2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Yanii ailenn beslemiş, büyütmüşşş, okutmuşşş sen okul biter bitmezz evleniyosunn, bari bi sene dursaydınn Şaka bi yanaa hayırlı olsun cnm, Allah mutluluğunuzu daim etsinn

Günaydınn cnmm, gelinlikmii bakcanızz sizzz
Nerden bakcaksınızz, bizim kızlarlaa bahsetmiştiniz o organizasyonmuuuu

evet canım bahsetmiştik.pinkim ve hayatımla bakcaz.
pinkimle bugün biraz dolancaz nere götürcek beni bilmiyom kendimi onun kollartına bırakcam
yarında dolaşcaz fatih falan.hayatım gelebilirse haber vercek bize.senge gelsene kız

Merhabalar kıslaaar
Rabbim nasip ederse ben de 2012 yazında gelin olacağım..ama hala hiçbirşeyimiz belli değil
ne nikah tarihi ne düğün tarihi ve mekanı,aklımızda birşeyler var ama bakalım nişanlımın işleri yüzünden bir türlü bi yerlerle görüşemiyoruz..
Gelinlik filan da bakmadım,ya hiçbişeyim yok benim nasıl yetişiceeeeeeeekkk

Kızlar bizim de tarihimiz kesinleşti kısmetse 1 Eylülde şenlik var.2 gündür yerimde duramıyorum bi tuhaf oldum heyecanlandım,bi yandan da stres her şey nasıl yetişecek bilmiyorum.düğün mekanı,tekstil,gelinlik,mutfak,banyo birden gözüm korktu..sizin de yardımlarınızla hallolacak inşallah :)

hoşgeldiniiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzz
bnde 1 eylül gelini olcaktım ama 8 eylüle aldırdım kardeşimin doğum gününde kınam olsun die

Emyaycım, bugün bende bakırköyde dolandım gelinlikçileri ama çokta uygun değil fiyatlar..

Fatihte nasıl durumlar, şöyle biraz bilgi verisen oldukça faydalı olacakkk : )

kuşuumm sen mi geldiinn :)) hoş geldin sefa getirdin, çok özlendin :) bu topikte de birlikte olmak ne keyifli bilemezsin, seni burda görünce keyfim yerine geldi valla.

hayırlı olsun kızlar :)

Tekrar hosgeldin eylulum. Ben bu topikteki hatunlara yetisemiyorum ama, ceyizler havalarda ucusuyo :) fikir alisverisi yapmak guzel oluyo tabi, iyi ki gelmissin, pek de iyi dusunmussun.

Aramızaa hoşgeldinizz kızlarrrr, şimdiden hayırlı olsunnn

hoşgeldiniiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzz
bnde 1 eylül gelini olcaktım ama 8 eylüle aldırdım kardeşimin doğum gününde kınam olsun die

hoşbulduk cnm,hayırlısı olsun, öle daha güzel olmuş :) kardeşinin doğum gününde evlenmek herkese nasip olmaz

kuşuumm sen mi geldiinn :)) hoş geldin sefa getirdin, çok özlendin :) bu topikte de birlikte olmak ne keyifli bilemezsin, seni burda görünce keyfim yerine geldi valla.

hayırlı olsun kızlar :)

teşekkürler :) hepimize hayırlı olsun inşallah :)

Günaydın kızlarr, nasılsınızzzzz

Nerdee gelinlikçilerrrrii görmekk istiyorumm, gelsinlerde nasıl gelinlikler görmüşlerrr nerelere gitmişler birr öğrenelimmm

Günaydın kızlarr, nasılsınızzzzz

Nerdee gelinlikçilerrrrii görmekk istiyorumm, gelsinlerde nasıl gelinlikler görmüşlerrr nerelere gitmişler birr öğrenelimmm

günaydınnnn böcüğümm burdayızzzzz

resimler mervede olduğu için onu bekliyoruzz

çok çok çokkk eğlenceli ve muhteşem bir gün geçirdik..

esenler üçyüzlüdeki gelinliklere baktık ama kafamız karışıp geri döndük..

ve doğru düzgün 2 yer bulabildik

1000 liraya gelinlik + kına elbisesi + bindaLLı + kuaför

biz kalabalık gittiğimiz için ve gittiğimiz yer beni ve hayatımı tanıdığı için siz yabancı degilsiniz size özel dikim yaparım aynı fiyata dedi

ben gelinlikçiyi tanıyorum ve güveniyorum bi de hangi kuaföre yolladığını da biliyorum

büyük ihtimal türkan gelinlik olacak

Hayatımın en son giydiği gelinliği merve ve ben çok beğendimmm

özellikle eteği kesinlikle öyle olacak

üst kısmına da tül drape üzerine parça parça fransız güpürü

güpürün üzeri taşlarla süslü ama..

bi de kollarını straplez istiyorum

duvağımda kabarık duvak prenses duvağı

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlarr, iyi haftalarr..
Evt dün çok güzeldi, gelinlik baktık ayakkabı baktık çeyizlik bişeylerede baktık çok eğlendik..
evt şu diceğimiz bi gelinlik olmadı gördükçe kafamız biraz karıştı ama istediğimiz gibi diktirceğimiz güvenebilceğimiz biyer bulduk galiba, kısmetse tam modele karar verip orda yaptırcaz.. :44:

Ben tam öyle bişey düşünmediğim için kararsız kaldım, resimleri görünce nasıl göründüğümü iyice inceleyince karar verebilirim belki..
( Mervee resimleri bekliyorum :) pinkim sende uygun bi zamanda türkanda vitrindeki gelinliği mutlaka dene, o çok güzeldi bence..
Orası istediğimiz şekilde yapar, fiyatıda normal yeterki biz modelini kesinleştirelim..

Son düzenleme:

gene yapalımmm benceee

biz merveyle çok beğendiğimiz için çok etkiledik galiba seni çünkü ikimizinde istediği modele yakındı senin giydiğin ama senin anlatmak istediğin drapeyi ben çok iyi anladım bu sabah herhalde böyle bişe istiyor esra dedim. resmini atayım sana faceden bak ben o gelinliğide çok beğendim

Oooooo eplencelii geçmişş, kafada fikirlerr yerleşmişş, çektiğinizz resimlerii merak ettimm doğrusuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…