2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

ben de çalışıyorum. ama küçük yerde yaşamanın zararları bunlar. eminim senin de almak zorunda olduğun bişey olmuştur....
evet canım haklısın bazen çeyizde olmazsa olmazlar var madem böyle bir adetiniz var al fiyatı uygun canım

sen beni anlıyorsun

Selamm kızlarr ben geldimmm, bugün biraz geçç geldimm acıkk işlerim vardııı. Ne güzel yazışmışsınızz çeyizlerr konuşulmuşşşş oh ohh

kızlar bende aranıza katılıyorum 2012 gelin adayı olarak önceki muhabbetleri kaçırdım ama olsun bundan sonra katılırım

hoşbulduk bizim düğün tarihi kesin olarak belirlemedik ama eylül ayında düşünüyoruz nasipse

aynı beeeenn, senin durumun biraz daha umutlu sanırım, düşündüğün düşünebildiğin bi zaman var
ben de o da yok

kızlarrr napıyosunuz bugün hiç yazmamışsınız

Selam herkese,
benim işlerm yoğun, okuyup çıkıyorum öyle...
bi rehavette çöküyo ki sormayın, düşüncelere dalıp dalıp gidiyorum işe kafa verebildiğim yok birikiyo habire :26:

selam kızlar nasılsınız ancak gelebildim ne güzel muhabbetler olmuş böyle
abcde canımm bence baskalarının düşüncesine göre hareket etme.umursama milieti.benimde kaynana aaaa olur mu mutfaga peçete sermeden millet yadırgar dedi.benden cvp şöyleydi:
-olur olur yadırgayan gelmesin evinde peçete serili deildi bizde gitmedik desinler dedim sustu
bi örnek daha verim.
kaynanayla konuşurken konu havludan geldi.
dedimki sandık beklicekler ama napalım annem yapmış bende yaptım çoğu kendi el emeğim dedim kullanırım dedim.aaa yazık günah onlar ziyan edilirmi el silerken has has kapılarına asarız
bende dedimki olur anne sen yeterki iste koltukların basına da dantel koyarız çervelerede süper olur dimi dedim sustu

canım eğer kendin gerçekten gereksiz görüyosan kimseyi takma

Kılzarrr işlerr yoğunn yetişemiyorummm,
Kar gene lapaa lapaa kar topu oynayasım varr, kardan kadın yapasımm varrrrr

bende yaptırmadım acaba ne kadar zamanda yetişirki bözüğüm sen tecrübelisin davetiye konusunda.1 ay yeterli mi?
yani düğüne 1 ay kala deil dagıtılacak tarihe 1 ay kala

bizde bu ayın sonu mart başı gibi bastırcaz.
düşündüğümüz davetiyecinin sitesinde 1 günde teslim yazıyo ama gidip konusmadık henüz.
yetişir ama..

bende yaptırmadım acaba ne kadar zamanda yetişirki bözüğüm sen tecrübelisin davetiye konusunda.1 ay yeterli mi?
yani düğüne 1 ay kala deil dagıtılacak tarihe 1 ay kala

Canım ben nişanda 3 ay öncesindne yaptırmışsım, vakit varken aradan çıksın diyee beynimi kurcalıycanaa elimin altında kalsın dedimdii. Davetiye sipariş vardim 2. gün elimdeydi. Düğün için olanıda bi daha ki bakarım nisanda bastırırım düğün yeri saat herşey belli beklememe gerek yok kına yerim belli değil şuan işte belli olur olmazz inş.
Ama dediğin gibi düğüne 1,5 ay kala yapılsa olurrr 1 ayda dağıtılırr.

tamam canım çok sagolll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…