2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
hmmmmm adamın derdi anlaşıldı sakın oltaya gelmeyin derim ben terbiyesiz adam
allah yardımcınız olsun ya üzüldüm

sağol canım
ya oltaya gelmek değil durum, durumu olmasa zaten istemem ki ben sevdiğimle bi göz odada oturmaya razıyım ama bu tavrı insanı sinir ediyor
babam da anladı adamın huyunu
ev almadan düğün lafı ettirmem diyor
ki sözü nişanı nişanlımın yaptığını bilse babam, o bütün masrafları alır babasından nişanlıma verir öyle olur düğün ama söylemiyoruz ortalık gerilecek diye.
Allahsonumuzu hayır etsin, hayırlısı ile kuralım yuvalarımızı hepimiz

Allah yardım Etsin cnm, gerçi konuyu tam bilmiyorum ama anladığım kadarıyla zor bir durum.
biraz daha bekle bakalım

Son düzenleme:
Allah yardım Etsin cnm, gerçi konuyu tam bilmiyorum ama anladığım kadarıyla zor bir durum.
biraz daha bekle bakalım

çok teşekkür ederim canım, konumuz nişanlımın babasının umursamaz tavırları yüzünden ve kaçışları yüzünden bir evimiz ve bir düğün tarihimiz olamaması
Allah kimseye belirsizlik yaşatmasın
kötü de olsa bi belirginlik iyi oluyor, en azından insan ne yapacağını biliyor

amin cnm inşallah . bir an önce bu belirsizlikten kurtulursun inşallah bir an önce. insanla neden böle engel yaparlar anlamam hiç

hoşgeldiiinn benim gibi kış geliniiiiii

Teşekkürler evet canım belli oldu 24.11.2012
benim tarihim belli olmasa da herhalde aynı zamanlara denk gelecek canım, ekim sonu kasım gibi
hayırlısıylaaaaa
[/QUOTE]

Evet kış gelini olucaamm =) hayırlısı olsun canım seninde inş. tam tarihin belli olur ona göre kendinizi ayarlarsınız

bizde nişanlımın babasından yana dertliyiz herşeyi birlikte yapmaya çalışıyoruz zor bir durum allah yardımcımız olsun

bizde nişanlımın babasından yana dertliyiz herşeyi birlikte yapmaya çalışıyoruz zor bir durum allah yardımcımız olsun

Günaydınnlarrrrrrrr

Ayy havaa buzzz gibiiiiii, dondum resmennn böylee soğuktaa ölürr insannn:18:

Akşamm eksiklerimii çıkardımmm, kap kacak dışındaa eve lazım olan şeylerii bayaa bişi varrr :26: Hafta sonuu acık bakınmam lazımmm sanırımm

kızlar bişey sorcammm.kınada kızlara duvak takcam isteyene yani.
şimdi ilk basta ben gelinlikle olacagım.beyaz duvagım olcak.kızlara beyaz duvak taksam,kendimde kına yakılırken bindallı ve kırmızı duvak olcak.böyle mi daha iyi.
yoksa kızlara da mı kırmızı taksam.ne dersiniz

BENCE kınanın rengi kırmızı ama farklı olayım dersen bilmiyorum.
arkadaşım yaptı kendine kırmızı kız kardeşine beyaz gelin duvağı yaptrmış diğer tüm kızlar da kırmızı taktı.
ama renk renkte yapabilirsin

hazır alcam sipitttt hazırlardada sadece kırmızı ve beyaz var.şimdi kızlara beyaz alsam bende sonlarına kadar gelinlikle durcam aynı olmuş olcaz.kırmızı almak en iyisi sanırım kızlarada kendimede.kendim zaten kına yakılırken takcam kırmızıyı.

Son düzenleme:

aynen canım o zaman öyle al biizmki kendisi yaptı benimki bile hala duruyor

kızlar size bişey sormak istiyorum.ben başka bir şehire gelin gidicem.durumu benim gibi olan arkadaşlar nikahınız nerde kıyılacak?bizim düğün damat evinde olucak.

face giremiyorum ya girebilsem modelini gösterirdim hazırlıklar ne alemde canım yaza 2*3 ay kaldı
gözümde canlandırmaya calıstımda tel taça tül dikmiştir sanırım.ya eminönünde 3 tl bişeymiş eminönünden alırım gibi görnüyoama duvaklık tül gelinlikçimden isterim uyguna verirse kendimde yapabilirim.hazırlıklaaarrr önümüzdeki ayın sonuna dogru esyalar alınca.gelinlikde mart ortaları baslancak.davetiyede arastırmaya baslicam.nikah gününde önümüzde ay alırızçsalonlar herşey tmm zaten.çeyizdede öle büyük eksik kalmadı
kızlar size bişey sormak istiyorum.ben başka bir şehire gelin gidicem.durumu benim gibi olan arkadaşlar nikahınız nerde kıyılacak?bizim düğün damat evinde olucak.

canım nikahım salonda olcak benim.ama sen nikahını istersen sizin tarafta yaptırabilirsin.

düz taca tülü çift kat yapıştırmıştı tacın tepesinde de kocaman 4/5 taş vardı parlak.
hemen hemen hepsi bitmiş gerçi son dk kadar mutlaka çıkıyor bişeyler. aaa bunu nasıl unuttum diyorsun..
bi anda o zamanlara gittim hee şimdi bebek planı yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…