo da bilmem ne de ya begenmediğim halde neden yaptın diyorum tekrarlıyorum yani hala diyoki al işte ben hep değersizim senın gözünde.çıldırcak gibi oldum ya

canım benim yaa sinirlenmişsin haklısın nişanlın da sana bir şey ispatlamaya mı çalışmış bilemiyorum..

canım benim yaa sinirlenmişsin haklısın nişanlın da sana bir şey ispatlamaya mı çalışmış bilemiyorum..

böyle yaparak ne ıspatlamaya calışmış olabilirki delirtti beni sinirden.begenmedim dediğim halde ya begenmedim o ne öyle çok karısık dediğim halde yapmış inadına gbi

böyle yaparak ne ıspatlamaya calışmış olabilirki delirtti beni sinirden.begenmedim dediğim halde ya begenmedim o ne öyle çok karısık dediğim halde yapmış inadına gbi

zaten ben şu olayı sevmem bu insan kocan bile olsa şifrelerini bilmek zorunda değildir..Güveniyorsan o şifrelere ihtiyaçda duymazsın..Özel hayata biraaz saygı üzme kendini eminim arayacaktır..Madem kırdın güzel bir sürpriz yap zaten uzaksınız

zaten ben şu olayı sevmem bu insan kocan bile olsa şifrelerini bilmek zorunda değildir..Güveniyorsan o şifrelere ihtiyaçda duymazsın..Özel hayata biraaz saygı üzme kendini eminim arayacaktır..Madem kırdın güzel bir sürpriz yap zaten uzaksınız

zaten kendime yeni face açtım o ekli bile deil şu anda.ki eklesemde asla ama asla bir daha şifremi alamaz.çok pişman oldum cidden.
ne araması gönül alması ahhh ahhhh daha da üste çıkmaya çalışıyo:22:

Back
X