2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Canım ben internetten alışveriş yapıyorum ama kullandığın marka parfüm ve güvenilir bir siteden almanı tavsiye ederim.

Ben de internetten çok alışveriş yaptım. Sana tavsiyem hepsiburada, ebay, gittigidiyor dan alışveriş yapman

kızlar ben geldim tekrar
bende size ceyyiz.com u soracaktım bilenler car mı ordan alış veriş yapanlar sizce iyi bir sitemi??
bende daha önce güvenip hiç internetten alış veriş yapmadım

kullanmadığm veya kokusunu bilmedğim bi parfüm almam zaten de
parfüm konusund güvenilir bi site bilmiyorum malesef:44:

Burayada yazayım hemen güzellikler askerim 16 mayısta geliyoooooooor teskeresini imzalamış bugün kullanmadığı iznini düşmüşler şafak birden 8 gün azaldı çooook mutluyuuuummm

Burayada yazayım hemen güzellikler askerim 16 mayısta geliyoooooooor teskeresini imzalamış bugün kullanmadığı iznini düşmüşler şafak birden 8 gün azaldı çooook mutluyuuuummm

Gözün aydın canm, çok güzell birr haberrr

kullanmadığm veya kokusunu bilmedğim bi parfüm almam zaten de
parfüm konusund güvenilir bi site bilmiyorum malesef:44:

Canım bende hepsiburada.com dan çok alışveriş yaptım, bir sorun yaşamadım. Tercih edebilirsin, taksit imkanlarıda güzel oluyor.

günaydın kıxlarrrrrrr ben geldim ama canım sıkkınn..

insanın gözünün alt kapakçığında sivilce çıkarmı hiç???

inş. sivilcedirrr Allah'ımm inş.

ayy sihil hiç aklıma gelmemişti benim :18:
ama sihil degil biliyorumm
ben ya çıbansa die şey ettirdimmm de degilmiş
gördüğüm ilk 3 kişiye sordum :)))herkezz 10 çayında daaa :)))

eminönünü talan eden canlar sizler bilirsinizz.
eminönünde pier cardin ürünleri varmış. hemde fiyatları piyasaya göre daha uygunmuş doğruu mu??

eminönünü talan eden canlar sizler bilirsinizz.
eminönünde pier cardin ürünleri varmış. hemde fiyatları piyasaya göre daha uygunmuş doğruu mu??

Güldürdün benii kıss ilahiiii
Üstüme alındım nedensee
Pierr cardin vardı canım gördümm ama inan almıycağım için fiyatını sormadımm
Eminönün orasıı muhakakk piyasadan ucuzdurr cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…