- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #6.321
neden elalem için yaşanır ki
ben ne istiyorsam onu alır onu yaşarım kime ne ?
almak istiyorsam alırım istemiyorsam alırım. çeyiz serme,gösteriş falan bana göre değil.
sadelikten yanayım çalışan birisi olunca eve gidince göz yorgunluğunu istemiyorum.
evet canım haklısın bazen çeyizde olmazsa olmazlar var madem böyle bir adetiniz var al fiyatı uygun canım
kızlar bende aranıza katılıyorum 2012 gelin adayı olarak önceki muhabbetleri kaçırdım ama olsun bundan sonra katılırım
kızlar bende aranıza katılıyorum 2012 gelin adayı olarak önceki muhabbetleri kaçırdım ama olsun bundan sonra katılırım
hoşgeldinn seninki hangi ay?
hoşgeldinn gelinn hanımm :103:
hoşbulduk bizim düğün tarihi kesin olarak belirlemedik ama eylül ayında düşünüyoruz nasipse
hoşbulduk bizim düğün tarihi kesin olarak belirlemedik ama eylül ayında düşünüyoruz nasipse
davetiyenizi yaptırdınız mı?
bende yaptırmadım acaba ne kadar zamanda yetişirki bözüğüm sen tecrübelisin davetiye konusunda.1 ay yeterli mi?
yani düğüne 1 ay kala deil dagıtılacak tarihe 1 ay kala
bizde bu ayın sonu mart başı gibi bastırcaz.
düşündüğümüz davetiyecinin sitesinde 1 günde teslim yazıyo ama gidip konusmadık henüz.
yetişir ama..
Canım ben nişanda 3 ay öncesindne yaptırmışsım, vakit varken aradan çıksın diyee beynimi kurcalıycanaa elimin altında kalsın dedimdii. Davetiye sipariş vardim 2. gün elimdeydi. Düğün için olanıda bi daha ki bakarım nisanda bastırırım düğün yeri saat herşey belli beklememe gerek yok kına yerim belli değil şuan işte belli olur olmazz inş.
Ama dediğin gibi düğüne 1,5 ay kala yapılsa olurrr 1 ayda dağıtılırr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?