- 8 Ocak 2011
- 1.018
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #6.441
hmmmmm adamın derdi anlaşıldı sakın oltaya gelmeyin derim ben terbiyesiz adam
allah yardımcınız olsun ya üzüldüm
Allah yardım Etsin cnm, gerçi konuyu tam bilmiyorum ama anladığım kadarıyla zor bir durum.
biraz daha bekle bakalım
çok teşekkür ederim canım, konumuz nişanlımın babasının umursamaz tavırları yüzünden ve kaçışları yüzünden bir evimiz ve bir düğün tarihimiz olamaması
Allah kimseye belirsizlik yaşatmasın
kötü de olsa bi belirginlik iyi oluyor, en azından insan ne yapacağını biliyor
benim tarihim belli olmasa da herhalde aynı zamanlara denk gelecek canım, ekim sonu kasım gibihoşgeldiiinn benim gibi kış geliniiiiii
Teşekkürlerevet canım belli oldu 24.11.2012
bizde nişanlımın babasından yana dertliyiz herşeyi birlikte yapmaya çalışıyoruz zor bir durum allah yardımcımız olsunçok teşekkür ederim canım, konumuz nişanlımın babasının umursamaz tavırları yüzünden ve kaçışları yüzünden bir evimiz ve bir düğün tarihimiz olamaması
bizde nişanlımın babasından yana dertliyiz herşeyi birlikte yapmaya çalışıyoruz zor bir durum allah yardımcımız olsunçok teşekkür ederim canım, konumuz nişanlımın babasının umursamaz tavırları yüzünden ve kaçışları yüzünden bir evimiz ve bir düğün tarihimiz olamaması
bizde nişanlımın babasından yana dertliyiz herşeyi birlikte yapmaya çalışıyoruz zor bir durum allah yardımcımız olsun
Günaydınnlarrrrrrrr
Ayy havaa buzzz gibiiiiii, dondum resmennn böylee soğuktaa ölürr insannn:18:
Akşamm eksiklerimii çıkardımmm, kap kacak dışındaa eve lazım olan şeylerii bayaa bişi varrr :26: Hafta sonuu acık bakınmam lazımmm sanırımm
kızlar bişey sorcammm.kınada kızlara duvak takcam isteyene yani.
şimdi ilk basta ben gelinlikle olacagım.beyaz duvagım olcak.kızlara beyaz duvak taksam,kendimde kına yakılırken bindallı ve kırmızı duvak olcak.böyle mi daha iyi.
yoksa kızlara da mı kırmızı taksam.ne dersiniz
BENCE kınanın rengi kırmızı ama farklı olayım dersen bilmiyorum.
arkadaşım yaptı kendine kırmızı kız kardeşine beyaz gelin duvağı yaptrmış diğer tüm kızlar da kırmızı taktı.
ama renk renkte yapabilirsin
hazır alcam sipitttt hazırlardada sadece kırmızı ve beyaz var.şimdi kızlara beyaz alsam bende sonlarına kadar gelinlikle durcam aynı olmuş olcaz.kırmızı almak en iyisi sanırım kızlarada kendimede.kendim zaten kına yakılırken takcam kırmızıyı.
aynen canım o zaman öyle al biizmki kendisi yaptıbenimki bile hala duruyor
ayy nası yaptı acepmaşallahh
gözümde canlandırmaya calıstımda tel taça tül dikmiştir sanırım.ya eminönünde 3 tl bişeymiş eminönünden alırım gibi görnüyoama duvaklık tül gelinlikçimden isterim uyguna verirse kendimde yapabilirim.hazırlıklaaarrr önümüzdeki ayın sonuna dogru esyalar alınca.gelinlikde mart ortaları baslancak.davetiyede arastırmaya baslicam.nikah gününde önümüzde ay alırızçsalonlar herşey tmm zaten.çeyizdede öle büyük eksik kalmadıface giremiyorum ya girebilsem modelini gösterirdim hazırlıklar ne alemde canım yaza 2*3 ay kaldı
kızlar size bişey sormak istiyorum.ben başka bir şehire gelin gidicem.durumu benim gibi olan arkadaşlar nikahınız nerde kıyılacak?bizim düğün damat evinde olucak.
gözümde canlandırmaya calıstımda tel taça tül dikmiştir sanırım.ya eminönünde 3 tl bişeymiş eminönünden alırım gibi görnüyoama duvaklık tül gelinlikçimden isterim uyguna verirse kendimde yapabilirim.hazırlıklaaarrr önümüzdeki ayın sonuna dogru esyalar alınca.gelinlikde mart ortaları baslancak.davetiyede arastırmaya baslicam.nikah gününde önümüzde ay alırızçsalonlar herşey tmm zaten.çeyizdede öle büyük eksik kalmadı
.[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?