- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #6.421
Günaydınnnnnn :103::103::103::103::103:
Gelinlik görmek iyidirr, yakındaa evleneceğinee işaretttt
Barışmaklada iyi yapmışsınız kırgın kalmanın kimseyee faydasıı yokk
Ayy bugünn bii mahmurlukk varrr, nee olurduu iş olmasa evimdeeee takılsaydımmmmmmm
Evettt ondan olsa gerekk, artıkk işee zorr geliyorumm gibiiiii, resmen her sabah ayaklarıımm geri gerii gidiyooooooo
çalıştığım yerde net sınırlı saatlerde olduğu için giremiyorum pek canım, bir de yoğun kiii sormaaaanerdesin kız seeeennnn bizde seni özledik kayboldun valla
geçen ben de gelinlik gördüm ama renkliydi ve bekledim bekledim kimse beni düğüne götürmedi
rüyamda hep gelinlik gördüm yaaaaa sanırım çok düşündüm :26:
Günaydınnnnnn :103::103::103::103::103:
Gelinlik görmek iyidirr, yakındaa evleneceğinee işaretttt
abcde canım benim kıyamam sana.evet tarih belli değilya onu takıyosun kafaya ondandır sanırım.
kızlar benim 6 mayısta burdaki düğünüm yani kınam var.ben 20 martta çıkcam işten.esya almaya gitcem gelcem mart biter zaTten.e nisan ayındada temizlik hazırlık geçer
Merhaba kızlar bende 2012 gelini olucam beni de aranıza alır mısınız? :)
işten çıkacagımız zaman yaklaştıkça heveslerimizde kaçıyo iş konusunda sanırım böcüğümmm.
yakında evleneceğime mi işaret allah allah ilginnççççç
Evettt ondan olsa gerekk, artıkk işee zorr geliyorumm gibiiiii, resmen her sabah ayaklarıımm geri gerii gidiyooooooo
Selam kızlarr,
bende onu düşünüyodum bugün, 4 senedir çalıştığım işyerimde son 2,5 ayım ve bi an önce geçsede çıksam diyorum artık, yoğunluk oldukça fenalık basıyo iş yapmak istemiyorum :111:
hoşgeldiiinn benim gibi kış geliniiiiiiMerhaba kızlar bende 2012 gelini olucam beni de aranıza alır mısınız? :)
Canım ne demek hoşgeldin aramıza,, hayırlı olsunn düğün tarihi netleştimii ??
aramıza hoşgeldin canım hayırlı olsunMerhaba kızlar bende 2012 gelini olucam beni de aranıza alır mısınız? :)
kuşum martın 20sinden sonra orduya gitcem gelmem nisan basını bulur.ondan sonra yine girerim evdende kız.sizi ihmal etmem netim oldugu süreceAynen zaten beim içinn maraton marttan sonra başlıyo bu ayı kendimee dinlenme ayı ilan ettim, önümüzdeki ayy koşturmaya başlıycamm haziranı hiç saymıyom zaten nasıl geçtini anlamıycamm..
Ayy mervee bizz zenii marrtan sonra göremeyiz şimdi girmezsin sennnn bak ihmal etme bizi arada gell kaynatalımm şimdiden söylüyomm
Canım ne demek hoşgeldin aramıza,, hayırlı olsunn düğün tarihi netleştimii ??
ben kafama göre bi iş bulursam çalışmayı düşünüyorum bakalım kısmet diyelim artık
kızlar bende aynı durumdayım . hiç işe gelmek istemiyorum. ayaklarım geri geri gidiyor. bu his bir tek bende oluyor diye düşünüyordum demek ki sizde de oluyormuş..bende biraz erken başlamış galiba size nazaran
evlendikten sonra çalışacak mısınız peki?
benim tarihim belli olmasa da herhalde aynı zamanlara denk gelecek canım, ekim sonu kasım gibihoşgeldiiinn benim gibi kış geliniiiiii
Teşekkürlerevet canım belli oldu 24.11.2012
kızz atıyorum kafadaaannnen azından tahmini bişey söyleyebiliyosun sanırım canım.önceden bunu da söyleyemiyodun bak
kızz atıyorum kafadaaannn
ama herhalde bu yılın sonuna kadar olur düğünüm yaaa, o kadar da insafsız değillerdir di mi
böyle avutuyorum kendimi
yoksaaaa alır kaçarım sevdiğimiii
bence nişanlının kafasına gir ve bi an önce ailesiyle konuşsun canım ya
Canımm konuşmadı mı sanıyorsun, her türlü konuştu hem de. iyilikle konuştu, sinirle konuştu, laf sokarak konuştu. adam durumum yok diyor.
ama vaarr biliyoruz biz de....
onun derdi düğünü bizim üzerimize yıkmak
sözde ve nişanda yaptığı gibiii
şimdi de konuşunca nişanlım üzülüyor, sana cevap veremiyorum diyor. sorma bana bişey diyor
bişey olursa sana sürpriz olsun diyor
ben de bişey diyemiyorum çünkü çok üzüldü nişanlım, böyle bişeyi babasndan hiç beklemiyordu
büyük bi hayal kırıklığı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?