• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Ya ben davetiye değilde, nikah şekerinii düşünüyorumm, şu modelçok hoşuma gitti misal ama şekerini yedikten sonraa atarlarrr ben hatıra olarakta saklancak bişi arıyorumm :30:

Eki Görüntüle 343340

günaydın kızlar cumamız mübarek olsunn...

canım ya 10 mesajı mı ne doldurmamısım özel mesaj yazamıyorum.
ben yeni katılıyorum da foruma.
doldurdugumda mesaj atarım. çok fazla çeşit var sitesinde.
tmm canım çok teşekkür ederim unutma beni :6::6::6::6:
Ya ben davetiye değilde, nikah şekerinii düşünüyorumm, şu modelçok hoşuma gitti misal ama şekerini yedikten sonraa atarlarrr ben hatıra olarakta saklancak bişi arıyorumm :30:

Eki Görüntüle 343340

böcüğüm ben nikah şekeri düşünmüyorum.salonda olcak çünkü bizimki.he eminönünde gezinirken öle uygun fiyatlı bişi bulursam 1.dereceden akrabalar için bi 20-30 adet alırım o da belki.boşa masraf ya ne bilim.ama senın begendiklerinde acayp şeker

Günayydınn kıskarrrr:8:
Hayırlı cumalar olsunn,,,

Evet mervem çok şekerşerr aslında bende önce yakın akrabalarıma dağıtıym dedim güzel bişi, sonra düşündük ayrıcalık olurr, dedik. Yinee aklımdakini dağıtıcam ama ev mevlüdü yapılır yaa o zaman 30 tane felan alıcam, biblo şeklinde uzun zamandır aklımda olan bi model.. Ama bizim nikah düğünde olcak yaa fazla maliyeti olmayan bişi dağıtmak istiyorum hatıra niyetine.
Aslında el becerim varr güzel bi model bulursam tüllerden felan magnetlii bişilerr yapıcam. Rastlarsa güzel modellere banadaa söylee balımmm :17:

günaydın kızlar cumamız mübarek olsunn...

tmm canım çok teşekkür ederim unutma beni :6::6::6::6:

günaydınn. yok unutmam canım:) yalnız ben ankaradayım
hmmm o zaman sıkıntı şte gidip göremicez bi anlamı kalmaz o zamanda sağol canım yine de :16:
Günayydınn kıskarrrr:8:
Hayırlı cumalar olsunn,,,

Evet mervem çok şekerşerr aslında bende önce yakın akrabalarıma dağıtıym dedim güzel bişi, sonra düşündük ayrıcalık olurr, dedik. Yinee aklımdakini dağıtıcam ama ev mevlüdü yapılır yaa o zaman 30 tane felan alıcam, biblo şeklinde uzun zamandır aklımda olan bi model.. Ama bizim nikah düğünde olcak yaa fazla maliyeti olmayan bişi dağıtmak istiyorum hatıra niyetine.
Aslında el becerim varr güzel bi model bulursam tüllerden felan magnetlii bişilerr yapıcam. Rastlarsa güzel modellere banadaa söylee balımmm :17:
benim nikahda düğünde olcak çok maliyetli olur diyer vazgeçtim.ama evde mevlüt okutunca bende dagıtırım tabi o benmde aklımda böcüğüm.güzel bişilere rastlarsam sölerim sana :29:

amaaaannnnn ben geldim kızlarrr

şöyle bir uğruyayımmm dedimmmm

böcüğümmm mervoşla görüşüyoruz facede orda burda ama seninle görüşemiyoruzz özlüyorum heee

bak bir mervoşla bu takımlardan buldukk seninde aklında olsunn tahmin ettiğim kadaryla sen bitacaksin bu takımlaraa :33:

$yeşil.webp$sebzeli.webp$sarı.webp$bvb.webp$adad.webp$beyaz.webp$228538_216471485048487_201825393179763_805100_3748128_n.webp$227397_216470041715298_201825393179763_805041_3602044_n.webp$yeşil2.webp

ben kendime yaptırıyorum bunlardan hepsi 265 tuttu fiyatları da çok uygunn

1 tane perde ( 2 kanat sadece ) ( beyaz zemin kenarları güllü desen süsleme )

12 tane peçete ( beyaz zemin kenarları güllü desen süsleme )

1 tane buzdolabı örtüsü ( beyaz zemin kenarları güllü desenle süsleme )

1 tane masa örtüsü + runner ( beyaz zemin kenarları güllü desen süsleme + güllü desen runner )

1 tane mikrodalga örtüsü ( tv örtüsü boyutlarında ) ( beyaz zemin kenarları güllü desen süsleme )

1 damacana örtüsü ( beyaz zemin kenarları güllü desen süsleme + sebze figürleri )

1 poşet torbası ( beyaz zemin kenarları güllü desen süsleme + sebze figürleri )

1 sarmısak torbası ( beyaz zemin kenarları güllü desen süsleme + sümüklü adam figürü J )

1 peçetelik ( beyaz zemin kenarları güllü desen süsleme + insan figürü )

1 bayan önlük ( beyaz zemin kenarları güllü desen süsleme + örgülü saç kız figürü + önü yandan cepli ceplerinin üzerine çicek figürü )

1 eldiven + tutak ( beyaz zemin kenarları güllü desen süsleme + insan figürü )

1 adet havlu ( beyaz zemin kenarları güllü desen süsleme + insan figürü )

Son düzenleme:
Bişe sorcam pinkm, o horoz varya sadece süs mü yoksa bi işe yarıyomu çözemedim :1: çok tatlı duruyo ama...

Son düzenleme:
kızlar paylaştığınız şeyler çok hoş ben davetiye modellerine bakıyordum şöyle bir şeyle karşılaştım belki sizinde dikkatinizi çeker............. belki bu para verip alıcağımız şeylerin birilerine faydası dokunur diye düşünüyorum ama henüz karar vermedim bende nikah şekeri olarakta bağış yapmış bu blog sahibi hediyelikleri xxxxxxxxxxxxxxxxxxxTag/s1600/Resim%252B1483.jpg&w=1600&h=1200&ei=M9w0T5xxxxxxxxxxxbnw=189&start=0&ndsp=31&ved=1t:429,r:4,s:0&tx=89&ty=60]Yeniden Yönlendirme Bildirimi[/url] bu linkte

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün birazcıkın sinirliyim hiç içimden kadını arayıp sipariş vermek gelmiyo az kafamı toplim sakinleşim kırmızısından hemen sipariş vercem pinkim.bende bayıldım biliyon :29::29::29::29:

amaaaannnnn ben geldim kızlarrr

şöyle bir uğruyayımmm dedimmmm

böcüğümmm mervoşla görüşüyoruz facede orda burda ama seninle görüşemiyoruzz özlüyorum heee

bak bir mervoşla bu takımlardan buldukk seninde aklında olsunn tahmin ettiğim kadaryla sen bitacaksin bu takımlaraa :33:

Eki Görüntüle 343861 Eki Görüntüle 343860 Eki Görüntüle 343859 Eki Görüntüle 343858 Eki Görüntüle 343856 Eki Görüntüle 343857 Eki Görüntüle 343855 Eki Görüntüle 343854 Eki Görüntüle 343853

ben kendime yaptırıyorum bunlardan hepsi 265 tuttu fiyatları da çok uygunn

1 tane perde ( 2 kanat sadece ) ( beyaz zemin kenarları güllü desen süsleme )

12 tane peçete ( beyaz zemin kenarları güllü desen süsleme )

1 tane buzdolabı örtüsü ( beyaz zemin kenarları güllü desenle süsleme )

1 tane masa örtüsü + runner ( beyaz zemin kenarları güllü desen süsleme + güllü desen runner )

1 tane mikrodalga örtüsü ( tv örtüsü boyutlarında ) ( beyaz zemin kenarları güllü desen süsleme )

1 damacana örtüsü ( beyaz zemin kenarları güllü desen süsleme + sebze figürleri )

1 poşet torbası ( beyaz zemin kenarları güllü desen süsleme + sebze figürleri )

1 sarmısak torbası ( beyaz zemin kenarları güllü desen süsleme + sümüklü adam figürü J )

1 peçetelik ( beyaz zemin kenarları güllü desen süsleme + insan figürü )

1 bayan önlük ( beyaz zemin kenarları güllü desen süsleme + örgülü saç kız figürü + önü yandan cepli ceplerinin üzerine çicek figürü )

1 eldiven + tutak ( beyaz zemin kenarları güllü desen süsleme + insan figürü )

1 adet havlu ( beyaz zemin kenarları güllü desen süsleme + insan figürü )

:52::52::52::52:Aaaaa bitttimm yaa çok güzeller tam benliklerrrrrr, nerden sipariş veriyonuzzz, nerde satılıyooo kimn yapııyoo, üstünün yazılı olmasıı ayrıcaa çok güzelllllll
bende
masa örtüsü
damacana örtüsü
poşetlik
önlük
tutaç
bunlarıı kaça yaparr acabaaaaaa :52:

:52::52::52::52:Aaaaa bitttimm yaa çok güzeller tam benliklerrrrrr, nerden sipariş veriyonuzzz, nerde satılıyooo kimn yapııyoo, üstünün yazılı olmasıı ayrıcaa çok güzelllllll
bende
masa örtüsü
damacana örtüsü
poşetlik
önlük
tutaç
bunlarıı kaça yaparr acabaaaaaa :52:

canım facede nilgün çeyiz diye bi bayan var o yapıyo.bu saydıkların 100 ü bulmaz sanırım

bugün birazcıkın sinirliyim hiç içimden kadını arayıp sipariş vermek gelmiyo az kafamı toplim sakinleşim kırmızısından hemen sipariş vercem pinkim.bende bayıldım biliyon :29::29::29::29:

canım facede nilgün çeyiz diye bi bayan var o yapıyo.bu saydıkların 100 ü bulmaz sanırım

Ne oldu bakıym sana, niyee sinirlisinn, ???

Ya benim facem yokkii, nerden bakcamm aslen yeri nerde gidip görüşülcek tükanı yokmuu ??

Bişe sorcam pinkm, o horoz varya sadece süs mü yoksa bi işe yarıyomu çözemedim :1: çok tatlı duruyo ama...
hayatım o horoz ekmek sepetii :) bi işe yarıyorrr yani

Ne oldu bakıym sana, niyee sinirlisinn, ???

Ya benim facem yokkii, nerden bakcamm aslen yeri nerde gidip görüşülcek tükanı yokmuu ??

balımm böcüğüm tükkanı yok nilgün hanımın trt de bi programda çıkıyor dikiş nakış programı

ama istersen numarasını verebilirim sana

bizim de 5 şubatta nişanımız oldu herşey çok güzeldi.düğünümüzde 1-2 eylülde olucak çünkü haziranda üniversiteden anca mezun olucam :8:okul biter bitmez evleniyorum yani saolsun nişanlımın ailesi 2012 dedi başka bişey demedi salonumuzda tutuldu bugün kır düğünü çok istiyorduk kayınpederim eylülde yağmur ihtimalini düşünerek o riski göze almayalım dedi kapalı salon tuttuk yemekli.şimdilik bütün gelişmeler bunlar kızlar.oldukça yazarım :32:

Back
X