- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #6.361
bizim de 5 şubatta nişanımız oldu herşey çok güzeldi.düğünümüzde 1-2 eylülde olucak çünkü haziranda üniversiteden anca mezun olucamokul biter bitmez evleniyorum yani saolsun nişanlımın ailesi 2012 dedi başka bişey demedi salonumuzda tutuldu bugün kır düğünü çok istiyorduk kayınpederim eylülde yağmur ihtimalini düşünerek o riski göze almayalım dedi kapalı salon tuttuk yemekli.şimdilik bütün gelişmeler bunlar kızlar.oldukça yazarım
günaydın kızlarrrrrrrr.
bugün gelinlik bakmaya gidiyoruzzzzzzzzzzzz
Günaydınn cnmm, gelinlikmii bakcanızz sizzz
Nerden bakcaksınızz, bizim kızlarlaa bahsetmiştiniz o organizasyonmuuuu
Kızlar bizim de tarihimiz kesinleşti kısmetse 1 Eylülde şenlik var.2 gündür yerimde duramıyorum bi tuhaf oldum heyecanlandım,bi yandan da stres her şey nasıl yetişecek bilmiyorum.düğün mekanı,tekstil,gelinlik,mutfak,banyo birden gözüm korktu..sizin de yardımlarınızla hallolacak inşallah :)
9 Eylül 2012
evet canım bahsetmiştik.pinkim ve hayatımla bakcaz.
pinkimle bugün biraz dolancaz nere götürcek beni bilmiyom kendimi onun kollartına bırakcam
yarında dolaşcaz fatih falan.hayatım gelebilirse haber vercek bize.senge gelsene kız
Merhabalar kıslaaar
Rabbim nasip ederse ben de 2012 yazında gelin olacağım..ama hala hiçbirşeyimiz belli değil
ne nikah tarihi ne düğün tarihi ve mekanı,aklımızda birşeyler var ama bakalım nişanlımın işleri yüzünden bir türlü bi yerlerle görüşemiyoruz..
Gelinlik filan da bakmadım,ya hiçbişeyim yok benim nasıl yetişiceeeeeeeekkk
Kızlar bizim de tarihimiz kesinleşti kısmetse 1 Eylülde şenlik var.2 gündür yerimde duramıyorum bi tuhaf oldum heyecanlandım,bi yandan da stres her şey nasıl yetişecek bilmiyorum.düğün mekanı,tekstil,gelinlik,mutfak,banyo birden gözüm korktu..sizin de yardımlarınızla hallolacak inşallah :)
9 Eylül 2012
kuşuumm sen mi geldiinn :)) hoş geldin sefa getirdin, çok özlendin :) bu topikte de birlikte olmak ne keyifli bilemezsin, seni burda görünce keyfim yerine geldi valla.
Kuzuuum ben geldiiimmkendi başıma bu kadar uzaktan herşeyi ayarlamam zor biraz foruma dalayım dedim,hem de çeyizdi eşyaydı hiç anlamayan bi insan olarak kopya çekmek iyi olur dedim.sonra dedim bakim miskacan hangi başlıkta takılıyo oraya giriyim dedim ve geldim ay yalnız cidden çok bilgisizim,geçmiş sayfaları da çok okuyamadım,bi ara vakit bulunca bakıcam kim neler yapıyo,benim neler yapmam lazım diye,topic ahalisi sizden de bol bol yardım bekliyorum diğer başlığa da girdikçe slm vermek istiyorum,kızları çok özledim,kim ne alemde pek haberim yok.
Merhabalar kıslaaar
Rabbim nasip ederse ben de 2012 yazında gelin olacağım..ama hala hiçbirşeyimiz belli değil
ne nikah tarihi ne düğün tarihi ve mekanı,aklımızda birşeyler var ama bakalım nişanlımın işleri yüzünden bir türlü bi yerlerle görüşemiyoruz..
Gelinlik filan da bakmadım,ya hiçbişeyim yok benim nasıl yetişiceeeeeeeekkk
9 Eylül 2012
hoşgeldiniiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzz
bnde 1 eylül gelini olcaktım ama 8 eylüle aldırdım kardeşimin doğum gününde kınam olsun die
kuşuumm sen mi geldiinn :)) hoş geldin sefa getirdin, çok özlendin :) bu topikte de birlikte olmak ne keyifli bilemezsin, seni burda görünce keyfim yerine geldi valla.
hayırlı olsun kızlar :)
Günaydın kızlarr, nasılsınızzzzz
Nerdee gelinlikçilerrrrii görmekk istiyorumm, gelsinlerde nasıl gelinlikler görmüşlerrr nerelere gitmişler birr öğrenelimmm
Ben tam öyle bişey düşünmediğim için kararsız kaldım, resimleri görünce nasıl göründüğümü iyice inceleyince karar verebilirim belki..
( Mervee resimleri bekliyorum :) pinkim sende uygun bi zamanda türkanda vitrindeki gelinliği mutlaka dene, o çok güzeldi bence..
Orası istediğimiz şekilde yapar, fiyatıda normal yeterki biz modelini kesinleştirelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?